Evet canım.Umarım kötü şeyler çıkmaz. Bir de arkadaşlar mutlaka senede 1 kez simir testi yaptırın. Ayrıca henüz evlenmemeiş yada hiç ilişkiye girmemiş arkadaşlar sizler de aşı varmış rahim ağzı kanseri için bunu yaptırın.Ben daha doktorumu yeni tanıdığım için bana daha önceki doktorlar böyle birşey söylemedi.Keşke vurduysaydım.
Rahim ağzı kanseri için olan aşıyı şimdide vurdurabilirsin cnm.
2 gün önce tv de izledim,45 yaşındaki bayan dr bile bende yaptırdım dedi.Şu anda yapılan klinik test sonuçlarına göre 26 yaşına kadar aşının olumlu yönde etkisinin olduğu kanıtlanmış,bu yıl sonunda 35 yaşına kadar vurulan deneklerin sonuçları ortaya çıkacakmış.
mrblarr geçmişi okuyup geliorumm
canım burda yatak olsa,hiç gözümü kırpmadan atlarım üstüne,öyle bir imkan varsa yani kaydirigubbakcemile2Acaip uykum geldi,başımı zor tutuyorum.Çocuklardan birinin yatağına gidip yatsammı acaba?
Canım ben cep telefonu aldım. Ayrıca o gün için extra bişiistemedi kociş yoksa Murat Dalkılıç'a götürecektim;ama Eurovision u tercih ettikaydirigubbakcemile3 O gün sadece Kordon'da oturup birşeyler yiyip içeriz.Bu kadar yani süprizlik bişi yok:)
Ya benimde ilginç olan şey yaz aylarında adet düzensizliğimin başlaması.Buna şaşırdı zaten doktorumda:) Bilmiyorum canım bir adet olayım belli olacak;ama olamıyorum ya
Rahim ağzı kanseri için olan aşıyı şimdide vurdurabilirsin cnm.
2 gün önce tv de izledim,45 yaşındaki bayan dr bile bende yaptırdım dedi.Şu anda yapılan klinik test sonuçlarına göre 26 yaşına kadar aşının olumlu yönde etkisinin olduğu kanıtlanmış,bu yıl sonunda 35 yaşına kadar vurulan deneklerin sonuçları ortaya çıkacakmış.
kızlar bugun iş görüşmesine gidiyorum
düğün öncesi kısmetım açıldıkaydirigubbakcemile3
dua edın hayırlısıysa olsun:Saruboceq:
kordon foçadamıydı ?
Benim adet düzensizliğim yoktur çok nadir geç gelir.
Smer testini ben yaptırdım yeni olsamda temiz çıktı.
Dr 6 ayda bir yaptırmak gerekiyor dedi.
Sonra aşıyla ilgili daha önce nette falan bakınmıştım, ilk gittiğimde de dr söylemişti.
Nette çok olumsuz yorum yapmışlar. Dr söyledim ben yaptırdım hiç bir şey olmadı. AYrıca kanserden günde 3-4 kadın ölüyormuş.
3 doz halinde yapılıyormuş. 1. - 2. ve 6. ayda 268 TL. hafta sonu eczaneye sordum.
Kist içinde Primolut diye bir hap verdi.
kızlar bugun iş görüşmesine gidiyorum
düğün öncesi kısmetım açıldıkaydirigubbakcemile3
dua edın hayırlısıysa olsun:Saruboceq:
inş. canım hadi hayırlısı
ne işi cnm nerdeymiş yeri yeni evine yakınmı barikaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kızlaarr
İnşallah canım.Hakkında hayırlısı olur.
inşallah canım hayırlısı
yurtdışı eğitim danışmanlığı
evime yakın değil
bilkentte ama alıştıgım yerler orası o yuzden yakın gelıyo banakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?