Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anladım canım,inşallah ayakkabını cumaya kadar alırsın,canım zaten soysal çarşındaki ayakkabıcılarda bir sürü çeşit var,o olmassa başkasını alırsın yani kaydirigubbakcemile2
canım bencede senin abiye gitmen doğru olur,kaydirigubbakcemile2,eşimin ailesindede çok kokoşlar var canım oyüzden benimde abiye olmasa bile güzel bişeyler alıp giymem gerekiyor :jeyyar:

Günaydın angelcım,tubişcim,mısraacım,dirimcimm.....Herkes hava durumunu söylemiş bende söyleyeyim:)İzmir güneşli,hafif rüzgarlı ve yine sıcak....
canım sen bizi burda çatlatmaya mı çalışıyosun,ya bende tatil istiyorum,bananeeeeeeee kaydirigubbakcemile

günaydın şeker naber kaydirigubbakcemile2

evet canım öle yapıcam artık
ya gördüğüm kadarıyla boyun uzun ve fiziğin de düzgün cnm o yüsden ne istersen alır ve rahatça giyersin yakışır herşey sana hele sen bir karar ver çıkta neler bulursun nelerkaydirigubbakcemile2

delikafadulden Canım valla çatlatmıyorum yaaa....Tatil de yapamıyorum dibimizde tatil yerleri ama

bende iyiyim canım

aynen bende iş ve sizi aynı anda idare ediyorum
yurtdışı tatillere bakıyosun dimi
nereyi düşünüyorsunuz canımcım

Evet canım yurtdışı tatillere bakıyorum.Mısır ve Yunan Adaları istiyoruz.İlk etapta Yunan Adalarını düşünüyoruz.Hem Kuşadası yakın bize Kuşadası çıkışlı Santorini,Mykanos,Rodos,Sakız düşünüyoruz.

ohh ne güzel ya valla canım istedi benimde
ne zaman çıkıcaksınız yola
turla mı gidiceksiniz yoksa kendinizmi takılacaksınız:içelim:

ohh ne güzel ya valla canım istedi benimde
ne zaman çıkıcaksınız yola
turla mı gidiceksiniz yoksa kendinizmi takılacaksınız:içelim:

Canım ilk önce cruise ile gidelim dedik;ama balayımızda cruise ile Avrupa tarafında yapmıştık.Çok gezemiyoruz gemideki turlara bağlı kalmak zorundayız.Kendimiz gidelim dedik.Ona göre bir program yapmamız gerekiyor.Bir haftasonuda Midilli'ye gitmek istiyoruz.Yazlığımız Dikili'de olduğu için Midilli yarım saat-45 dakika sürüyor.

canım uzun boylu değilim öyle ya,şöyle yakışan bişeyler alayım bari,hoş bide saçlarımıda kısacık kestirdim,eskisi kadar uzun değiller :çok üzgünüm:
:dance:
Canım nasılsın,işlerin nasıl yoğun mu?eşin naptı canım iş konusunda :sm_confused:

delikafadulden Canım valla çatlatmıyorum yaaa....Tatil de yapamıyorum dibimizde tatil yerleri ama
canikom izmirde olduğunu bilmem çatlamama yetiyor zaten,:çok üzgünüm:

eh hadi bakalım o zaman şimdiden size iyi gezmeler ki iyi olcağı kesinkaydirigubbakcemile2

Pardon canımSende gel İzmir'eşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…