Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teşekkürler alınyazımsın birazcık borcumuz varda o bitsin de hemencikk gidecemmm

alınyazımsın sen kaç ayda bir gidiyorsun,ikinci seansa dakiksı felan azalıyormu?120 fazlaymış ya eğer aydaysa :1shok:,koltuk altı ozaman 50*75=37.50,yani 40 yakın tutyor yani değil mi?

teşekkürler alınyazımsın birazcık borcumuz varda o bitsin de hemencikk gidecemmm

inş canım, bende borçlar varken sıkıştırdım araya hazır eşimde yokken temiz olayım dedim :))) borçlar bitince bende bacaklara başlıcam, hepimize kolay gele :)))

Aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır takip ediyordum ama yazamıyorum ki bende Ocak 3de evlendim. bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere öpüyorum sizleria.s.

uffff yaa ankarada yağmur başladı ama niyee yaaaaaaaa
ya sorma tam eve nasıl gideceğim derken kociş aradı,birazdan çıkarım diye,bende diyemedim ben eve dolmuşla gidiyorum diye,ne hayallerim vardı
alınyazımsın görüşürüz canım

Aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır takip ediyordum ama yazamıyorum ki bende Ocak 3de evlendim. bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere öpüyorum sizleria.s.

hoşgeldin canım, nasılsın? (kış gelinleri topiğinden mısra da tanır)

dirim, bir kez aldırdım akşam farkettim çıkmışlar 3-4 tane bir şey var zaten.

dirim im her seansta aazalıyo ilkinde 140 dk ydı 2. de 110 dk oldu bikini,

koltuk altı ilkte 71 dk, 2. de 60 dk, 3. de 30 dk, fiyatlarda düşüyo dk düştükçe

sizide biran evvel Allah kavusturur umarım tatlım ayrılık zor bende nasıl dayanacaksamsenağlama
Bende itiyorum gitmek ama o kadar çok borcumuz var ki 5 aydır üstüme 5 TL lik badi bilem alamadım ki kaldı ki epilasyona daha çoook zaman varsenağlama ama inş. bende yaptırıcam ağda yapmaktan nefret ediyorum makine ile alıyorum oda batık yapıyor offf offfff

alınyazımsın ve tubiş sağolun kızlar,ya bende o acıyı çok merak ediyorum,ağdadan nefret ediyorum artık ya ne çok derdimiz var bizim ya
dilekçiğim aynen bende kısmaya başladım bu aralar,ya ne olacak bu halimiz,:sm_confused:

Bilmiyıorum ama sinir olmaya başlıyorum paso borç ödüyrum yaaa off offfffffffffffffffffffff
Bazen ne diye evlendim ki deyip isyan edesim geliyor yine kendin kaşındın kızım deyip susuyorumsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…