hoşgeldin gözümüz yollarda kalmıştı
canım hediye alıp kargoyla gönder,yada çiçek gönder ne bilim,sen birgünlükte olsa gidemiyormusun?kızlar haftanın son sorusu, çok sordum ama yinede sorcam. eşimin doğum günü var ben gidemiyorum gidecekim izin işi yattı.ona güzel bi süpriz yapmak istiyorum varmı farklı fikirleri olan
alkisalkisalkishihoyyyt:icecream::dance:HOŞ GELDIN kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
canım hediye alıp kargoyla gönder,yada çiçek gönder ne bilim,sen birgünlükte olsa gidemiyormusun?
alkisalkisalkishihoyyyt:icecream::dance:
DİRİM nerdeydin sen kısklava:
bi taraftanda geçmişi okuyorumnasılsın dırımcim
bi taraftanda geçmişi okuyorum,okuldaydım ayol yerimseniben,sıcakta başıma güneş geçti,sizde burda masalarınızın başında oturup sohbet etmişsiniz,çatlıyorum şuanda kötükedihüso
boşuna oturuyom işte masanın başında mirmirmirmir maaşda yok bugün yineklava:
daha maaşını alamadın mı sen
alamadım yaa çıldırıcam benzinimde yok bugün yolda kalırsam kim kurtaracak acaba sırnaşık şey
yok hediye değil evde süpriz yapmak istiyorum o geliyo yarın sabah
yolda kaldım diye patronunu ara :))
alamadım yaa çıldırıcam benzinimde yok bugün yolda kalırsam kim kurtaracak acaba sırnaşık şey
bencede dilek haklı patronu ara,benzin parası iste,arkasından maaşınıda istersin,ikinci seçenek yürüyerekte gidebilirsin şekerim :jeyyar:
adam kayıplara karıştı kız zaten büroya bile uğramıyo para isticekler diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uçak yollım sana hele bir dur jetlerimden birini senin için göndeirim yeterki sen yürüme:icecream:kız o kadar yol yürünürmü sırnaşık şey kıyamam ben kendime kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-unut maaaşıııııkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?