Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam tatlımm sağolasın bekleriz her zaman topicimize

Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur demişsinde zaten öyle olması gerekmiyomu başka ne olabilirki? trade and commerce kelimelerininde neden Türkçe kullanmadın anlayamadım cnm :uhm:

iilik cnm koçişi nöbete gönderdim bende ona hediye bakıorum işim çok zor haziranda doğum günü var on gün sonra evlilik yıldönümümüz vee az önce aklıma geldi bide haziranda babalar günü var napcam ben yaa:)

delikafaduldendelikafadulden
bu konularda fikir özürlüyümdür şekercimkafamçokkarıştı

ama sen yaparsın güzel bişiler napsan güzel olur zaten sen ona en büyük hesiyeyi verdin:ecrin_bebek:

ya tam karar veremedim amaa doğum günü için ayakkabı ve kemer takım,evlilik yıldönümü için şu belki görmüşsündür tişörtler var çok tatlı kendin hazırlıosun baskıda ne olacağını falan o tiörtlerden bi ona bi bana yaptırmayı düşünüoorum babalar gününe karar veremedim ne zamandı ki babalar günü tam olarak şekerim

ooo o baskılılara bayılıyorum hele hamiş mağazalarda tam oraya bebek koyuyorlarya ondan yaptırcam kendime:)))
güzel düşünmüşsün cnm hediyeleri ama hepsinede tek tek almana gerek yok sanki-tatlicadiarzu-
babalar günüde haziiranın 2.pazarıdır herhalde:uhm:

çok yakın cnm ya 15 gün içinde hepsi

tamam o zaman cnm bence ayakkabı kemer ve tişörtler yeter
devir ekonomi devri şekercim eh bide bebiş geliyor birikim lazımyerimseniben
ama tabi sen bilirsin yineden canım benimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…