Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yasmink ne süpriz yapacaksın tatlım.benimde kocişin 29 mayıs da doğum günü var ilk evli olarak kutluyacaz ama ne yapacam bilmiyorum:1no2:güsel fikirlerinize ihtiyacım varr hadii bayanlar yardım

Canım ben cep telefonu aldım. Ayrıca o gün için extra bişiistemedi kociş yoksa Murat Dalkılıç'a götürecektim;ama Eurovision u tercih ettikaydirigubbakcemile3 O gün sadece Kordon'da oturup birşeyler yiyip içeriz.Bu kadar yani süprizlik bişi yok:)

anladım canımcım geçmiş olsun canım bekle bakalım adetini ama yine olmazsan:uhm:
o zaman napıcan
hap kullanmayı neden istemiyorsun bebiş istiyordun dimi

ay bende maaş alamadım yaa yine uzadı bu ay offf dün son parama benzin aldım...nolcak bu böylee

aman canım ya kriz dönemi bu hep böle
aslında bahane ediyolar krizi işçinin maaşını ödeyemeyecek durumdaysa kapatsın gitsin dükkanı ya

dirimcim, eşim 34 yaşına girdi.askerliğini yapmış.

Günaydın kızlar.Nasılsınız?

:) Ben de yarını bekliyorum canım.Bu haftasonu kocişin de doğum günü... Buarada doktora gittim. Kist çıktı;ama adetimi bekliyor doktor.Belki adet yüzünden olabilir dedi...

bende de 5 cm'lik kist çıktı. iki haftadır ilaç kullanıyorum.
bu hafta biticek regli olucam tekrar kontrole gidicem.
doktor düğün zamanı stresten yumurtalık çatlamamış olabilir dedi.

Eğer adet olmazsam haber vericem doktoruma hapla getittiricez:) Hap kullanmayı istemiyordum canım bebişden değil sürekli bir hap kullanmak istemediğim için.

Ya benimde ilginç olan şey yaz aylarında adet düzensizliğimin başlaması.Buna şaşırdı zaten doktorumda:) Bilmiyorum canım bir adet olayım belli olacak;ama olamıyorum ya

anladım tatlım uff kaç gündür düşünüorum ne yapsam ne yapsam ama bulamıyorum.ilk evli kutluyacaz söyle romantik bişeyler olsun diyommm:1rolleyes:

canım FSH da bir hormon,adetin ilk dört günü doktora gidiyosun,doktor kan,hormon tahlili istiyor(aç karna),birde sıkışık olarak ultrasona giriyorsun,adetliyken bakıyorlar.ben 2 ay diana 35 kullandım kist için,geçen ay gittim,kistim yok olmuş.tahlillerden hepsi normal sadece FSH oranı yüksek,yüksek olduğu için adetli gittim ya,doktor hastalığın zamanında bitmeyebilir,yada daha sonra tekrar kist oluşabilir dedi,kist için erken tanı önemli çok büyümeden gidersen kurtulursun,benimki sağ over kistiydi,ama ilerde kist tekrarlayabiliyormuş doktor dedi,dianaya 3 ay devam sonra kontrol dedi bana.birde bilidiğim kadarıyla,diana hapı kullanan bayanlarda güneş yüzde leke yapıyormuş.ebru şallı mı ne o söylemişti.onun yüzünde yapmış.yaz da geldi yani

efett tatlım cok ama şirket iflas etmek üzere mahkemeleri falan var tazminattan dolayıda çıkamıyorum yani yakında işsizler kervanına katılacam kıslarrr.
ya canım o yüzden vermiyorlardır,canım şimdiden iş bakmaya başla bari ya,özel sektör ne kadar zor öyle ya
ay bende maaş alamadım yaa yine uzadı bu ay offf dün son parama benzin aldım...nolcak bu böylee
canım bende yarını iple çekiyorum malum yani,

anladım tatlım uff kaç gündür düşünüorum ne yapsam ne yapsam ama bulamıyorum.ilk evli kutluyacaz söyle romantik bişeyler olsun diyommm:1rolleyes:

Bizimde ilk kutlamamız olacak.Bu cumartesi akşamı arkadaşlarını toplayıp bir kutlama yapmayı planladık ama ben çok hastayım napsam diye düşünüyorum halen ????

üf bugün takvimimde çıkmıyo -tatlicadiarzu- kombimizde bozuldu tamda önemli bi dönemde hemdee
yerimseniben:jeyyar:

ay ya ne güzel askerliğine yapanlara bir özeniyorum ki,neyse ayda bir giderim görürüm artık bende:asigim:
canım benimkide düğünden önce oldu,dtresten sanırım çatlamadı yumurta

Kan mı Ay offf ya ben iğneden korkuyorum;ama elimiz mahkum

Benimde yüzümde pekçok leke var dirimcim ,yaz kış 50 + faktörlü güneş kremi kullanıyorum.Ben lazer epilasyondan sonra böyle olduğunu düşünüyordum.Yıllar önce diane35 te kullanmıştım acaba ondan mı oldu merak ettim şimdi.

Bizimde ilk kutlamamız olacak.Bu cumartesi akşamı arkadaşlarını toplayıp bir kutlama yapmayı planladık ama ben çok hastayım napsam diye düşünüyorum halen ????

ayyy ne güsell aslında bende eşimin kuzenleri benim kuzenlerim arkadasları cağırıp bir yerde rezervasyon yaptırsakmı diye düşünüyorum ama bir taraftanda evde basbasa mı kutlasak

üf bugün takvimimde çıkmıyo -tatlicadiarzu- kombimizde bozuldu tamda önemli bi dönemde hemdee

off bu kadınların ortak problemi herhalde
ama son zamanlarda çok fazlalaştı ya
kiminle konuşsam kist diyor(
bende de vardı hemde çok büyük 5 cm de sonrası için ameliyat diyorlar
neyseki şanslısınız umarım atlatırsınız bi an evvel canımcım

Eğer adet olmazsam haber vericem doktoruma hapla getittiricez:) Hap kullanmayı istemiyordum canım bebişden değil sürekli bir hap kullanmak istemediğim için.

anladım canım ama napıcan sağlık için kullanırsın 1 kaç ay

Evet canım.Umarım kötü şeyler çıkmaz. Bir de arkadaşlar mutlaka senede 1 kez simir testi yaptırın. Ayrıca henüz evlenmemeiş yada hiç ilişkiye girmemiş arkadaşlar sizler de aşı varmış rahim ağzı kanseri için bunu yaptırın.Ben daha doktorumu yeni tanıdığım için bana daha önceki doktorlar böyle birşey söylemedi.Keşke vurduysaydım.

bende kist vardı kızlar bundan yaklasık 4-5 sene önce 4cm başladık doğun kontrol hapı verdi yasmin benim bünyeme ters tepki yaptı ve kisti besledi 7 cm cıktı ve kasıklarda felaket bir ağrıyla ameliyata alındım.ondan sonra tekrardan olustumu derseniz EVETT bünye malesef üretiyormuş hatta ve hatta göğsümdede kist oluştu onuda gecen sene aldılar şimdi sık sık konrol altındayım.Allah herkeze acil şifalar versin

bende kist vardı kızlar bundan yaklasık 4-5 sene önce 4cm başladık doğun kontrol hapı verdi yasmin benim bünyeme ters tepki yaptı ve kisti besledi 7 cm cıktı ve kasıklarda felaket bir ağrıyla ameliyata alındım.ondan sonra tekrardan olustumu derseniz EVETT bünye malesef üretiyormuş hatta ve hatta göğsümdede kist oluştu onuda gecen sene aldılar şimdi sık sık konrol altındayım.Allah herkeze acil şifalar versin

canım prospektüsündede yazması lazım,bi doktor var deniz kenarında söyleşi yapıyor,beslenmeyle ilgili felan,ebru şallı konuk olmuştu canım programa doktorda doğruladı,doğum kontrol hapı kullanana kişiler güneşlenirken yüzlerine dikkat etsin,sarı sarı lekeler oluyormuş
kızlar bide doktor bana suyu çok içersen yani vücuttaki tuz-su oranını korursan kilo aldırmaz zayıflatır bile demişti.bilmiyorumda su içmediğimden sanırım bende şişiyorum arada bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…