Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy çok güzel bi parça buldum iki gündür sürekli onu dinliyorum

hangi parça?

kayınvalideleri konuşmuşsunuz, benimki rahmetli olmuş, eşimde dayısının yanında büyümüşonalrada anne baba diyor. Kayınvalidem baştan iyiydi sonra çıldırdı gibi bir şey oldu. Ben görüşmüyorum eşim istediği zaman gidiyor. Üzerimizde de hiç hakları yok eşim küçüklüğünden beri çalışıp onlar abakmış evlerinin kiralarını ödemiş, evlenirkende bize hiç yardım etmediler üstüne hep sorun çıkardılar.

alinyazım, dileğin fikri bence iyi zaten ayrısınız dışarıda yada aile arkadaş toplumuna karışamdan başbaşa kutlayın.

Bir bakiyim diye geldim,bugün izinliydim.Kocişin peşine kuyruk gibi takıldım saat 5 e kadar,sonrada ablamlarla beraber yeni evleri için ciciler almaya gittik.
Yeni eve geldim,kociş aradı birazdan tekrar çıkacağım.Doğumgünü hediyesi olarak,yeni açacağı işyerine büro koltuğu almaya karar verdik.Onu alıp geleceğiz.Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Eğer internetle arası iyiyse, sadece ikiniz ile ilgili bir powerpoint sunusu hazırlayıp mail atabilirsin, çok çok güzel bişi olmaz ama ayrı olunca arkadaşların dediği gibi ancak kargoyla birşey yollanabilir. Hani yanında olsa bir sürü şey söyleriz de:)))

mrb mısraacım nasılsın ben saçlarımı boyattım bugün biraz depresiftim sacımın güzel oldugunu görünce tüm dertlerimi unuttum sivilcelerimibile

eywahhh ki ne eywahhh(((

hür doğdum hür yaşarııımm kime ne kime nee!!!

yıllarca bunu söyledim gezdim... artık belkide çocukta yaparım kariyerdeee demenin waktidir:))))

günydın kızlarr bn geldimm yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun napalım:1closedeyes: bugn denize gtcektm ama dün akşam adet oldum b tün hayallerm suya dştü:çok üzgünüm: sabah sabahta hem belim ağrıyo hem karnım yaaa sizler napıosunuz bakalım dzceli bugn ewleniyo galiba hadi bakalım hayırlısıı sositososito

askmm seni hiç unuturmuyuz hatta senin bir ara kulaklarını çınlattık ama sen yoktun arammıza yeni ark lar da katıldı gecmiş olsun bu rada merak emte öğleye kalmaz geçer agrıların sen nerdeyidin bakim kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…