Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mesaj alındı şeker saol yerimsenibenyerimseniben:asigim:

benim regli ağrılarım cok oluyor hastanelik oluyorum nerdeyse ben ilk gününde dikloran 50 mg içip kendime geliyorum gercekten kistmi oluşturuyor

Cnım bizimde kartlı,sadece sıcak su kullanırken gidiyor.günde 1metreküp kaydirigubbakcemile2

kız zaten yapamamki bakmayın siz bana kaydirigubbakcemile3 uğraşmam hiç keçiboynuzu incir kaynatmakla olursa böylede olur zaten annelerimiz kürlemi hamile kalmış allah aşkına kaydirigubbakcemile2
hadi hadi kaydirigubbakcemile3:jeyyar:alkisalkisalkis

buarada hamileyken ve emzirirken doktorlar ilaç olarak sadece parol veriyolar sanırım etkisi yokmuş hem bebişe hem süte tabii yinede sormadan içilmemeli

benim regli ağrılarım cok oluyor hastanelik oluyorum nerdeyse ben ilk gününde dikloran 50 mg içip kendime geliyorum gercekten kistmi oluşturuyor

bende o dönemde ilk 2 gün hastanelik olurum vermidon içiyorum korkuyorum başka bişi içme-tatlicadiarzu- ya doğrudur belki kist falan olması ama doktora gidincede adet sancısı için ağrı kesici veriyoCADIARZU

slm cnm hoşgeldin

delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar,

bugün miğdem çok ağrıyor :çok üzgünüm:

sizler nasılsınız ?

günaydıntubis geçmiş olsun canım

dirimciğim tanıt derken mesela neleri söylemem gerekiyor:))))
benim düğünüm olacak 21 haziranda ama 3 aydan fazladır nikahlıyızz:)))) malun tayin işleri:)))
öğretmenim de:)))

bende o dönemde ilk 2 gün hastanelik olurum vermidon içiyorum korkuyorum başka bişi içme-tatlicadiarzu- ya doğrudur belki kist falan olması ama doktora gidincede adet sancısı için ağrı kesici veriyoCADIARZU

dikloran kas gevşetici bir ilaçmış midede degil bağırsaklarda erime yapıyormuş bende doktor tavsiyesi üzerine her ay bir tane içiyorum mecburen

miğdemde sorun var zaten kızlar, 3 aylık ilaç verdi dr bitti o da bu hafta. bugün sıkıştırmaya başladı.
Yarın dr gitmem lazım misafirliğe de davetliyiz bilmiyorum napcam.

bence sağlığını ihmal etme cnm...
mide önemlidir yani...
gastrit gibi bişeymi wardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…