tamam cnm ona göre hazırlıklı gelirim benyerimseniben
off ben çok ösledim özdereyi eskiden her yıl gelirdik ama son 3 senedir gelemedim özderede her sene festivaller olurdu eğlenceli geçer orda akşamlar herkes terasta şıkır şıkır okey sesleri şen kahkahalar ayyy canım istedi yaadelikafadulden
bu sene kocişlede güzel geçer iyice:asigim:
nere gidiyon dirim
Arkadaşlar selam,işler artık yoğunlaştı, 17 günüm kaldı düğünüme, o yüzden giremiyorum pek, umarım herşey yolundadır sizlerde...Birşey soracağım size, ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bugün 15inci günüm, doktor arada lekelenme olur demişti ama, benim adetim 15 gün önce başladı, hala (afedersiniz ama) kahverengi olarak devam ediyor, normal mi sizce, yoksa doktoruma bir danışayım mı, şimdi normal birşeyse de bunun için mi geldin desin istemiyorum da...
Hmm, teşekkür ederimm.. Neticede vücudun düzenini bozuyoruz,normal o zaman..Ya bazen diyorum ki, derdim ne niye kendime yapıyorum bunu, sonra da diyorum ki, iki gün sonra kucağımda bebekle gezmek istemiyorum, korunma konusunda kendimden başkasına bırakmam ipleri, nolur nolmaz:)) Amannn nedir bu bizlerin çektiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?