Günaydın gültr.Nasılsın?
anladım canım,inşallah ayakkabını cumaya kadar alırsın,canım zaten soysal çarşındaki ayakkabıcılarda bir sürü çeşit var,o olmassa başkasını alırsın yani kaydirigubbakcemile2ya sosyaldan bi ayakkabı beğendim çok güzeldi daha öncede aldığımız için ordan tanıdık annem falan almıştı gittik nese ayakkabının bir yüksek birde alçak topuklusu vardı ben alçak topuğu alacaktım ama salak adam müşteriye verirken bir alçak birde yüksek topuk eş vermiş yanlış vermiş tekini ve 36 no dan bi tane varmış işte isteyecekti kadından 2 gün sonra gel dedi ben 5 gün sonra gittiğimde hala gelmemişti olmazsa yaptırcam dedi şimdi işte yarın gidicem en son salı dedi ama ben yinede cumaya kadar salladım bakalım yarında gelmezse başka model beğenicem artık(
evet ya elbise daha kullanışlı canım her zaman giymeye ben abiyeyi mecbur aldım çünkü görümcemin düğünü ve ben tek gelinim:))
kayınvalidemler de çok kokoş olduğundan sade elbiseyle geçiştiremedim tabi ama öle şıkır şıkır değil düğünden sonra gösteririm resimleri:))
inşallah geçmiştir canım kistin:Saruboceq:
izmirde 15 gün kadar kalıcam canım ben salıdan gidicem düğün için kociş ve annemler cuma akşamı çıkıcak yola pazar günü düğün osnrası yazlığa geçicez 10 gün kadar kalıp dönücez inş. güzel bir düğün ve ttail geçiririm çok ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5
sen gidicekmisin bu sene ne planlıyorsun cnm yaz ve tatil için
canım sen bizi burda çatlatmaya mı çalışıyosun,ya bende tatil istiyorum,bananeeeeeeee kaydirigubbakcemileGünaydın angelcım,tubişcim,mısraacım,dirimcimm.....Herkes hava durumunu söylemiş bende söyleyeyim:)İzmir güneşli,hafif rüzgarlı ve yine sıcak....
günaydın şeker naber kaydirigubbakcemile2Gunaydın
ii angelcim senden?
Bende işteyim canım.Bir yandan size yazıyorum bir yandan tatil programlarına bakıyorum canım.
:çok üzgünüm::a015:Bende işteyim canım.Bir yandan size yazıyorum bir yandan tatil programlarına bakıyorum canım.
dirimcim gunaydın sesın çıkmıyo nasılsın
anladım canım,inşallah ayakkabını cumaya kadar alırsın,canım zaten soysal çarşındaki ayakkabıcılarda bir sürü çeşit var,o olmassa başkasını alırsın yani kaydirigubbakcemile2
canım bencede senin abiye gitmen doğru olur,kaydirigubbakcemile2,eşimin ailesindede çok kokoşlar var canım oyüzden benimde abiye olmasa bile güzel bişeyler alıp giymem gerekiyor :jeyyar:
canım sen bizi burda çatlatmaya mı çalışıyosun,ya bende tatil istiyorum,bananeeeeeeee kaydirigubbakcemile
günaydın şeker naber kaydirigubbakcemile2
hayırlısı canım ya önemli olan kocişinle beraber huzurlu olmak
neresi olursa olsun dimi
tşk ii canım sen nasılsın
:çok üzgünüm::a015:
Şeniz bende cevap yazıyodum alkisalkisalkis
anladım canım,inşallah ayakkabını cumaya kadar alırsın,canım zaten soysal çarşındaki ayakkabıcılarda bir sürü çeşit var,o olmassa başkasını alırsın yani kaydirigubbakcemile2
canım bencede senin abiye gitmen doğru olur,kaydirigubbakcemile2,eşimin ailesindede çok kokoşlar var canım oyüzden benimde abiye olmasa bile güzel bişeyler alıp giymem gerekiyor :jeyyar:
canım sen bizi burda çatlatmaya mı çalışıyosun,ya bende tatil istiyorum,bananeeeeeeee kaydirigubbakcemile
günaydın şeker naber kaydirigubbakcemile2
bende iyiyim canım
aynen bende iş ve sizi aynı anda idare ediyorum
yurtdışı tatillere bakıyosun dimi
nereyi düşünüyorsunuz canımcım
evet o yanımda olsun yetiyor.
hepimiz iş ve topik arasındayız kaydirigubbakcemile2
Evet canım yurtdışı tatillere bakıyorum.Mısır ve Yunan Adaları istiyoruz.İlk etapta Yunan Adalarını düşünüyoruz.Hem Kuşadası yakın bize Kuşadası çıkışlı Santorini,Mykanos,Rodos,Sakız düşünüyoruz.
ohh ne güzel ya valla canım istedi benimde
ne zaman çıkıcaksınız yola
turla mı gidiceksiniz yoksa kendinizmi takılacaksınız:içelim:
canım uzun boylu değilim öyle ya,şöyle yakışan bişeyler alayım bari,hoş bide saçlarımıda kısacık kestirdim,eskisi kadar uzun değiller :çok üzgünüm:evet canım öle yapıcam artık
ya gördüğüm kadarıyla boyun uzun ve fiziğin de düzgün cnm o yüsden ne istersen alır ve rahatça giyersin yakışır herşey sana hele sen bir karar ver çıkta neler bulursun nelerkaydirigubbakcemile2
:dance:alkisalkisalkis
delikafadulden Canım valla çatlatmıyorum yaaa....Tatil de yapamıyorum dibimizde tatil yerleri ama
Canım ilk önce cruise ile gidelim dedik;ama balayımızda cruise ile Avrupa tarafında yapmıştık.Çok gezemiyoruz gemideki turlara bağlı kalmak zorundayız.Kendimiz gidelim dedik.Ona göre bir program yapmamız gerekiyor.Bir haftasonuda Midilli'ye gitmek istiyoruz.Yazlığımız Dikili'de olduğu için Midilli yarım saat-45 dakika sürüyor.
canım uzun boylu değilim öyle ya,şöyle yakışan bişeyler alayım bari,hoş bide saçlarımıda kısacık kestirdim,eskisi kadar uzun değiller :çok üzgünüm:
:dance:
Canım nasılsın,işlerin nasıl yoğun mu?eşin naptı canım iş konusunda :sm_confused:
canikom izmirde olduğunu bilmem çatlamama yetiyor zaten,:çok üzgünüm:
eh hadi bakalım o zaman şimdiden size iyi gezmeler ki iyi olcağı kesinkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?