moralim sıfır canım yaa..en yakın arkadaşımın düğünü var bugün ve ben gidemicem eşler birbirini hiç sevmiyo hatta düşmanlarsenağlama onunki düğünüme gelmesin yoksa bırakır giderim demiş benimkide benim istenmediğim yerde seninde işin yok dedisenağlama
kınam, düğünüm çok güzeldi çok şükür
herkes çok eğlendi ama nasıl geçti gerçekten anlamadım
çok mutluyum kızlar çoookkkk kaydirigubbakcemile3
canım noslun iş yerindeyiz her zamanki gibi,cumayı iple çekiyoruz artık kaydirigubbakcemile3günaydın dirimcim nasılsın cnm
herşeyin güzel olmasına çok sevindim cnm
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
huzurlu mutlu aşk ve para dolu bir evliliğin olsun inş.kaydirigubbakcemile3
canım günaydın naber kaydirigubbakcemile2kızlar günaydın DZCEL hoşgeldin canım tebrik ederim...
Canım ben çıktım Cuma hemen görememişim.Albümler bölümünde canım en son sayfada sanırım.
sağol canım, balayına gitmedikki :jeyyar: hep evdeydik kaydirigubbakcemile3Canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah sizi. Annat bakayım balayı falan nasıldı? :jeyyar:
Günaydın tatlım.İyiyim şekerim sen nasılsın?Haftasonu yorucuydu tatlım.Cmt. kayınvalidemlerle pazarda annemlerle yemek faslı vardı.Biraz evi temizledim,çamaşırları yıkadım.Bugün de misafir gelecekSenin nasıl geçti tatlım?
moralim sıfır canım yaa..en yakın arkadaşımın düğünü var bugün ve ben gidemicem eşler birbirini hiç sevmiyo hatta düşmanlarsenağlama onunki düğünüme gelmesin yoksa bırakır giderim demiş benimkide benim istenmediğim yerde seninde işin yok dedisenağlama
Günaydınnnnnn arkadaşlar,sabah hastaneye gittim rapor için ne yazıkki kayda bile almadılar.Aynı polikliniğe gitmek için aradan 10 gün geçmesi gerekiyormuş
Siz nasılsınız?
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
o zaman raporu 10 gün sonramı alıcaksın:1closedeyes:
Dzcel mutluluklar dilerim tatlım,inşallah hep böyle mutlu olun.
Tamam tatlım gördüm,haberim yoktu iyi oldu söylemen.Ben başlığı kaldırın demiştim onlarda mesajlaşmayı kapatmışlar
canım noslun iş yerindeyiz her zamanki gibi,cumayı iple çekiyoruz artık kaydirigubbakcemile3
canım günaydın naber kaydirigubbakcemile2
sağol canım, balayına gitmedikki :jeyyar: hep evdeydik kaydirigubbakcemile3
doğru canım 10 gün geçmesi gerek,acile gideniliyorsun ama sanırım.cildindeki kabarcıklar için mi gidicektin canım,hala devam ediyormu?:sm_confused:Günaydınnnnnn arkadaşlar,sabah hastaneye gittim rapor için ne yazıkki kayda bile almadılar.Aynı polikliniğe gitmek için aradan 10 gün geçmesi gerekiyormuş
Siz nasılsınız?
Dzcel mutluluklar dilerim tatlım,inşallah hep böyle mutlu olun.
canım hem eşinle hemde düğünde tatsızlık olmasın diye mecbur gidemeyeceksiniz.eşleriniz yüzünden zor durumda kalmışsınız ama üzülme artık :sm_confused:moralim sıfır canım yaa..en yakın arkadaşımın düğünü var bugün ve ben gidemicem eşler birbirini hiç sevmiyo hatta düşmanlarsenağlama onunki düğünüme gelmesin yoksa bırakır giderim demiş benimkide benim istenmediğim yerde seninde işin yok dedisenağlama
bildiğin kazakİyiyim canım sağol. Ne kazağıııı:1shok:
sağol canım, balayına gitmedikki :jeyyar: hep evdeydik kaydirigubbakcemile3
:) Bende şans eseri gördüm tatlım. Mesajlaşma kapalıydı sadece.Bende burada tebrik edeyim dedim.
iyi olmuş cnm ikisinide çıkarmışsın aradan:))
bende cumadan yapmıştım temizliği rahattım hafta sonu
c tesi iş çıkışı hastanede beraber yattığımız arkadaşın evine gittik 3 kız kalmıştık ve çok samimi olduk şimdi ayda bir görüşüyoruz ama birisi 2.ameliyatı olmak zorunda kaldı ona gittik ziyarete güzeldi baya akşam 22,30 ta falan çıktım kociş geldi almaya:)))
dünde kahvaltı faslından sonra kociş gitti arkadaşıyla buluşmaya:)) bende çıktım avm ye gittim yazlık bişiler aldım kendime sonra geldim eve yemek ye dinlen yat:)))
güzeldi yanikaydirigubbakcemile2
ay canım benim ya kötü olmuş o zaman sen yalnızmı gideceksin düğüne sen eşin bişi demiyor herhalde gitmene(
Günaydın arkadaşlar.
haktan hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kusura bakmayın geriden takip ettiğim için geç yazıyorum .
Mısracığım hadi artık merak ediyorum sonuçları
doğru canım 10 gün geçmesi gerek,acile gideniliyorsun ama sanırım.cildindeki kabarcıklar için mi gidicektin canım,hala devam ediyormu?:sm_confused:
canım hem eşinle hemde düğünde tatsızlık olmasın diye mecbur gidemeyeceksiniz.eşleriniz yüzünden zor durumda kalmışsınız ama üzülme artık :sm_confused:
bildiğin kazak,uzun kollusundan ,içindede uzun kollu bir gömlek
bayılıyorum şuan kafamçokkarıştı,şekerim burası izmir mi?hava bir iyi bir kötü ne bilim,dün yağmurluydu bugün güneşli kötükedihüso
angel kız boşver üzülme git doya doya tatilini yap,20 gün ilaç gibi gelir valla,ah senin yerinde olacaktım :jeyyar:alkisalkisalkishehehhhh ilahi dirim
ben cuma izne ayrılıyorum
hepsini verdiler iznimin gıcıklar oysa ben yarısını kullanmak istemiştim
şimdi 30 mayısta başlayacak iznim taaaaaaaaaaa 23 haziranda dönücem:))
iyi olmuş şekercim:asigim:
ee şimdi ikinizde başladınız dimi işer
günaydın dilek canım kaydirigubbakcemile2Günaydın arkadaşlar.
haktan hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kusura bakmayın geriden takip ettiğim için geç yazıyorum .
Mısracığım hadi artık merak ediyorum sonuçları
çıkardım şekerimCanım valla haklsıın orası İzmir değil;ama Ankara'nın da sıcağı İzmir'den beter oluyor yani..Kazağını çıkar bari canım sende gömlek daha iyidir.-tatlicadiarzu-
canım hayırlısı olsun beki böyle daha iyi olur,belki sen tek gitsen eşinle aran bozulacak ,yada gittin belki eşinin arkadaşı laf söyleyecek.boşver üzülme o yüzden ya :1no2:malesef bende gidemicem çok üzülüyorum çok
oo maşallah hem iş hem eş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3angel evet her ikimizde başladık işe
ama kociş geçtiğimiz perşembe başladı ve kınadan birgün önce hiç ummadığımız bir anda
iş teklifi aldı ve yeni işe başladı nikah uğurlu geldi bize
ee ne demişler nikahta keramet vardır kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?