günaydın arkadaşlar.. ben de giriyorumuyum bu yeni evliler kategorisine acaba. 1,5 yıl oldu.
hoşgeldin canım alkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar.. ben de giriyorumuyum bu yeni evliler kategorisine acaba. 1,5 yıl oldu.
oo maşallah hem iş hem eş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
Anladım canım. Zaten siz bu hafta sonu geliyorsunuz değil mi İzmir'e...
malesef bende gidemicem çok üzülüyorum çok
angel evet her ikimizde başladık işe
ama kociş geçtiğimiz perşembe başladı ve kınadan birgün önce hiç ummadığımız bir anda
iş teklifi aldı ve yeni işe başladı nikah uğurlu geldi bize
ee ne demişler nikahta keramet vardır kaydirigubbakcemile3
angel kız boşver üzülme git doya doya tatilini yap,20 gün ilaç gibi gelir valla,ah senin yerinde olacaktım :jeyyar:alkisalkisalkis
imdatttttttt kötükedihüso
ay öle yapıcam zaten doya doya eğlenicem inş.
ağustosta falan da çok daralırsam patlatırım bi raporkaydirigubbakcemile3
günaydın dilek canım kaydirigubbakcemile2
çıkardım şekerim
canım hayırlısı olsun beki böyle daha iyi olur,belki sen tek gitsen eşinle aran bozulacak ,yada gittin belki eşinin arkadaşı laf söyleyecek.boşver üzülme o yüzden ya :1no2:
oo maşallah hem iş hem eş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
ben haftaya salı geliyorum kocişte cuma
Çok üzgünüm çoook
ohh süper olmuş canım ya evet nikahta kerametvar kesinlikle
Hoşgeldin Sevcan sende yeni evlilerdensin tabi.
Topiğimizin sorgucubaşı ben oluyorum.
Biraz kendini tanıtır mısın lütfen?
Nerde yaşıyorsun?
Çalışıyormusun?
Sen ve eşin kaç yaşındasınız?
Eşin ne iş yapıyor?
Evlilik nasıl gidiyor?
Bebiş var mı yada çalışmalar?
Cevapların için tüm arkadaşlarım adına tşk ederim.Antalya dan sevgiler
aman maşallah diyelim ozamanhoşgeldin canım alkisalkisalkis
evet dirimcim gerçekten öyle oldu
İnşallah hep böyle hayırlı devam eder dğünden sonra güzel haberler aldık hep:lepi:
Hoşbuldukkk:1hug: Başlıyoruuuummm.
Bursa
Çalışıyorum
Otomotiv sektörü Muhasebe
Eşim Tekstil firmasında
24 - 27
Harika kaydirigubbakcemile2
Bebiş henüz yok. çalışmalarda yok
Ben teşekkür ederim. Benide aldığınız için aranıza.
biz geçen hafta bu saatlerde kahvaltı yapıyoduk sanırım haktann da öyle yapıyodur
ah ah evde iyiydi ya bugün biraz zor geldi bana işe gelmek
Çok güzel canım.Keşke uygun olsak görüşsek canım.
Hoşbuldukkk:1hug: Başlıyoruuuummm.
Bursa
Çalışıyorum
Otomotiv sektörü Muhasebe
Eşim Tekstil firmasında
24 - 27
Harika kaydirigubbakcemile2
Bebiş henüz yok. çalışmalarda yok
Ben teşekkür ederim. Benide aldığınız için aranıza.
eh öle oluyordur tabi
onlarda bi yere gitmiyeceklerdi galiba
eee dzcelcim anlat ya düğünün ayrıntılarını:)))
keşke canım yani ben salıdan c tesi ya kadar izmir karşıyakadayım
pazar özdereye geçiş 10 gün kadarda orda
yani müsait ve uygun olursak görüşebiliriz tabi
çok isterim:))
hoşgeldin sevcancım
benimde kayınvalidemler bursadalar çok övüyolar orayı beğeniyolar daha yeni taşındıklarından gidemedim ama en kısa zamanda gidicez bursaya :))
bende otomotiv sektöründe sigortacıyım hyundai deyim ya sen:)))
Piyasa baya kötüSevcan hoşgeldin canım. Bursa otomotiv sektörü ve muhasebe dedin.Benimde eski çalıştığım şirket otomotiv firması.Eşim halen o şirkette çalışıyor.
canım var 20 gün ama tatil yok bu sene bize,eşim askere gidecek ya,askere gitmeden önce görevi çıkabilir ankara dışına 1 ay kadar,nere olursa gideceğiz bakalımSenin yıllık iznin yok mu dirimcim?
ya çok zor canım hem hazırlan hem kahvaltı,ben yetiştiremiyorum şahsen eşim hazırlıyorbiz geçen hafta bu saatlerde kahvaltı yapıyoduk sanırım haktann da öyle yapıyodur
ah ah evde iyiydi ya bugün biraz zor geldi bana işe gelmek
Piyasa baya kötümalesef ama inşallah kısa zaman da düzelir.
Sen ne kadar zamandır evlisin?
bende sabah 6,30 da kalktım kahvaltı hazırladım eşimi gönderdim işe 7 çeyrekte sonra evi toparla bulaşıkları yıka derken benim işe gitme vaktim geldi 8,20 dede ben çıktım evden, bu tempoya nekadar dayanabilirim bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile2canım var 20 gün ama tatil yok bu sene bize,eşim askere gidecek ya,askere gitmeden önce görevi çıkabilir ankara dışına 1 ay kadar,nere olursa gideceğiz bakalım
oda tatil sayılmaz heralde,eşim çalışırken bende onu evde beklicem felan :sm_confused:
ya çok zor canım hem hazırlan hem kahvaltı,ben yetiştiremiyorum şahsen eşim hazırlıyor,elim ağırdır biraz,çok geç hazırlanırım
Benim 1 yıl olacak canım.Ben de kriz zamanı ayrılmaya karar verdim,finans departmanındaydım.Şuan kendi şirketimzide çalışıyorum;ama eşim halen o şirkette çalışıyor.Şuan işler baya açılmış.Zaten en çok etkileyen Ford ve Tofaş oldu eski çalıştığım şirketi.
Hayırlısı olsun yeni işin o zaman. Bizide bişeyler etkilesin artık Ford Tofaş Toyota ne olursa sengözlerimebaksanab
canım eşin erken çıkıyormuş,kız 6.30da mı kalkıyorsunuz :1shok:,canım Allah kolaylık versin sana,olsun ama birlikte kahvaltı yapmanın tadıda başka oluyor :asigim:bende sabah 6,30 da kalktım kahvaltı hazırladım eşimi gönderdim işe 7 çeyrekte sonra evi toparla bulaşıkları yıka derken benim işe gitme vaktim geldi 8,20 dede ben çıktım evden, bu tempoya nekadar dayanabilirim bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?