Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam tatlımm hadi kolay gelsinn
bende uzanayım biraz gözlerim yanıyoo
ama bi yandan da mutfak için bişeyler bakayım diyorum neysee
öpüyorum seniiŞeniz

evlı arkadaslara bı sorum olacak hazıranda evlınıcez ama hemen hamıle kalmak ıstemıyorum szce esım mı ben mı korunmalıyım tavsıyelerınız neler?

evlı arkadaslara bı sorum olacak hazıranda evlınıcez ama hemen hamıle kalmak ıstemıyorum szce esım mı ben mı korunmalıyım tavsıyelerınız neler?

canım bende temmuzda düğünüm var çok düşünüyorum ilk 3 ay doğum kontrol hapı sonrasındda ise diğer yöntemleri düşünüyorz cnm

günaydın kızlarrr
şu erken kalkma alışkanlığımı değiştiremiyorum maleseff gece ne kadar geç yatarsam yatayım en geç 8.30 da ayaktayım bende uyandım kahvaltıya pizza yaptım makineyi boşalttım sevgili eşimin uyanmasını bekliyorum :)
teologcum maşallah tatlımm bak hemen bitti sayılır bende bugün eşimle salon perdemin kanatlarını takacağım
tsambikos cum bende yaklaşık 7 aydır evliyim eşim korunuyor doğum kontrol hapı bana yasaktı hatta adet geciktirici hapa bile zor izin verdi doktorum

günaydın jnaz cım bugün de oturduğum odayı silip süpürdüm mü tamam ayyy pizzaya bayırlırım ben ben de dün eurovisyonu syrettim 2 de yatmam ragmen 9 da kalktım

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrr nabersiniz....pazar pazar pek erkencisiniz bakıyorumda:))))

nası olayım cnm
kuzenin kına vardı yorulduuum
marjinal gelinimiz kına yaptı karoke barda:))))
hint kınas ile

günaydın mısracım nasılsın ya arkadaşım senin şu bebeye gebe işin ne zaman belli olcekk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…