Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Zaten ben bi evleniim, önceden tavrımı belirleyecem, sanırım nasıl başlarsak öyle gider...
Size birşey diyeyim mi, benim de ananem der ki, hele bi erkek karısının koynuna girsin, ondan sonra bakın, anne, baba kalıyo mu :))

ananem derki hep kızım sen ne kadar iyi gelin olsan kaynananın kızı gibi olamazsın oda ne kadar iyi kaynana olsa senin annen gibi olamaz der :1closedeyes: haklı bence...çok yağlı ballı olunca isteklerde artıyo[/QUOTE]

Sana katılıyorum arada çok fazla laubali olmamak lazım dengeyi kurmak lazım.Benim iyiki öle derdim yok memleketdeler haftada bir kez arayıp hal hatırlarını soruyorum o da yeter.Ama eşimle ben hergün annemlerdeyiz yemekte naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelae:icecream:

Yaa, işte benim ailem uzakta olcak, ama nişanlımınki ile aynı şehirde olcaz. Ya biz de her gün beraber olursak..:sm_confused:

Yaa, işte benim ailem uzakta olcak, ama nişanlımınki ile aynı şehirde olcaz. Ya biz de her gün beraber olursak..:sm_confused:

sen işveyle cilveyle halledersin bugün işimiz var yarın şöle yapalım de mantıklıda konuşursan haftada 1 kereden fazla gitmezsiniz.
Benim annemlerle aynı mahalledeyiz ve borcumuz olduüu için mutfak masrafı olmasın diye orda yiyip içiyoruz bazen ben bile sıkılıyorum hep orda hep orda insan kendi evini arıyor.
Ailemin evide olsa o evden çıktıktan sonra kendi yaşadığın eşinle beraber olan evi özlüysoun emin ol.

ananem derki hep kızım sen ne kadar iyi gelin olsan kaynananın kızı gibi olamazsın oda ne kadar iyi kaynana olsa senin annen gibi olamaz der :1closedeyes: haklı bence...çok yağlı ballı olunca isteklerde artıyo

aynnen bende katılıyorum bu lafa sonuna kadar:lepi:[/QUOTE]

BUNA KATILIYORUM.ANNEM MEFAT ETIKTEN SONRA ONUN ILGISI BANA KARŞI DAHA ÇOK DEĞİŞTİ İYİ YONDE AMA ASLA ANNEM GIBI OLMUYO OLAMAZ.BEN ANNE DERKEN BİLE ANNEME İHANET SAYIYORUM.AMA MECBUR.O İSTEMIYO ANNE DEMEK ZORUNA GIDIYOSA DEME DIYO AMA ALIŞKANLIK BIR KERE.OF OF

aynnen bende katılıyorum bu lafa sonuna kadar:lepi:

BUNA KATILIYORUM.ANNEM MEFAT ETIKTEN SONRA ONUN ILGISI BANA KARŞI DAHA ÇOK DEĞİŞTİ İYİ YONDE AMA ASLA ANNEM GIBI OLMUYO OLAMAZ.BEN ANNE DERKEN BİLE ANNEME İHANET SAYIYORUM.AMA MECBUR.O İSTEMIYO ANNE DEMEK ZORUNA GIDIYOSA DEME DIYO AMA ALIŞKANLIK BIR KERE.OF OF[/QUOTE]
Boşwer sen görevini yap ve anne de .Kimse kimsenin annesinin yerini tutamaz

Boşwer sen görevini yap ve anne de .Kimse kimsenin annesinin yerini tutamaz[/QUOTE]

OYLE YAPIYORUM ZATEN(((((

Haktanncım kolay gelsin sana, ben de çıkıyorum arkadaşlar, zaten aldığım tavsiyeler üzerine biraz cilve, biraz işve, planımı da önceden yaparsam kimse bozamaz. :) Hoşçakalıın, görüşmek üzere...

kızlar haftanın son sorusu, çok sordum ama yinede sorcam. eşimin doğum günü var ben gidemiyorum gidecekim izin işi yattı.ona güzel bi süpriz yapmak istiyorum varmı farklı fikirleri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…