Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım eşin erken çıkıyormuş,kız 6.30da mı kalkıyorsunuz :1shok:,canım Allah kolaylık versin sana,olsun ama birlikte kahvaltı yapmanın tadıda başka oluyor :asigim:
evet kesinlikle öyle birlikte kahvaltı yapmak güzel zevkle hazırlıyorum

Canım valla gerçekten süper olur. Haberleşiriz yine zaten.Ama ben h.içi işteyim nasıl olcak bilmem

bakarız cnm şartlar müsait olursa görüşürüz olmazsa da canın sağolsuna.s.

hoşbulduuuuk...
Gelin görün diyorum başkada bişey demiyorum. Bekleriz Güzel şehrimize. Bende misafir etmek isterim. Ne tarafta oturuyolar kayınvalidenler Ben Osmangazi merkeze yakınım.[/QUOTE]

evet bursa güzel şehir onlarda merkezdeler ama tam adını bilmiyorum bu yeşil camiye falan yakın bi alışveriş merkezi vardı ama adını hatırlaıyorum

ayy bende öle başlamıştım ilk zamanlar ama şimdi pek yapamıyoruz kahvaltı hafta içi ama hafta sonları muhteşem kahvaltı yapıyoruzkaydirigubbakcemile5

evet bursa güzel şehir onlarda merkezdeler ama tam adını bilmiyorum bu yeşil camiye falan yakın bi alışveriş merkezi vardı ama adını hatırlaıyorum

ayy bende öle başlamıştım ilk zamanlar ama şimdi pek yapamıyoruz kahvaltı hafta içi ama hafta sonları muhteşem kahvaltı yapıyoruzkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Tamam canım.Ama umarım olur.kaydirigubbakcemile5

ZkYsN hoşgeldin canım.Nasılsın?

selam canım nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın

ya biz eşimle hiç kahvaltı yapamıyoduk hafta içi gerçi ikimizde uyanınca hemen yemek yemeyi sevmiyoruz pek
arasıra yapalım dedik ama en uzun bir hafta sürmüştü
kalkıp hazırlayanları tebrik ediyorum alkisalkisalkis

Tamam canım.Ama umarım olur.kaydirigubbakcemile5

ZkYsN hoşgeldin canım.Nasılsın?

hoşbulduuuuk teşekkür ederim canım
cumartesi işe gelmeyip yatınca baya dinlenmişim iyiyim kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın

cssa geçmişe bakarken gördüm tshirt bastırıcakmışsın
ben o tencere kapaktan yaptırmıştım sevgililer gününde çok güzel oluyo kaydirigubbakcemile5
sürekli giyiyoruz biz yani gitmeden önce giyiyoduk

İyiyim canım.Dinlenebildiysen ne güzel.Ben hiç dinlenemedim.Bu hafta hep dışardaydık senağlama

ya bu haftasonu hiç dinlenemedim sayılır.kısa olan saçlarımı biraz daha kestirdim
dünde kayınvalidemleri çağırdık kahvaltıya,fırına börek koydum,15 dakika sonra elektrikler gitti kötükedihüso,perişan oldum, kötükedihüso,öyle yani,inşallah haftaya sonra dinlenirim:Saruboceq:,ya bide kaç gündür yağmur yağıyor,camlar berbat durumda,silmeye fırsatta bulamadım,dün çok utandım ya kayınvalidemlerden

Canım aynen bizde dinlenemedik.Bir de yetmezmiş gibi bgn komşular gelecek. Camlarımda kötü benim;ama yağmur yağar diye silmiyorum daha.Belli olmuyor İzmir'in havasına.

Kızlar bizim Pazar günü evlilik yıldönümümüz;ama ne yapacağıma karar veremedim

selam kızlar ben geldim
herkesler iyi inş

slm canım nbr

,

ayy sorma dirimim benimkilerde silinecek ama artık tatil dönüşü yapıcam o işleri ben:))

Canım aynen bizde dinlenemedik.Bir de yetmezmiş gibi bgn komşular gelecek. Camlarımda kötü benim;ama yağmur yağar diye silmiyorum daha.Belli olmuyor İzmir'in havasına.

peki havalar nasıl orda yasmincim ben ilk defa haziranda tatil yapıcamda denize felan giriliyormuş ama yağmur yağarsa napıcam ben(
o zaman hiç tadı olmaz tatilin yaww

peki havalar nasıl orda yasmincim ben ilk defa haziranda tatil yapıcamda denize felan giriliyormuş ama yağmur yağarsa napıcam ben(
o zaman hiç tadı olmaz tatilin yaww

Canım geçen hafta çok bozuktu hava;ama bu haftaya iyi başladık.Haziran'da sanmam hava kötü olsun.Bence sen birkaç tane ceket getir baharlık.Çünkü Özdere'ye gideceksiniz ya orası serin olur akşamları.Ne de olsa yazlık yerler.Canım biz 2 hafta önce Kuşadası'nda girdik.Gayet güzeldi.Şimdi daha da iyi olmuştur.

tamam cnm ona göre hazırlıklı gelirim benyerimseniben
off ben çok ösledim özdereyi eskiden her yıl gelirdik ama son 3 senedir gelemedim özderede her sene festivaller olurdu eğlenceli geçer orda akşamlar herkes terasta şıkır şıkır okey sesleri şen kahkahalar ayyy canım istedi yaadelikafadulden
bu sene kocişlede güzel geçer iyice:asigim:

kızlar ben çıktım,yarın görüşürüz artık

nere gidiyon dirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…