Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın angelcım ve dirimcim.Antalya dada hava kapalı ,yağmur yağacak gibi.

günaydın cnm burda güneş açıyor gibi dün o kadar bunalttı ama yağmadı

ben hiç pazara gitmiyorum ya daha doğrusu gidemiyorum hep marketten alışveriş
yorgunum bi de etlerim acıyor

günaydın kızlar, dün işlerden bakamaım hiç.

herkes iyimi,

dirim, angel, mısra nasılsınız ?

İstanbul' da hava durumu aynı kapalı sıkıcı bir hava var.
canım ya herkes kapalı sıkıcı hava demiş,evet burdada kapalı hava var
ama sıkıcı değil benim için yane kaydirigubbakcemile2,ben bulutlu havaları çok seviyorum, ay aklıma bülent ersoyun yağdır mevlam su şarkısı geldi,tövbe çıldırmaya az kaldı
vu arda pınar da yok ne zamandır
canım sen nasılsın?ben çok şükür iyi sayılırım yerimseniben,biri bozmassa keyfim gıcır yane kaydirigubbakcemile2

günaydın cnm burda güneş açıyor gibi dün o kadar bunalttı ama yağmadı

ben hiç pazara gitmiyorum ya daha doğrusu gidemiyorum hep marketten alışveriş
yorgunum bi de etlerim acıyor
canım pazara bizde ilk kez gittik,bizimde fırsatımız olmuyor,pazar günleri yakın marketler indirim yapıyor zaten,dün bi gidelim dedik,gözlemlediğim pazarcılar hep fazla vermeye çalışıyor,yeter diyoruz yok yok yersiniz diyolar,kötükedihüso
canım yorgunluktan mı etlerin ağrıyor,dur seni neşelendireyim,kız iki hafta sonra izmire gidiyon alkisalkisalkis,oo mis,tatil... iş yok güç yok,yorulmak yok,gez dolaş denize gir
hihoyyyt

ya neden olduğunu bende anlamadım dirimcim ama acıyor yani
ama evet çok heycanlıyım tatil için düğün için izmir sosyetesine karışcam ayoll :))
bi ayakkabı alamadım ya gıcık oldum ayakkabıcıya bi getirmedi istediğimi yani
parasınıda verdim önden aptal gibi

ana nolacak şimdi.iki hafta içinde gelirmişmiş bari :sm_confused:
nasıl bişey istiyorsun bakem ,ben daha elbise almadım eşimin teyzesinin kızının düğününe,ay ne uzun oldu öyle kaydirigubbakcemile3,bende belki abiye değilde güzel bir elbise alırım sositososito
canım yorgunluktan ağrıyordur,dinlenemiyorsun ya,neysem iki hafta sonra dinlenirsin artıkın kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis,

günaydın tubis nasılsın cnm
ben genel olarak iyiym

iyim bende kızlar, dün gece regli oldum. Üşütmelerimin sonucu birazcık sancım var. Bittikten sonra dr gidicem kistim geçmiş olur inşallah. Bunun dışında sorun yok walla çok iyiyiz. hafta sonu Kur'an okutucam evimde kısmetse temizlik yapıyorum akşamları angel senin gibiyim bende etlerim ağrıyor akşam birazcık erken yattım da bugün daha iyiyim.

Pazara bizde bir kez gittik, aldıklarımızı iki hafta bitiremedik. Dün pazar vardı yine markete uğradık istediğim bir kaç birşeyide anneciğim almış sağolsun akşam getirdi.

angel, İzmir'de ne kadar kalıcaksın. Bizim yerimizede eğlen, tatil yap.

ya sosyaldan bi ayakkabı beğendim çok güzeldi daha öncede aldığımız için ordan tanıdık annem falan almıştı gittik nese ayakkabının bir yüksek birde alçak topuklusu vardı ben alçak topuğu alacaktım ama salak adam müşteriye verirken bir alçak birde yüksek topuk eş vermiş yanlış vermiş tekini ve 36 no dan bi tane varmış işte isteyecekti kadından 2 gün sonra gel dedi ben 5 gün sonra gittiğimde hala gelmemişti olmazsa yaptırcam dedi şimdi işte yarın gidicem en son salı dedi ama ben yinede cumaya kadar salladım bakalım yarında gelmezse başka model beğenicem artık (
evet ya elbise daha kullanışlı canım her zaman giymeye ben abiyeyi mecbur aldım çünkü görümcemin düğünü ve ben tek gelinim:))
kayınvalidemler de çok kokoş olduğundan sade elbiseyle geçiştiremedim tabi ama öle şıkır şıkır değil düğünden sonra gösteririm resimleri:))

inşallah geçmiştir canım kistin:Saruboceq:
izmirde 15 gün kadar kalıcam canım ben salıdan gidicem düğün için kociş ve annemler cuma akşamı çıkıcak yola pazar günü düğün osnrası yazlığa geçicez 10 gün kadar kalıp dönücez inş. güzel bir düğün ve ttail geçiririm çok ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5

sen gidicekmisin bu sene ne planlıyorsun cnm yaz ve tatil için

Günaydın angelcım,tubişcim,mısraacım,dirimcimm.....Herkes hava durumunu söylemiş bende söyleyeyim:)ızmir güneşli,hafif rüzgarlı ve yine sıcak....

Net bir plan yok ama temmuz ortasında tekirdağda düğünümüz var. oraya gidicez sonra eşimin köyüne gitmek istiyorum bir kaç gün orada kalırız. Ordan da yakınlarda bir yere gidicez. Balayına gittiğimiz ve maddiyat dolayısıyla fazla açılmayacağız.

Günaydın yasmincim,

hayırlısı canım ya önemli olan kocişinle beraber huzurlu olmak
neresi olursa olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…