Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mobilyayı nette gezerek model beğendim az bucuk kafamda tasarladım inşallah ev tutunca esya aramak da zorlanmayı cnm
valla canım bende nette o kadar çok model baktımki ama ne kadar çok bakarsan kafan o kadar karışıyor
delikafaduldenben tanımıyorum ama çok seviyorum hemde
bi gün buluşcam herkesle mutlaka görücem yüzünü
mısramı jnazı çakırı vs. uzaktada olsalar görücemdelikafadulden

kesinliklee bide bakmışsın ben ankaraya gelmişimmm:)
kızlarr kocişte geldiiiii çıkıyorum benn
kaydirigubbakcemile

evet bu yaz biticek dediler ama uzamış galiba yine

yok be canım behlül ölemez yoksa dizi biter yani
onunla olcak dizi sonunda aldatacak adamın karısıyla onu ve bihter intihar ederek ölücek dizinin sonunda :)))

Yaaaaaaaaaaaa...İzlemicem o zmn.kaydirigubbakcemile3 Küstüm ben sana sen beni görmek istemiyor musunsenağlama

inşallah canım
öpüyorum seni iyi geceler tatlı rüyalarr gülyüzlüm:))

Yaaaaaaaaaaaa...İzlemicem o zmn.kaydirigubbakcemile3 Küstüm ben sana sen beni görmek istemiyor musunsenağlama

yaa görmek istemezmiyim hiçç
vs. dedimya o adını sayamadıklarımdı

iyi geceler kızlar
nasılsınız
giremiyorum artık hiç ya

bende aşkı mennuyu izlemiyorum artıkk
çok ayıp şeyler olacak galiba
yüregim kaldırmaz okadarını :)

kimsecikler yok çakırcım bi tek sen varsın galiba.biraz geçmişi okudum da.mısra da bebek düşünüyomuş.ne güzel.bende bugünlerde çok hamile haberi duyuyorum.burda yani istanbul'da ki ilk ve en samimi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik beraberce:)test yaptık.keşke engellerim olmasa da ben de hemen kalsam diyorum.bazen de hakkımda ki en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun diyorum.karışığım yani...

günaydın kısslar günaydın canlarrr
nasılsınız bakalım
bugün ankara da kapalı ve sıkıcı bir hava var yine

Günaydın canım nasılsın?evet ama çok sıcak değil ben seviyorum kapalı havaları,en azından beni bunaltmıyor
dur bi geçmişi okuyayım

Günaydın canım nasılsın?evet ama çok sıcak değil ben seviyorum kapalı havaları,en azından beni bunaltmıyor
dur bi geçmişi okuyayım

yok dirimcim ya ben çok bunalıyorum gri havalarda(
iyiyim genel olarak canım bir halsizlik var üstümde hayırdır inş.
sen nasılsın

yok dirimcim ya ben çok bunalıyorum gri havalarda(
iyiyim genel olarak canım bir halsizlik var üstümde hayırdır inş.
sen nasılsın
ya bende gece uyayamadım aslına bakarsan,bende çok yorgunum,sanki güne yeni başlamıyorumda,bitiriyor gibiyim mirmirmirmir
bizde dün pazara gittik,akşam gitmek gerekiyor sanırım.pazar bile çok pahalı.bide fiyatları çok oynuyor,erik 4 tl idi,yarım saat sonra 3 e indirmiş,sonra 2 ye,neresinden tutturabilirse anlayacağın :jeyyar:

Günaydın angelcım ve dirimcim.Antalya dada hava kapalı ,yağmur yağacak gibi.

günaydın canım nasılsın?mısracığım sen antalyada nasıl yaşıyorsun ya,yazın çok sıcak oluyor :sm_confused:,klima yoksa mümkün değil heralde,tatile gelirken biz balkonda,balkon kapısının orda yatıyorduk,azcık rüzgar gelir diye :sm_confused:

Dirimcim Antalya nın sıcağına bir süre sonra alışıyorsun,bazı önlemler almak zorundasın tabi.Örneğin ben gündüz saatlerinde kolay kolay dışarıya çıkmıyorum,çıkarsam kocaman şapka gözlük takıyorum.Kış yaz 50 faktör üzerinde koruyucu krem sürüyorum.Yinede tabi yeterli olmuyor lekelenmememe

günaydın kızlar, dün işlerden bakamaım hiç.

herkes iyimi,

dirim, angel, mısra nasılsınız ?

ıstanbul' da hava durumu aynı kapalı sıkıcı bir hava var.

canım ben ne zaman tatile gitsem nem yüzümü mahvediyor,minik minik kabarcıkalr oluyor,oraların havası yüzümü mahvediyor benimde
birde sinir olduğum geçen sene marmarise gitmiştik.insan oralarda hediyelik eşyalara bile bakamıyor,hep dolar euro....,çok pahalı ya,antalyada uygun fiyatlara bulabiliyorduk,uygun yerleride var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…