iiz canım sen nasılsın nerelerdesin pek gelmiosun buraya
slm.herkes nasıl bakalım.ben iyi sayılırım.azcık yorgunum.eşim dışarda arkadaşlarıyla playstatıon oynamaya gitti bende o yokken kışlıkları kaldırdım.yazlıkları çıkardım.başlamadan önce hemen 2 dk biter diyodum ama öle olmadı tabi:)[/QUOTmrb birsam cım nasılsın uzun zamandır görüşemiyorduk senle bnm portaif gardobum vardı yıkıldı sil baştan herşeyi tekrar kurdum yerleştirdim bir hafta sonra yin eyıkıldı artık attım onu kışlıkları kaldırdım ama yazlıkları nereye koyacam bilmiyorm gerci 11 gün sonnra cıkıcamevden ama yazlıklar ortada bu da canımı sıkıyor
benim salonda ki koltuklar altı baza gibi yatağımda bazalı bide kanepe var oralara tıkıştırdım napıyım:)cnm 11 gün sonra çıkıcaksın nasıl olsa 11 gün daha dursun ortalıkta.nolcak sanki.ya da bavul gibi bişi varsa oraya koy .
cnm zaten biz ödemiyoruz kirayı.eşimin ailesi ödüyo.yani eşimin aldığı maaş anca bize yettiği için.zaten evide onlar alcaklar.artık ne şekilde alırlar bilmiyorum.bu arada senle kalıp sohbet etmek çok isterdim ama eşim geldi acıkmış.çıkmam lazım yani.kusura bakma olur mu.görüşürüz cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?