Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teologcum eşim aradı geliyormuş tatlım çıkayım ben
öpüyorum seni yine görüşürüz inşallah iyi akşamlar Şeniz

Ya malesef benim öyle bir şansım yok Nişanlım istda çalışıyor ve başka iş arasa bile ancak istda iş bulabilir.o yüzden ista gitmek zorundayım.bu tayinde çıkmazsa eş durumunu beklicem

roselin cim senin nişanlın ne iş yapıyor bnm ki gıda mühendisi ist dışındaki yerlerde zor iş bulur bnm ki de

Benimki işletmeci.şimdi özel bi işte çalışıyo.çok üzülüyorum biliyomusun

ahh roselincim Allah kavuştursun cnm seni çok iyi anlıyorm yaklaış iş askerlik derken tam 3 yıl onu bekledim eger doğu cıkarsa tercih dışı bizim işimizde yaş

nasıl yani cnm anlamadım ailenden dolayı mı yoksa nişanlından ayrı kalacağın içinmi üzülüyorsun ama Allah kimseyi ayırmasın yaa aile bütünlüğü diye bişey gözettiklerine inanmıyorm bu milli eğitimin

Yok ben kendi ailemden annemlerden bahsediyorum.çok zor geliyo bana onları ve memleketi bırakmak

canım aynı durumdayız ben yaklaşık 7 senedir ailemden ayrıyım ama alıştım şu an bekar hayatı yaşıyorm inşallah bundan sonra düzenli bir hayatım olavcak hayırlısıyla sen hiç ayrı kamadın sanırım ailenden

Yok ben üniversteden sonra hiç ayrı kalmadım tesadüfen ara atamada memleketimde açık vardı oraya tayin olmuştum.ama şimdi gel görki napcam bilmiyom.annemlerden ayrılmak çok zor geliyor

Yok ben üniversteden sonra hiç ayrı kalmadım tesadüfen ara atamada memleketimde açık vardı oraya tayin olmuştum.ama şimdi gel görki napcam bilmiyom.annemlerden ayrılmak çok zor geliyor

hımm cnm bnm alışırsın artık yapacak yok ben üniv den sonra da ayrı kladım aileden ama evlilik tarihi yaklaştıkça ne yaparım bilmiyrm

roselin canım ben cıkıyorm kendine iyi bak olurmu bir de olumlu düşün istanbul sürgün yeri çok rahat çıkar inşallah

Günaydın arkadaşlar.
Muhtemelen bugün hepiniz Pazar keyfi yapıyorsunuz bende işyerinde nöbetciyim.
Benim yerimede gezin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…