Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

HOŞGELDİN CANIM NABER,KIZLAR BİR KARAR ALDIM ARTIK YEMEKHANEDE YEMİYORUM :dilcikar:

ben yaptırdım canım çok şükür tüm testler temiz çıkmıştı ama her yıl aynı şekilde yapılacak zaten ben artık sürekli doktordayım kist için(

bende 4 ay yasmin kullanmıştım davul gibi olduydum kaydirigubbakcemile3 lanet şey ödem yaptı

ay canım ya sen mi benmi
evlendiğim ilk 3 ay kullandım yasmini ve 5 kg aldım valla

bendede çikolata kisti vardı alındı şimdi tamamen ama yenileme riski büyük tabi(

selam kızlar ben geldim
nasılsınız?
angel seni görmeyı kaçırdımmı ben şimdi?:çok üzgünüm:

selam haktancım nasılsın canımm
evet dün yüklemiştik bi olayla sonra silmemiz daha büyük olay oldudelikafadulden
bugünde sen yükle sonra ben:))

HOŞGELDİN CANIM NABER,KIZLAR BİR KARAR ALDIM ARTIK YEMEKHANEDE YEMİYORUM :dilcikar:

neden şekercim
kötümü sizinkide:1ninca:

iyiyim canlarım
dirimcim neden yemıyosun yemekhanede? yağ kokuyo falan dıyodun yanlış hatırlamıyosam?
angel hayatım nasıl yuklenecegını soyleyın yukleyeyım ama nasıl kaldırılır onuda söleyınkaydirigubbakcemile3

canım fena değil ama havalar da ısındı,çok yağlı gelmeye başladı.bide sanki yedikten sonra midemde yemekler kaynıyo gibi geliyor :sm_confused:
sen napıyosun öğlenleri,dışarıda çıkamam şimdi yürütüş yapmakta istiyorum ama ayakkabılarım topuklu bide güneşe çok çıkmak istemiyorum:sm_confused:

mrb kızlar nasılsınız
neyapayım ben evdeyim
havalar çok güzel kızlar
yaz geldi.
bezelye pişiriyorum buğün.
resimlerinizi eklemişsiz galiba ben görmedim kimseyii
bende eklemek isterdim ama bir türlü beceremiyorum yahuuu.

herhangi bir mesajın altına alıntı yap de sonra mesajı sil
yukarıda ataç resmi var ona bas sonra hangi resmi yüklemek istiyorsan masaüstüne gönder ordan gözat a tıklayıp resmi seç ve yükle de ekledikten sonra pencereyi kapat de
bi kaç cümle yaz gönder de
sen hele bi yükle silmesi kolay:))

ay bendede öle oluyor mayalı ve çok yağlı yemek yeyince
evdende getirsem ne getircem her gün sandviç oda olmuyor işte
aman ya çok gıcık zaten bu yemek işi

çakırcım hoşgeldin canım
biz dün büyük zorluklarla yükledik ama becerdik sonunda
haktana anlattım bak sende yükle resmini
çünkü senide görmeyi çok istiyorummkaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım sana.

bendede o lekelrden çok var ama benimki
genetikk
su çok içilirse kilo aldırmıyor cidden.

Bizimde ilk kutlamamız olacak.Bu cumartesi akşamı arkadaşlarını toplayıp bir kutlama yapmayı planladık ama ben çok hastayım napsam diye düşünüyorum halen ????

nice nice yıllara canım.
tekrardan geçmiş olsun.

kıs dirim resmini değiştirmişsin seni yaralım sandım:))
evet çok benziyoruz,aynıyız bizsositososito
hoşgeldin çakırım

canım senin düğünün nezamandı
buğünlerde bir arkadaşımız evlencekti dzcl mıydı acaba.

hoşbulduk canım
nasılsın
kilomu aldın canım.

canım dzcell evleniyor bu hafta,hftaya da haktan
canım 50 nin altındayım.düğünde 45 idim,şimdi 2-3 kilo aldım sanırım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…