En fazla dakikası 1000 lira olmalı iğneli epilasyonun daha fazla vermeyin
ya bende çok kıllıyımdır önce onu belirteyim, koltuk altım eşiminkinden çoktu mesela.koltuk altı ilk seansı 75 dk sürdü, bikini bölgesi 140 dk. dk üzerinden ücret alınıyo, dk sı 50 kuruş 1,50tl arası değişiyo ben koltuk altına 50 kuruşa gidiyorum, ortalama 30 maloluyo, bide iğneni kendin alıyosun o da 5 lira.çok kazık atan yerler var benim ilk gittiğim yer çok pahalıydı herşeyden kazık atıyodu dk da, iğnede de.değiştidim çokta memnunum, önemli olan önce temiz sonrada tecrübeli olması.benim gittiğim epilasyoncu 27 yaşında diğeri 40 lardaydı ama genç olan daha tecrübeli.
teşekkürler alınyazımsın birazcık borcumuz varda o bitsin de hemencikk gidecemmm
canım bende istiyorum,daha doğrusu eşim istiyor,kendisi sarışın olduğu için,ben çok göze batıyorum :sm_confused:
canım anladım,2 ayda bir mi gidiyorsun
inş canım, bende borçlar varken sıkıştırdım araya hazır eşimde yokken temiz olayım dedim :))) borçlar bitince bende bacaklara başlıcam, hepimize kolay gele :)))
ya sorma tam eve nasıl gideceğim derken kociş aradı,birazdan çıkarım diye,bende diyemedim ben eve dolmuşla gidiyorum diye,ne hayallerim vardıuffff yaa ankarada yağmur başladı ama niyee yaaaaaaaa
ya daha kötü canım,lazere başlıyalım diyoSENIN DAHA KOTU EŞİNN İSTEMESİ
canım görüşürüz ozamanAranıza yeni katıldım bende uzun zamandır takip ediyordum ama yazamıyorum ki bende Ocak 3de evlendim. bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere öpüyorum sizleria.s.
Aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır takip ediyordum ama yazamıyorum ki bende Ocak 3de evlendim. bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere öpüyorum sizleria.s.
Aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır takip ediyordum ama yazamıyorum ki bende Ocak 3de evlendim. bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere öpüyorum sizleria.s.
Bende itiyorum gitmek ama o kadar çok borcumuz var ki 5 aydır üstüme 5 TL lik badi bilem alamadım ki kaldı ki epilasyona daha çoook zaman varsenağlama ama inş. bende yaptırıcam ağda yapmaktan nefret ediyorum makine ile alıyorum oda batık yapıyor offf offfffsizide biran evvel Allah kavusturur umarım tatlım ayrılık zor bende nasıl dayanacaksamsenağlama
hoşgeldin canım, nasılsın? (kış gelinleri topiğinden mısra da tanır)
Msjda yazdığım gibi geldim Tubişciğim ii canım sen nasılsın
hoşgeldin canım, nasılsın? (kış gelinleri topiğinden mısra da tanır)
Msjda yazdığım gibi geldim Tubişciğim ii canım sen nasılsın
iyim canım bende hoşgeldin tekrardan canım.
şuna bakın kızlar;
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/279366-alcidan-hamile-gobegim.html
Bilmiyıorum ama sinir olmaya başlıyorum paso borç ödüyrum yaaa off offfffffffffffffffffffffalınyazımsın ve tubiş sağolun kızlar,ya bende o acıyı çok merak ediyorum,ağdadan nefret ediyorum artık ya ne çok derdimiz var bizim ya
dilekçiğim aynen bende kısmaya başladım bu aralar,ya ne olacak bu halimiz,:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?