ben hayatımda gercek mutluluğu evlenerek yakaladım tabıkı her hayatta boyle olmaz.Kendını tanıt derken ? Bende yenı evlıyım 5 ay olacak bu ayın sonunda,Okuyorum ayrıca kendı sırketımızde trade and commerce bağlantıları yapıyorum git gel vs.Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur :) Önemlı olan kalbın yüce ve temız olması.
ben hayatımda gercek mutluluğu evlenerek yakaladım tabıkı her hayatta boyle olmaz.Kendını tanıt derken ? Bende yenı evlıyım 5 ay olacak bu ayın sonunda,Okuyorum ayrıca kendı sırketımızde trade and commerce bağlantıları yapıyorum git gel vs.Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur :) Önemlı olan kalbın yüce ve temız olması.
iilik cnm koçişi nöbete gönderdim bende ona hediye bakıorum işim çok zor haziranda doğum günü var on gün sonra evlilik yıldönümümüz vee az önce aklıma geldi bide haziranda babalar günü var napcam ben yaa:)
ya tam karar veremedim amaa doğum günü için ayakkabı ve kemer takım,evlilik yıldönümü için şu belki görmüşsündür tişörtler var çok tatlı kendin hazırlıosun baskıda ne olacağını falan o tiörtlerden bi ona bi bana yaptırmayı düşünüoorum babalar gününe karar veremedim ne zamandı ki babalar günü tam olarak şekerim
çok yakın cnm ya 15 gün içinde hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?