Evet canım.Umarım kötü şeyler çıkmaz. Bir de arkadaşlar mutlaka senede 1 kez simir testi yaptırın. Ayrıca henüz evlenmemeiş yada hiç ilişkiye girmemiş arkadaşlar sizler de aşı varmış rahim ağzı kanseri için bunu yaptırın.Ben daha doktorumu yeni tanıdığım için bana daha önceki doktorlar böyle birşey söylemedi.Keşke vurduysaydım.
bende 4 ay yasmin kullanmıştım davul gibi olduydum kaydirigubbakcemile3 lanet şey ödem yaptı
bende kist vardı kızlar bundan yaklasık 4-5 sene önce 4cm başladık doğun kontrol hapı verdi yasmin benim bünyeme ters tepki yaptı ve kisti besledi 7 cm cıktı ve kasıklarda felaket bir ağrıyla ameliyata alındım.ondan sonra tekrardan olustumu derseniz EVETT bünye malesef üretiyormuş hatta ve hatta göğsümdede kist oluştu onuda gecen sene aldılar şimdi sık sık konrol altındayım.Allah herkeze acil şifalar versin
selam kızlar ben geldim
nasılsınız?
angel seni görmeyı kaçırdımmı ben şimdi?:çok üzgünüm:
HOŞGELDİN CANIM NABER,KIZLAR BİR KARAR ALDIM ARTIK YEMEKHANEDE YEMİYORUM :dilcikar:
iyiyim canlarım
dirimcim neden yemıyosun yemekhanede? yağ kokuyo falan dıyodun yanlış hatırlamıyosam?
angel hayatım nasıl yuklenecegını soyleyın yukleyeyım ama nasıl kaldırılır onuda söleyınkaydirigubbakcemile3
canım fena değil ama havalar da ısındı,çok yağlı gelmeye başladı.bide sanki yedikten sonra midemde yemekler kaynıyo gibi geliyor :sm_confused:
sen napıyosun öğlenleri,dışarıda çıkamam şimdi yürütüş yapmakta istiyorum ama ayakkabılarım topuklu bide güneşe çok çıkmak istemiyorum:sm_confused:
mrb kızlar nasılsınız
neyapayım ben evdeyim
havalar çok güzel kızlar
yaz geldi.
bezelye pişiriyorum buğün.
resimlerinizi eklemişsiz galiba ben görmedim kimseyii
bende eklemek isterdim ama bir türlü beceremiyorum yahuuu.
geçmiş olsun canım sana.bende kist vardı kızlar bundan yaklasık 4-5 sene önce 4cm başladık doğun kontrol hapı verdi yasmin benim bünyeme ters tepki yaptı ve kisti besledi 7 cm cıktı ve kasıklarda felaket bir ağrıyla ameliyata alındım.ondan sonra tekrardan olustumu derseniz EVETT bünye malesef üretiyormuş hatta ve hatta göğsümdede kist oluştu onuda gecen sene aldılar şimdi sık sık konrol altındayım.Allah herkeze acil şifalar versin
canım prospektüsündede yazması lazım,bi doktor var deniz kenarında söyleşi yapıyor,beslenmeyle ilgili felan,ebru şallı konuk olmuştu canım programa doktorda doğruladı,doğum kontrol hapı kullanana kişiler güneşlenirken yüzlerine dikkat etsin,sarı sarı lekeler oluyormuş
kızlar bide doktor bana suyu çok içersen yani vücuttaki tuz-su oranını korursan kilo aldırmaz zayıflatır bile demişti.bilmiyorumda su içmediğimden sanırım bende şişiyorum arada bir
Benimde yüzümde pekçok leke var dirimcim ,yaz kış 50 + faktörlü güneş kremi kullanıyorum.Ben lazer epilasyondan sonra böyle olduğunu düşünüyordum.Yıllar önce diane35 te kullanmıştım acaba ondan mı oldu merak ettim şimdi.
Bizimde ilk kutlamamız olacak.Bu cumartesi akşamı arkadaşlarını toplayıp bir kutlama yapmayı planladık ama ben çok hastayım napsam diye düşünüyorum halen ????
ataç resmı nerde göremedim desem gülermisin:)
çakırcım hoşgeldin canım
biz dün büyük zorluklarla yükledik ama becerdik sonunda
haktana anlattım bak sende yükle resmini
çünkü senide görmeyi çok istiyorummkaydirigubbakcemile2
evet çok benziyoruz,aynıyız bizsositosositokıs dirim resmini değiştirmişsin seni yaralım sandım:))
hoşgeldin çakırımmrb kızlar nasılsınız
neyapayım ben evdeyim
havalar çok güzel kızlar
yaz geldi.
bezelye pişiriyorum buğün.
resimlerinizi eklemişsiz galiba ben görmedim kimseyii
bende eklemek isterdim ama bir türlü beceremiyorum yahuuu.
canım senin düğünün nezamandıhımmm şimdi oldu
hadi yemek ye gel öle bakarız bi çaresıne
afıyet olsun
evet çok benziyoruz,aynıyız bizsositososito
hoşgeldin çakırım
canım senin düğünün nezamandı
buğünlerde bir arkadaşımız evlencekti dzcl mıydı acaba.
hoşbulduk canım
nasılsın
kilomu aldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?