Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ne güzel olur yaaaaaaaaaaa..Canım çekti valla delikafadulden

Dirim bizi kandurduuuu-tatlicadiarzu-

benim işimde öyle geçıyorda o yuzden ıng terımler kullandım arkadasım yanı yurtdısına ıthalat ıhracat yanı tıcaret yapıyoruZ :) Evet aynen bence her ınsan esıttır yeter kı gönüller bir olsun :)

Canım merhaba,
Ben kullanmadım doğum kontrol hapı onun için bilmiyorum;ama yine de doktoruna danışmakta fayda var.

arkadasım bende evlenelı 5 ay oldu bu sure zarfında kullanıyorum daha 5 yıl kullanacagım benımde 3 kutu bıtene kadar regl ayı bıtmıs olsada her gun lekelenme olarak devam ettı ve sonra bıttı ama sen yınede doktoruna danıs en ıyısını onlar bılır.

Ben kullanmıyorum canım doğum kontrol hapı.Bu konuda ilk günden beri eşim korunuyor.Çünkü doğum kontrol hapı içimi bulandırıyor ve çok halsizleştiriyor.

çok şaşırdım bu mesajına korunma konusunda kendimden başkasına bırakmam ipleri demen çookk garip inan çok yadırgadım

Selam cssa cığım hoşgeldiniz canım.Nasılsınız?
Kızlar ben bir dışarı çıkıp geleceğim.Görüşürüz sonra...

cssa hoşgeldiniiiiiz
önceki mesajlardada yazdım ama gördün mü bilmiyorum o tencere kapak tshirtlerden bende bastırdım
çok güzeller eşim bayılmıştı
hatta benim hamile kalınca bastırırım dediğim tshirtlerde var orda bi sürü

zkysn canım karar verdim ama şekil olarak tam veremedim karar sende madem yaptırdın sendende fikir alırım hangi renk yaptırdın cnm sen

ben ordaki renklerin nasıl çıkacağından tam emin olamadığım için siyah yaptırmıştım
eşimde renkli şeyleri çok sevmiyo çünkü
penyesi baskısı falan çok güzel ama

ne kadar ödedin sen cnm,kaç günde geldi,ne zaman yaptırmıştın sen bide ben tish-o baktım bunlara ordan yaptırcam sen oradan mı yaptırdın cnm

cssa cım merhaba canım.Bizimde evlilik yıldönümümüz bu pazar ne yapayım diye düşünüyorum.Kociş evlilik yıldönümü erkeğe ait diyor;ama ben yine bişeyler yapayım diyorum.Pahalı olmayacak birşey ama ne alayım.Yardım etseniz-tatlicadiarzu-

yasmin aa hiç sorma haziran da bizimde evlilik yıldönümümüz var koçişin doğum günü var babalar günü var işim zor bnm
cnm sende tişört bastır çok hoşlar ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…