Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktancım 4 gün mü kaldı düğüne hadi bakalımm hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallahh...

Selam kızlarrrr.Bayadır giremedim.Nasılsınız?Bende geçen haftadan beri test yaptır,doktora git öldüm bittim. Ama sonuçlarım ii hiçbirşeyim çıkmadı. hihoyyyt

iyiyim canım sen nasılsın?
tatil günü çalışıyosun diye üzgünsün dimi? ama boşver takmamaya çalış işi olmayanları düşün öle rahatlayerimseniben

evet canım napıyım zaten takmıyorum artık
5 saatim kalmış çıkmama
sen nasılsın neler yapıyosun

selam jnazcım nasılsın gülyüzlü arkadaşım
evdede yoğun geçiyro dimi günler
senle çakırın işi hiç bitmez:))

Selam kızlarrrr.Bayadır giremedim.Nasılsınız?Bende geçen haftadan beri test yaptır,doktora git öldüm bittim. Ama sonuçlarım ii hiçbirşeyim çıkmadı. hihoyyyt

selam yasmincim nasılsın
kist içinmi gitmiştin dr sen:uhm:

Yasmincim bir sorun çıkmamasına sevindim cnm.Bu arada evine tekrar baktım bayıldımmmmkaydirigubbakcemile2

Jnazcım sen napıyorsun?

Angelımda mesaiyi tamamlamak istiyor değil mi?

angel cım iyiyim çok şükür tatlım havalardan dolayı bir kırgınlık var üzerimde onun dışında bi sorun yok çok şükür
iş konusunuda hiç sorma dün akşam balkonu yıkadım sabah baktım yine tozlanmış yıkayayım dedim evsahibim gördü muammer abi nedir bu diyo sabah akşam balkon yıkıyorsun evden desen makine sesi eksik olmuyor :) benimkine temizlik hastası diyordum sen daha beter çıktın diyor :)
mısracım bende evdeyim bugün tatlım çayımı demledim içiyorum aslında kalkıp yemek yapmam lazım ama üşeniyorum :) sen nasıl oldun?

jnazcım evet canım sağol içim çok rahatladı gerçekten.
angelcım evet cnm kit için gitmiştim.Ama kaybolmuş kist.
mısraacım çok teşekkürler canım. Beğendiğine sevindim.

Yasmincim bir sorun çıkmamasına sevindim cnm.Bu arada evine tekrar baktım bayıldımmmmkaydirigubbakcemile2

Jnazcım sen napıyorsun?

Angelımda mesaiyi tamamlamak istiyor değil mi?

evet canım çünkü bütün tatil günlerinde olduğu gibi kociş evde ben çalışıyorum(

yormayın cnm kendinizi dikkat et balkon bu tozlanır tabi hergün yıkanmazki :))
şaka bir yana ben haftada bir gün ancak fırsat buluyorum balkona ve ince işlere ama hep elimde toz bezi ve şarjlı süpürge ile gezerim iki güne bir tuvalet banyoyu yıkarım onun gerisi tatil gününe:))

jnazcım evet canım sağol içim çok rahatladı gerçekten.
angelcım evet cnm kit için gitmiştim.Ama kaybolmuş kist.
mısraacım çok teşekkürler canım. Beğendiğine sevindim.

ohh çok şükür canım sevindim düzeldiğine

yasminkçim evin çok güzel ve çok şık döşenmiş tatlım ağız tadıyla oturun inşallah krem kahve tonlarına bayılırım bende malesef benim evim çokta istediğim gibi olmadı ama yine de çok seviyorum evimi:) ama kendi evim olursa planlarımı yapıyorum şimdiden :)
angelcım haklısın tatlım ama bugün iş yapmayayım oturayım diyorum içim rahat etmiyor yada kesin birileri geliyor :)

Teşekkür ediyorum tatlım.Bende baya uğraştım ev için;ama değdi.Tabii ki kendi evin olunca yapmak daha zevkli oluyor.

kesinlikle öyledir tatlım bizde kiraladığımızda çok uğraştık ev için kartonpiyerini ve yerleri yaptırdık ama cam çerçeveye dokunmadık zaten bebiş olursa başka bir eve taşınmamız gerekecek hayırlısı olsun hakkımızda
aa teologcumda gelmiş hoşgeldin canım

kızlarr eşim aradı anneannesi ankaradaydı o gelmiş ona uğrayacağız
çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi görüşmek üzereeŞeniz

selam kızlar yeni gördüm burayı bende tan birbuçuk ay sonra evleniyorum inşallah. nasıl bi stres var anlatamam sivilcelendim nişanlım kremler taşıo artık. çok stresliyim of ne yapcam ne alcam daha. yemek yapmasınıda fazla bilmem eyvah eyvah.

inş canım Allah gönlüne göre versin
alışınca öle oluyor demekki jnazcım oturamıyorsun:))

kızlarr eşim aradı anneannesi ankaradaydı o gelmiş ona uğrayacağız
çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi görüşmek üzereeŞeniz

bende seni öpüyorum tatlım iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…