Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inşallah cnm biliyormusun ben ticaret lisesinde görev yapıyorum hangi bölüm düşünüyorsun sonuçta sevmişsin saygı duyarım istediğin yaş da evlenebilirsin ama ne bilim cok küçüksün cnm ya

walla bn muhasebe bölümyüm teo abla üniwerste neye çıkarsa gtmeyi düşünyrum çnkü bu son şans gibi bişey hemde seneye çok zor olcak ablacım

askmm cnm nereli oldugunu söyleyebilirmisin aslında var ya karşına daha kimler cıkar kimler eline mesleğini alsaydın acele etmesen cnm ya ailen biliyormu

askmm cnm nereli oldugunu söyleyebilirmisin aslında var ya karşına daha kimler cıkar kimler eline mesleğini alsaydın acele etmesen cnm ya ailen biliyormu

izmirliyim canm ben ama aslen boşnakız biz karşıma neler çıkcak biliyorum ama yapamyrum işte

gördüm canım ok, maşallah , bu yıl geçişler son oyüzden zor dedin galiba

seni çok iyiy anlıyorum tatlım seni az cok öğrencilerim yerine koyuyorum bu yaşlar da nedense hani kavak yelleri derler ya öyle oluyor peki cnm sevgilin ne iş yapıyor

selam kısslar ay burası bi kalabalıktı ki sanki herkes anlaşmış bugün gelmiş:))
napıyosunuz bakalım

bi program yüklenmesi lazım onuda ben yükleyemem bu bilgisayara
yasak çünkü program indirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…