- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
canım uğraşmada zaten sadece al ve ye keçiboynuzu.ben kansızlık için almıştım eşim yokken yiyodumda acayip etkiliyo anlatamam size.insanın içinde acayip enerjji oluyo eşim bile şaşırmıştı yani.bence al hem sen ye hemde eşin, acayip fark atıyo yani, tavsiyelerimle:asigim:
Geçmiş olsun canım neyin vargünaydın kızlar,
bugün miğdem çok ağrıyor :çok üzgünüm:
sizler nasılsınız ?
Cnım bizimde kartlı,sadece sıcak su kullanırken gidiyor.günde 1metreküp kaydirigubbakcemile2Çocuk için hahahahah hani kuvvet olsun diye sanırım:)) Yapmayın arkadaşlar yaaa miletin senelerce çocuğu olmuyor biraz oluruna bırakalım bence
Bizde hiç doğalgaz yakmıyoruz dirimciğim bu ay bize gelmedi d.gaz ftsı geçen ayda 5 TL gellmişti:))) bizm evimiz sıcak oluyor e bid eiçindekiler sıcak tabi
hadi hadi kaydirigubbakcemile3:jeyyar:alkisalkisalkiskız zaten yapamamki bakmayın siz bana kaydirigubbakcemile3 uğraşmam hiç keçiboynuzu incir kaynatmakla olursa böylede olur zaten annelerimiz kürlemi hamile kalmış allah aşkına kaydirigubbakcemile2
canım bide bu halde kira ösedeydin zor olurdu tabi,eşinde yok,aman sizinkide askerlik gibi yane:sm_confused:bende değil diye biliyodumda kafam karıştı :)) benbabamlarla kalıyorum, eşimle ayrı bi evimiz var kayınpederin aldığı.allahtan kira derdi yok, eşyalarla beraber evimizi kapattık eşimgelince evimizde kalıyoruz onun dışında ne kalabiliyorum yalnız nede kontrol etmeye gidebiliyorum.açıkçası içimdende gelmiyo eşim yokken gitmek :a015:,
inş darısı sizlere olsun arkadaşlar ev sahibi olmak.biz şanslı gruptayız olmayadabilridi ama inş hepinize güzel vler nasip etsin sağlıcakla:teselli:
günaydın kızlar bende dün akşam katıldım aranıza:))))
nasılsınız bakalım evlilik hayatı nasıl gidiyor:))))
bu arada geçmişe göz gezdirirken şöyle bi baktımda angel majezik kullanıyormuş ağrı kesici oalrak sanırım... çok etkili ve güsel bir ilaç ama yapılan araştırmalar onun bünyeye zararlı olduğunu bulmuş... çevremdeki herkes bırakıyor onu kullanmayı... teyzem onu içince geçen gün fenalaştı tansiyonu falan çıktı o ilaca bağlıymış... dikkat edin kızlar...
selam canım hoşgeldin tanıtırmısın kendini?
benim regli ağrılarım cok oluyor hastanelik oluyorum nerdeyse ben ilk gününde dikloran 50 mg içip kendime geliyorum gercekten kistmi oluşturuyor
günaydın kızlar bende dün akşam katıldım aranıza:))))
nasılsınız bakalım evlilik hayatı nasıl gidiyor:))))
bu arada geçmişe göz gezdirirken şöyle bi baktımda angel majezik kullanıyormuş ağrı kesici oalrak sanırım... çok etkili ve güsel bir ilaç ama yapılan araştırmalar onun bünyeye zararlı olduğunu bulmuş... çevremdeki herkes bırakıyor onu kullanmayı... teyzem onu içince geçen gün fenalaştı tansiyonu falan çıktı o ilaca bağlıymış... dikkat edin kızlar...
canım uğraşmada zaten sadece al ve ye keçiboynuzu.ben kansızlık için almıştım eşim yokken yiyodumda acayip etkiliyo anlatamam size.insanın içinde acayip enerjji oluyo eşim bile şaşırmıştı yani.bence al hem sen ye hemde eşin, acayip fark atıyo yani, tavsiyelerimle:asigim:
günaydın kızlar,
bugün miğdem çok ağrıyor :çok üzgünüm:
sizler nasılsınız ?
bende o dönemde ilk 2 gün hastanelik olurum vermidon içiyorum korkuyorum başka bişi içme-tatlicadiarzu- ya doğrudur belki kist falan olması ama doktora gidincede adet sancısı için ağrı kesici veriyoCADIARZU
dirimciğim tanıt derken mesela neleri söylemem gerekiyor:))))
benim düğünüm olacak 21 haziranda ama 3 aydan fazladır nikahlıyızz:)))) malun tayin işleri:)))
öğretmenim de:)))
mesaj alındı şeker saol yerimsenibenyerimseniben:asigim:
allah hayırlı uğurlu etsin...:1hug:
benim regli ağrılarım cok oluyor hastanelik oluyorum nerdeyse ben ilk gününde dikloran 50 mg içip kendime geliyorum gercekten kistmi oluşturuyor
öyleymiş canım içmemeye çalışalım doktor kontrolü olmadan
Cnım bizimde kartlı,sadece sıcak su kullanırken gidiyor.günde 1metreküp kaydirigubbakcemile2
hadi hadi kaydirigubbakcemile3:jeyyar:alkisalkisalkis
canım bide bu halde kira ösedeydin zor olurdu tabi,eşinde yok,aman sizinkide askerlik gibi yane:sm_confused:
selam canım hoşgeldin tanıtırmısın kendini?
valla öyle canım kiradan olsak perişan olmuştuk çoktan, ee sizin kira mı eşin gidince napcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?