Yaa, işte benim ailem uzakta olcak, ama nişanlımınki ile aynı şehirde olcaz. Ya biz de her gün beraber olursak..:sm_confused:
ananem derki hep kızım sen ne kadar iyi gelin olsan kaynananın kızı gibi olamazsın oda ne kadar iyi kaynana olsa senin annen gibi olamaz der :1closedeyes: haklı bence...çok yağlı ballı olunca isteklerde artıyo
canlarım sohbet çok guzel ama ben gelinliğimi almaya gidiyorum hepinizi çok opüyorum...
aynnen bende katılıyorum bu lafa sonuna kadar:lepi:
canlarım sohbet çok guzel ama ben gelinliğimi almaya gidiyorum hepinizi çok opüyorum...
Boşwer sen görevini yap ve anne de .Kimse kimsenin annesinin yerini tutamaz[/QUOTE]BUNA KATILIYORUM.ANNEM MEFAT ETIKTEN SONRA ONUN ILGISI BANA KARŞI DAHA ÇOK DEĞİŞTİ İYİ YONDE AMA ASLA ANNEM GIBI OLMUYO OLAMAZ.BEN ANNE DERKEN BİLE ANNEME İHANET SAYIYORUM.AMA MECBUR.O İSTEMIYO ANNE DEMEK ZORUNA GIDIYOSA DEME DIYO AMA ALIŞKANLIK BIR KERE.OF OF
Boşwer sen görevini yap ve anne de .Kimse kimsenin annesinin yerini tutamaz
selam kızlar yaralım nerde bilen var mı :uhm:
ben bilmiyorum mirmirmirmir
Haktanncım kolay gelsin sana, ben de çıkıyorum arkadaşlar, zaten aldığım tavsiyeler üzerine biraz cilve, biraz işve, planımı da önceden yaparsam kimse bozamaz. :) Hoşçakalıın, görüşmek üzere...
selam ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?