- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
valla canım bende nette o kadar çok model baktımki ama ne kadar çok bakarsan kafan o kadar karışıyormobilyayı nette gezerek model beğendim az bucuk kafamda tasarladım inşallah ev tutunca esya aramak da zorlanmayı cnm
delikafaduldenben tanımıyorum ama çok seviyorum hemde
bi gün buluşcam herkesle mutlaka görücem yüzünü
mısramı jnazı çakırı vs. uzaktada olsalar görücemdelikafadulden
ettim bileekaydirigubbakcemile5
inşallah canımcımm
sadece fiziksel olarak tanımıyor sayılırız birbirimiziyerimseniben
:roflol: bende görmek istiyrum ama
evet bu yaz biticek dediler ama uzamış galiba yine
yok be canım behlül ölemez yoksa dizi biter yani
onunla olcak dizi sonunda aldatacak adamın karısıyla onu ve bihter intihar ederek ölücek dizinin sonunda :)))
valla canım bende nette o kadar çok model baktımki ama ne kadar çok bakarsan kafan o kadar karışıyor
kesinliklee bide bakmışsın ben ankaraya gelmişimmm:)
kızlarr kocişte geldiiiii çıkıyorum benn
kaydirigubbakcemile
Yaaaaaaaaaaaa...İzlemicem o zmn.kaydirigubbakcemile3 Küstüm ben sana sen beni görmek istemiyor musunsenağlama
aynen canım sadece fiziksel olarak
sende görücen canım merak etme:)))
hihoyyythihoyyyt canım peki nasıl olcak görmem
Günaydın canım nasılsın?evet ama çok sıcak değil ben seviyorum kapalı havaları,en azından beni bunaltmıyor
dur bi geçmişi okuyayım
ya bende gece uyayamadım aslına bakarsan,bende çok yorgunum,sanki güne yeni başlamıyorumda,bitiriyor gibiyim mirmirmirmiryok dirimcim ya ben çok bunalıyorum gri havalarda(
iyiyim genel olarak canım bir halsizlik var üstümde hayırdır inş.
sen nasılsın
Günaydın angelcım ve dirimcim.Antalya dada hava kapalı ,yağmur yağacak gibi.
canım ben ne zaman tatile gitsem nem yüzümü mahvediyor,minik minik kabarcıkalr oluyor,oraların havası yüzümü mahvediyor benimdeDirimcim Antalya nın sıcağına bir süre sonra alışıyorsun,bazı önlemler almak zorundasın tabi.Örneğin ben gündüz saatlerinde kolay kolay dışarıya çıkmıyorum,çıkarsam kocaman şapka gözlük takıyorum.Kış yaz 50 faktör üzerinde koruyucu krem sürüyorum.Yinede tabi yeterli olmuyor lekelenmememe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?