evet kesinlikle öyle birlikte kahvaltı yapmak güzel zevkle hazırlıyorumcanım eşin erken çıkıyormuş,kız 6.30da mı kalkıyorsunuz :1shok:,canım Allah kolaylık versin sana,olsun ama birlikte kahvaltı yapmanın tadıda başka oluyor :asigim:
Canım valla gerçekten süper olur. Haberleşiriz yine zaten.Ama ben h.içi işteyim nasıl olcak bilmem
hoşbulduuuuk...hoşgeldin sevcancım
benimde kayınvalidemler bursadalar çok övüyolar orayı beğeniyolar daha yeni taşındıklarından gidemedim ama en kısa zamanda gidicez bursaya :))
bende otomotiv sektöründe sigortacıyım hyundai deyim ya sen:)))
bende sabah 6,30 da kalktım kahvaltı hazırladım eşimi gönderdim işe 7 çeyrekte sonra evi toparla bulaşıkları yıka derken benim işe gitme vaktim geldi 8,20 dede ben çıktım evden, bu tempoya nekadar dayanabilirim bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile2
selam kızlar ben geldim
herkesler iyi inş
bakarız cnm şartlar müsait olursa görüşürüz olmazsa da canın sağolsuna.s.
hoşbulduuuuk...
Gelin görün diyorum başkada bişey demiyorum. Bekleriz Güzel şehrimize. Bende misafir etmek isterim. Ne tarafta oturuyolar kayınvalidenler Ben Osmangazi merkeze yakınım.
selam canım nasılsın?
Tamam canım.Ama umarım olur.kaydirigubbakcemile5
ZkYsN hoşgeldin canım.Nasılsın?
hoşbulduuuuk teşekkür ederim canım
cumartesi işe gelmeyip yatınca baya dinlenmişim iyiyim kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın
cssa geçmişe bakarken gördüm tshirt bastırıcakmışsın
ben o tencere kapaktan yaptırmıştım sevgililer gününde çok güzel oluyo kaydirigubbakcemile5
sürekli giyiyoruz biz yani gitmeden önce giyiyoduk
ya bu haftasonu hiç dinlenemedim sayılır.kısa olan saçlarımı biraz daha kestirdim
dünde kayınvalidemleri çağırdık kahvaltıya,fırına börek koydum,15 dakika sonra elektrikler gitti kötükedihüso,perişan oldum, kötükedihüso,öyle yani,inşallah haftaya sonra dinlenirim:Saruboceq:,ya bide kaç gündür yağmur yağıyor,camlar berbat durumda,silmeye fırsatta bulamadım,dün çok utandım ya kayınvalidemlerden
selam kızlar ben geldim
herkesler iyi inş
,ya bu haftasonu hiç dinlenemedim sayılır.kısa olan saçlarımı biraz daha kestirdim
dünde kayınvalidemleri çağırdık kahvaltıya,fırına börek koydum,15 dakika sonra elektrikler gitti kötükedihüso,perişan oldum, kötükedihüso,öyle yani,inşallah haftaya sonra dinlenirim:Saruboceq:,ya bide kaç gündür yağmur yağıyor,camlar berbat durumda,silmeye fırsatta bulamadım,dün çok utandım ya kayınvalidemlerden
Canım aynen bizde dinlenemedik.Bir de yetmezmiş gibi bgn komşular gelecek. Camlarımda kötü benim;ama yağmur yağar diye silmiyorum daha.Belli olmuyor İzmir'in havasına.
peki havalar nasıl orda yasmincim ben ilk defa haziranda tatil yapıcamda denize felan giriliyormuş ama yağmur yağarsa napıcam ben(
o zaman hiç tadı olmaz tatilin yaww
kızlar ben çıktım,yarın görüşürüz artık
hehe kıskandın dimi mesaim bitti diye :jeyyar:Görüşürüz canım :a015:
hehe kıskandın dimi mesaim bitti diye :jeyyar:alkisalkisalkis
Canım geçen hafta çok bozuktu hava;ama bu haftaya iyi başladık.Haziran'da sanmam hava kötü olsun.Bence sen birkaç tane ceket getir baharlık.Çünkü Özdere'ye gideceksiniz ya orası serin olur akşamları.Ne de olsa yazlık yerler.Canım biz 2 hafta önce Kuşadası'nda girdik.Gayet güzeldi.Şimdi daha da iyi olmuştur.
kızlar ben çıktım,yarın görüşürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?