Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaa kızlar ban kızmayın ama ben hadise yi hiç sevmiyorum yaa yarıfinakli seyrettim en acık bizimkiydi frikik vermek için elinden geleni yaptı ama şarkıların içindede en güzeli bizimkiydi izlanda cok güzeldi ama hadisenin sesi cok detone olmuş umarım bizi en şiyi şekilde temsil eder ülkemiz adına yarışıyor sınuçta

Valla şarkı güzel, kadın güzel, ses güzel.. ılk üç kesin, birincilik bile olabilir:) Ama yarı finalde sesi hiç çıkmadı, vokaller bozdu şarkıyı, umarım iyileşmiştir de şarkıyı bir tek kendi sesinden duyarız..

Laf aramızda ben de acayip kıskanıyorum, benim nişanlım çok beğeniyo onu, ama mübarek beğenilmeyecek gibi de değil ki, yüzü güzel değil ama gerisi... :))

Laf aramızda ben de acayip kıskanıyorum, benim nişanlım çok beğeniyo onu, ama mübarek beğenilmeyecek gibi de değil ki, yüzü güzel değil ama gerisi... :))

bnmki türkan şoray ve sibel can ı beğenir ama ben hiç onşları kıskanmam nedense ikisi de tli butlu oldugu için pek hoşuma gitmiyor ama hadisenin vücudu güzel ama ben onu sevmiyorumm ya kıskandıgımdan değil

Kadın hem sevimli, hem seksi, hem vücudu güzel ya.. Ben seviyorum ama kıskanıyorum işte, teologcum hakikaten onlar çok kıskanılcak tipler değil, zayıf da diiller, hehe, gerçi kıskanan onları da kıskanıyordur:)))
Neyse arkadaşlar, sohbet güzel ama malum bugün cumartesi, ben de annemle çarşıya çıkcam, alınacaklar bitmediii:)) Hoşçakalıınnn, görüşmek üzere..

Şu yorumu da yapmadan gitmeyeceğim:)): Etek yakışıyo ama o hareketlere etek giyemezdi, e kıvırıyo göbeğinin açık olması lazım.. Muhtemelen onları düşünmüştür, ama şort giyebilirdi, çok hoş olurdu.. Çok kilolu gözükmüş gerçekten.. Hadi şimdi kaçabilirim... Hoşçakalınnn...

bnmki yne izeli sewiyo yüzüne bakılcak tpip yok kadının hiçte kıskanmıyorm kaydirigubbakcemile3

ewt bncede yaa bide bndenizi sewiyor bende ıSMAıL YK hastasıyım weya aşığıyım kaydirigubbakcemile3

izlandanın eurovisyon şarkısını bir dinleyin hem kız hem şarkı cok süper yaa slow bir parca ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…