angel canım dün yaşımı sormussun heralde ben 25 yaşındayım hayatım
aMİİNN inş hamileliğim hep böle devam eder ve inş sizinkilerinde böle olur canım bugün tam 6 hafta 1 günlük olduk salı günü doktora gitcez inş duyarız kalp atışlarımızı pıt pıt inş inş cnm
BEN ÇOK ISTIYORUM AMA EŞİM ŞUAN ÇALIŞMIYO O YUZDEN ASKIDA AMA BEN ÇOK ISTIYORUM ONUNLA AVUNMAK ISTIYORUM BAKALIM HAYIRLISI ASKER YOLU MU GOSLIYCEKSIN ALLAH SAĞ SALIM SANA KAVUŞTURSUN İNŞ SORDA GUZEL BIR BEBIŞ VERSIN KUCAĞINA.
Ben birazdan çıkıyorum canlarım,eşimle dr a gideceğiz.Hepinizi çok öpüyorum
canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın angel,ududub....arkadaşlarada verir inşallah:Saruboceq:canım iş bulma konusunda istanbulda zorlanmaz sanırım eşin.büyük bir kent. arada saygı olduktan sonra kavga evliliğin tuzu biberi oluyor canım
ay kızlar ya çok şükür eşimin işi bitmiş,ankaraya dönüyor :asigim:
slm kızlarr nasılsınız
biz hayırlısıyla 4 tane düşünüyoruz iki kız iki oğlan
canım maşallah ne şirinsin öyle evet sırada angel var,angel nerdesinnnnnnnnnn,resmini görmek istiyoruzzzzzzzzzzz
teolog canım maşallah ya 4 tane vay canına ya,
üzüldüğüne göre kesin kayınpederinin ismi cnm
ben göremicem sanırım şimdi dışarı çıkıoruz kuaföre gitcez biraz bakalım kendimize dimi sonrada arkadaşlarıma uğrıcam eve gelince görüşürüzzz byy
bi program yüklenmesi lazım onuda ben yükleyemem bu bilgisayara
yasak çünkü program indirmek
canım resim yüklemek için programa gerek yok
burdayım hayatım muhabbetınızı takıp edıyorumhaktann cnm nerdesin ya
ana ben bunu bilmiyordum ,oldu valla angel alıntı yapa tıkla açılan sayfada üstte ataç şeklinde bir resim var(eklentiler)ona tıkla açılan sayfada bilgisayarımdan yükle var ordan seçim yok oldu bitti.
dirim tarif ettiğn şekilde ben de denedim tam yüklerken sayfa yükleme hatası bağlantı kesildi dedi cnm ya
dirim tarif ettiğn şekilde ben de denedim tam yüklerken sayfa yükleme hatası bağlantı kesildi dedi cnm ya
haktann ım gelinliğini alabildinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?