Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angelcım bugün pek keyfim yok tatlım biliyorsun.

Gerek yok tek tek hediyeye bence,hangisi daha önceyse onda güzel bir hediye al derim cssacım.Tabi yinede sen bilirsin cnm.
Bu arada bebişte pek güzelmiş:))

Cssacım ,birşey soracağım dün geceden bu yana özellikle sol kasığımdave göbeğimin altında fena bir ağrı var.Regl ağrısına benzettim bugün,sende böyle birşey olmuşmuydu cnm?
Bu arada dün kan testi yaptırdım bugün öğleyin sonucunu alacağım,oradan anneme gideceğim,akşama sonucu bildiririm.

evet canım olmuştu öle halen kasık sancım oluo arada yani cnm regl belirtileriyle aynı oluo cnm hakkında hayırlısı cnm ben akşam öğrenemem ama sabah hemen gelir gelmez bakıcam inş güsel haberlerle gelirsin mısracımm
evet öle yapcaz o tişörtlerle bide ayakkabı kemer alcam inş

Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur demişsinde zaten öyle olması gerekmiyomu başka ne olabilirki? trade and commerce kelimelerininde neden Türkçe kullanmadın anlayamadım cnm :uhm:

katılıyorm canım ben az buçuk bişeyler anladım ama arkadaş iyiniyletlerle söylemiştir diye düşündüm acıkcası herkes kendince dediğn gibi yüksek yaşam standardı var senin de benim de diğerlerinin de

Son düzenleme:
kısslar çok sıkıcı bi gün kimse yok
ben de didiyomm
herkese iyi tatiller iyi dinlenmeler

iyi akşamlar kızlarr
anca gelebildim bugün misafirlerim vardı kurstan kızlar geldiler çok keyifli bi gün geçirdim şimdide hem tv izliyorum hemde nete takılayım dedim atvde bir şarkısın sen diye bi program varya ona takıldım bu gece maşallah o kadar güzel sesleri varki çocukların
sizler nasılsınız bakalım?
mısracım ben biraz geriden takip ediyorum galiba bebek mi bekliyosunuz canımcım?
angelcım malesef kaçırmışım seni
teolog burdadır inşallah bi dürteyim onu:)

hee cnm iyi çok şükür babm yanımda yavaş yavaş ev toplamaya başladım tercihlerimi teslim ettiöm 29 mayıs ta belli olack sen temizkalplisin duan kabul olur bnm için dua et hayırlı yerler gelsin olur mu

ayy canım benimya inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur rabbim yardımcın olsun
baban da gelmiş ne güzel nerede kalacağın belli oldumu hayatım

29 mayıs ta belli olcak cnm o zmana tayinimin cıktıgı yere gidip okula kaydımı yaptırıp ev bakacağız yavaş yavaş döşemeye başlayacağız düğün tarihimizi de kesin olarak belli olacak bakalım hayırlısya

inşallah tatlım hayırlısı herşeyin
ne heyecan vardır şimdi sende . ev döşeme ve çeyiz işleri hem çok keyifli hemde çok yorucu. bugün bana gelen arkadaşlarda nişanlılardı bütün evi dolaştılar öyle inceledilerki herşeyi bende çok keyif aldım onlara açıklama yaparken . :)

evt cnm gercekten Allah ın izniyle artık ayrılık yok bnm de evim kocişim olacak:1hug: belirsizlikolmayacak hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…