Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese günaydın.gerçi günaydın demek için geç kaldım ama napalım:)hafta içi kurs oldğundan uyku yok geç saatlere kadar bende hafta sonu uyuyuorum.herkes iidir inşallah.neler kaynatıyosunuz bakalım

sıkıldım.hala kimsecikler yok:)sıkıntıdan napcamı şaşırdım doğal maskeler felan araştırıyorum netten.yaparım belki şu cildimde ki iri gözeneklerime faydası olur:)

merhaba kızlarr
kaç gündür giremiyorum nete pc de sorun vardı yeni halloldu .bugünde evle uğraştım durdum mobilyaların yerini değiştirdim yine bide havayı güzel bulunca genel temizlikte yaptım yeni oturdum öyle yorgunumkii
haftasonu olduğu içim kimseler olmaz sanırım inşallah hepiniz iyisinizdir ve keyiflerde yerindedir
öpüyorum sizi çokkk Şeniz

Ayy Jnazcım sende mi temizlik yapıyordun?Öldüm vallahi öğleden bu yana ,bir taraftan temizlik bir taraftan pasta yapıyorum

mısracımm hiç sorma tatlım az önce mutfağa gideyim dedim her yerim tutulmuş resmen
bide misafirin vardı değil mi tatlım kolay gelsin sanada eşim öğlen yemeğe geldi akşama uğraşamam fazla makarna var dedim :)

kızlar bnm de temizlik yapmma lazım ama 14 gün sonra cıkıcam diye vazgeciyorum ama dağınık evdede oturmak canımı sıkıyor hadi bana gaz verin de başlayayım temizliğe

aaa teologcumm hadi sende yarın başla temizliğe
dağınıklığa hiç tahammülüm yok benimde bide temizlik yaptıkça daha da mutlu oluyorum nedense:)

aaa teologcumm hadi sende yarın başla temizliğe
dağınıklığa hiç tahammülüm yok benimde bide temizlik yaptıkça daha da mutlu oluyorum nedense:)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: yaa slında bnm de dağınuıklıga tahammülüm yoktur da bir başlayamıyorm bşirde cıkcıam deyip boşverdim ama yapmma gerekiyor offf iyice saldım kendimi

neyse kimse gaz vermeyecek bari jnaz hariç zaten kimse de yok ben en iyisi hemen başlayayım temizliğe rahat uyuyayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…