Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mrb kızlar
nasılsınız
pek giremiyorum
girdiğimdede başka yerlere takılıp kalıyorum

ben aynıyım kızlarya
evdeyim aynı şeyler yanii.
sizde ne var neyok

mrb cakırgözlüm sadece ben varım sanırım iyi şükür belki haberin vardır bnm babam geldi yavaş yavaş evi toparlamaya başladık

düğün tarihim belli değil cnm 29 mayıs gelsin hele gideceğim yer belli olsun o zman hızlanacak Allah ın izniyle bu rada galiba ayrı kalmıycam sizinle babamların evine neti nakil yapacaz ordan düğün hazırlıklarını sizinle paylaşırım artık

aa çok güzel canım
girersin nete rahat
evet o heyecanlar çok güzel ya.
tadını çıkar canımm
çok güzel şeyler inan.
Allahım isteyen herkse yaşatır inş
.

amin cnm gercekten insanın sevinçlerini dostlarıyla sevdikleriyle paylaşması kadar güzel bişi yok dün tercihlerimi teslim ettim 29 mayısta belli olcak inş. çakırcım bu rada hangi bölüm mezunusun

mısraa sen nasılsın iyileştinmi cnm dün sana özel msj göndermiştim tercihlerimi yazmıştım almışsındır inş.

iyi çok şükür babam geldi biliyorsun şimdi namaza gitti bende babamla çay içeriz çay demlemiştim bakalım temmuzdan sonra inşallah kocişimle içerim

Melek napıyorsun?
Çakırcımda gelmiş ohhhhhhhhh

iyiyim cnm
çok yoruldum belim fena çay içiyorum kendime geliyim diye
sen napıyorsun:))

iyi çok şükür babam geldi biliyorsun şimdi namaza gitti bende babamla çay içeriz çay demlemiştim bakalım temmuzdan sonra inşallah kocişimle içerim

inş canım içersiniz tabi
babanla berabermisiniz ne güzel
taşınman içinmi geldi baban:))

hee cnm taşınmama yardım etmek için geldi babam :1rolleyes: biim kızlar vda maşallah temzilik hastası aferin onlara:hooray:

eee hadi kızlar ama bekliyorum sizi bakın ne güzel haftasonu gelmiş yarın mışılmışıl uyuyacaksınız gezeceksiniz tozacaksınız değil mi

ben hayatımda gercek mutluluğu evlenerek yakaladım tabıkı her hayatta boyle olmaz.Kendını tanıt derken ? Bende yenı evlıyım 5 ay olacak bu ayın sonunda,Okuyorum ayrıca kendı sırketımızde trade and commerce bağlantıları yapıyorum git gel vs.Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur :) Önemlı olan kalbın yüce ve temız olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…