Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Valla canım çok güzel olmadı kremayı güzel yayamadım.Birde kremaya labne peyniri koymuştum eşimin damak tadına uymayacak diye ikinci kremayı hazırladım

aa yine mi gecmiş olsun antibiyotik almadığın için iyileşemedinmi yoksa

Cnm sorma şimdi daha beter birşey var başımda,dr a göre su çiçeği
Bugün acile gittim böyle dedi.
Annemde çıkardın sen diyor,o zamanda bu zona oluyor daha kötü
Şu hamişliğim belli olsa ona göre davranacağız herşey üstüste geldi ne yazık ki

Beceremedim işte bugün,1 pastayı zor yaptım 1 ay önce yeğenime doğumgünü hazırlamıştım bir sürü çeşidi ortalama 8 saatte yapmışım,şimdi düşününce hayret ediyorum kendime
Eski gücüm yok cnm anlayacağın

maşallah gercekten mısraa cım imrendim doğrusu peki cnm nasıl öğrendin o kadar şeyi sanırım içten geliyor biraz

Aslında bunu hobiolarak adlandırabiliriz.Ben çokkkkkkkkmutlu oluyorum yaparken,hiçbir tarife harfiyen uymadığım halde .Aslında yemekte pastada zor değil,yemeğin yapımında ortak bir mantık sıralama var pastada böyledir.Örneğin kek hamurunun ,kurabiye hamurunun veya mayalı hamurun kıvamını biliyorsan kafadan malzeme ekleyebilirsin,şekil işinde sadece elbecerisi gerekir.:)

aslında ben de eskiden o kadar tarif bakardım hepsini denerdim girmediğim site kalmazdı ama bu sene soğudum cnm ya üstelik evleneceğim de asıl şimdi öğrenmem lazım ama hiç istek yok

bir derdim var da bi konu var ona bakıyodum şok odum resmen ya.kadın 24 yaşın da eşi 66.inanamadım.ve18 yaşında evlenmiş.yani 18 yaşında 60 yaşında biri ile nası evlenir insan.ALLAH'ım büyük konuşmayım ama anlayamadım.boşanayım mı boşanmayım mı die soruyor.

ben de şok oldum cnm ailesi nasıl kıymış da vermiş kızı daha körpecik

birsam cım ben konuyu okudum ama pek inandırıcı gelmedi senceCADIARZU dediğin gibi şin içinde farklı şeyler olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…