Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın canım. Gerçekten çok kötü bir durum.Ne olduki bu kadar birbirlerine düşman olacak kadar.

kınam, düğünüm çok güzeldi çok şükür
herkes çok eğlendi ama nasıl geçti gerçekten anlamadım
çok mutluyum kızlar çoookkkk kaydirigubbakcemile3

Canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah sizi. Annat bakayım balayı falan nasıldı? :jeyyar:

Günaydınnnnnn arkadaşlar,sabah hastaneye gittim rapor için ne yazıkki kayda bile almadılar.Aynı polikliniğe gitmek için aradan 10 gün geçmesi gerekiyormuş

Siz nasılsınız?

Dzcel mutluluklar dilerim tatlım,inşallah hep böyle mutlu olun.

günaydın dirimcim nasılsın cnm

herşeyin güzel olmasına çok sevindim cnm
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
huzurlu mutlu aşk ve para dolu bir evliliğin olsun inş.kaydirigubbakcemile3
canım noslun iş yerindeyiz her zamanki gibi,cumayı iple çekiyoruz artık kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın DZCEL hoşgeldin canım tebrik ederim...
canım günaydın naber kaydirigubbakcemile2

iyi olmuş cnm ikisinide çıkarmışsın aradan:))
bende cumadan yapmıştım temizliği rahattım hafta sonu
c tesi iş çıkışı hastanede beraber yattığımız arkadaşın evine gittik 3 kız kalmıştık ve çok samimi olduk şimdi ayda bir görüşüyoruz ama birisi 2.ameliyatı olmak zorunda kaldı ona gittik ziyarete güzeldi baya akşam 22,30 ta falan çıktım kociş geldi almaya:)))
dünde kahvaltı faslından sonra kociş gitti arkadaşıyla buluşmaya:)) bende çıktım avm ye gittim yazlık bişiler aldım kendime sonra geldim eve yemek ye dinlen yat:)))
güzeldi yanikaydirigubbakcemile2

ay canım benim ya kötü olmuş o zaman sen yalnızmı gideceksin düğüne sen eşin bişi demiyor herhalde gitmene(

canım noslun iş yerindeyiz her zamanki gibi,cumayı iple çekiyoruz artık kaydirigubbakcemile3

canım günaydın naber kaydirigubbakcemile2

hehehhhh ilahi dirim
ben cuma izne ayrılıyorum
hepsini verdiler iznimin gıcıklar oysa ben yarısını kullanmak istemiştim
şimdi 30 mayısta başlayacak iznim taaaaaaaaaaa 23 haziranda dönücem:))

sağol canım, balayına gitmedikki :jeyyar: hep evdeydik kaydirigubbakcemile3

iyi olmuş şekercim:asigim:
ee şimdi ikinizde başladınız dimi işer

doğru canım 10 gün geçmesi gerek,acile gideniliyorsun ama sanırım.cildindeki kabarcıklar için mi gidicektin canım,hala devam ediyormu?:sm_confused:
canım hem eşinle hemde düğünde tatsızlık olmasın diye mecbur gidemeyeceksiniz.eşleriniz yüzünden zor durumda kalmışsınız ama üzülme artık :sm_confused:

İyiyim canım sağol. Ne kazağıııı:1shok:
bildiğin kazak ,uzun kollusundan ,içindede uzun kollu bir gömlek
bayılıyorum şuan kafamçokkarıştı,şekerim burası izmir mi?hava bir iyi bir kötü ne bilim,dün yağmurluydu bugün güneşli kötükedihüso

Günaydın arkadaşlar.
haktan hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kusura bakmayın geriden takip ettiğim için geç yazıyorum .
Mısracığım hadi artık merak ediyorum sonuçları

Anladım canım. Zaten siz bu hafta sonu geliyorsunuz değil mi İzmir'e...

Günaydın arkadaşlar.
haktan hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kusura bakmayın geriden takip ettiğim için geç yazıyorum .

Günaydın cnm.
Sonuç negatif halen devam eden bazı belirtiler olsada :)
Hayırlısı olsun

Canım valla haklsıın orası İzmir değil;ama Ankara'nın da sıcağı İzmir'den beter oluyor yani..Kazağını çıkar bari canım sende gömlek daha iyidir.-tatlicadiarzu-

angel evet her ikimizde başladık işe
ama kociş geçtiğimiz perşembe başladı ve kınadan birgün önce hiç ummadığımız bir anda
iş teklifi aldı ve yeni işe başladı nikah uğurlu geldi bize
ee ne demişler nikahta keramet vardır kaydirigubbakcemile3

angel kız boşver üzülme git doya doya tatilini yap,20 gün ilaç gibi gelir valla,ah senin yerinde olacaktım :jeyyar:alkisalkisalkis
imdatttttttt kötükedihüso

Günaydın arkadaşlar.
günaydın dilek canım kaydirigubbakcemile2

Canım valla haklsıın orası İzmir değil;ama Ankara'nın da sıcağı İzmir'den beter oluyor yani..Kazağını çıkar bari canım sende gömlek daha iyidir.-tatlicadiarzu-
çıkardım şekerim
malesef bende gidemicem çok üzülüyorum çok
canım hayırlısı olsun beki böyle daha iyi olur,belki sen tek gitsen eşinle aran bozulacak ,yada gittin belki eşinin arkadaşı laf söyleyecek.boşver üzülme o yüzden ya :1no2:
oo maşallah hem iş hem eş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…