Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar,bugün topiğin açılışını ben yapayım.Otobüsü kaçırdığım için eve geri döndüm,nüfus cüzdanımıda unutmuştum iyi oldu.Birazdan kociş götürecek işyerine.

günaydın cnm işe geçince görüşürüzyerimseniben

günaydın kızlar hihoyyyt

günaydın tatilci dirim hanımdelikafadulden

benden de günaydınnnn

günaydın teocum nasılsın canım

günaydın angel im ya biraz stresliyim acıkcası bugün milli eğitime atamalar için tercihleri vercm umarım ii bir yer gelir dua edin kızlar

günaydın cnm işe geçince görüşürüzyerimseniben

günaydın tatilci dirim hanımdelikafadulden

günaydın teocum nasılsın canım
hehe alkisalkisalkis,dün tüm gün ders çalıştım canım,şu ders anlatma olayı bitseydi bir hele :Saruboceq:,canım sen naptın dün

benden de günaydınnnn

günaydın angel im ya biraz stresliyim acıkcası bugün milli eğitime atamalar için tercihleri vercm umarım ii bir yer gelir dua edin kızlar
günaydın canım,inşallah iyi bir yer çıkar hakkında hayırlısı canım
sen bugünde tatilsin değilmi Çok üzgünüm çoook,ya tatil istiyorummmmmmm
mısra canım geçmişi okudumda geçmiş olsun canım,su çiçeğimi çıkarıyorsun tam anlamadım ama bende bir kere çıkarılıyor diye biliyorum

ay canım benim bugün kesin bellimi olcak nereye atamanın olacağı
senin tercihlerinden birinimi seçecekler
hakkında hayırlısı cnm inş gönlündeki olur istanbul istiyorsun dimi

iyi yapmışsın cnm
ben ne yapayım dün tüm gün burdaydım yine bugünde yarında c tesi de tüm gün burdayımmdelikafaduldendelikafadulden
ama iki hafta bugün izmirde olucam inş.alkisalkisalkis

dirmcim inşallah sana da nasip olur tatil angel sadece tercihleri teslim edecem 29 mayıs gibi belli olur cnm o zaman gelsin sizinle muhakkak paylaşırım

iyi yapmışsın cnm
ben ne yapayım dün tüm gün burdaydım yine bugünde yarında c tesi de tüm gün burdayımmdelikafaduldendelikafadulden
ama iki hafta bugün izmirde olucam inş.alkisalkisalkis
oh ne güzel,kaydirigubbakcemile
teolog canım güzel haberlerini bekliyoruz,canım sen sözleşmeli mi kadrolu mu öğretmensin?
ay yine burda birine gıcık oldum

gunaydın arkadaşlar
günaydın canım nasılsın
burda birine derken çalıştığım yerden bahsetmiştim aslında,çalıştığım yerde birine gıcık oldum şimdi Çok üzgünüm çoook
canım ne güzel kadrolusun,sözleşmeli öğretmenler daha az maaş alıyor sanırım.haklarıda daha az a.s

kadrolularla sözleşmelilerin farkı yok cnm maaş olarak da aynı hakları da aynı sadece biz emekli sandığına bağluı onlar ssk ya baglı

TŞK İYİM DİRİMCİM SEN NASILSINa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…