- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyiyim canım sen nasılsın?
tatil günü çalışıyosun diye üzgünsün dimi? ama boşver takmamaya çalış işi olmayanları düşün öle rahatlayerimseniben
merhaba kızlarrr
bugün kursum yok:)
sabah ta doğru dürüst uyuyamadım 7,30 da bir uyandım hadi tekrar uyuyayım dedim ama yarım saat arayla gözlerim açıldı durdu 11 gibi eşimi gönderdim temizlik yaptım duşumu aldım yeşil çayımı demledim geçtim pc nin karşısına :)
nasılsınız bakalım bi geçmişe bakayım ben
Selam kızlarrrr.Bayadır giremedim.Nasılsınız?Bende geçen haftadan beri test yaptır,doktora git öldüm bittim. Ama sonuçlarım ii hiçbirşeyim çıkmadı. hihoyyyt
Yasmincim bir sorun çıkmamasına sevindim cnm.Bu arada evine tekrar baktım bayıldımmmmkaydirigubbakcemile2
Jnazcım sen napıyorsun?
Angelımda mesaiyi tamamlamak istiyor değil mi?
angel cım iyiyim çok şükür tatlım havalardan dolayı bir kırgınlık var üzerimde onun dışında bi sorun yok çok şükür
iş konusunuda hiç sorma dün akşam balkonu yıkadım sabah baktım yine tozlanmış yıkayayım dedim evsahibim gördü muammer abi nedir bu diyo sabah akşam balkon yıkıyorsun evden desen makine sesi eksik olmuyor :) benimkine temizlik hastası diyordum sen daha beter çıktın diyor :)
mısracım bende evdeyim bugün tatlım çayımı demledim içiyorum aslında kalkıp yemek yapmam lazım ama üşeniyorum :) sen nasıl oldun?
jnazcım evet canım sağol içim çok rahatladı gerçekten.
angelcım evet cnm kit için gitmiştim.Ama kaybolmuş kist.
mısraacım çok teşekkürler canım. Beğendiğine sevindim.
yasminkçim evin çok güzel ve çok şık döşenmiş tatlım ağız tadıyla oturun inşallah krem kahve tonlarına bayılırım bende malesef benim evim çokta istediğim gibi olmadı ama yine de çok seviyorum evimi:) ama kendi evim olursa planlarımı yapıyorum şimdiden :)
angelcım haklısın tatlım ama bugün iş yapmayayım oturayım diyorum içim rahat etmiyor yada kesin birileri geliyor :)
yasminkçim evin çok güzel ve çok şık döşenmiş tatlım ağız tadıyla oturun inşallah krem kahve tonlarına bayılırım bende malesef benim evim çokta istediğim gibi olmadı ama yine de çok seviyorum evimi:) ama kendi evim olursa planlarımı yapıyorum şimdiden :)
angelcım haklısın tatlım ama bugün iş yapmayayım oturayım diyorum içim rahat etmiyor yada kesin birileri geliyor :)
kızlarr eşim aradı anneannesi ankaradaydı o gelmiş ona uğrayacağız
çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi görüşmek üzereeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?