yasmin aa hiç sorma haziran da bizimde evlilik yıldönümümüz var koçişin doğum günü var babalar günü var işim zor bnm
cnm sende tişört bastır çok hoşlar ne dersin
selammm kızlar bn geldmmmm özledmm siziii
uhhhuu uhu kurs iptal olmuş,gittim geri geldimühüühühühüh kıskandım tabiiisenağlama
canım iş yerinin gönderdiği bir kurs,ama iptal olmuş haberim yoktutamam cnm ona göre hazırlıklı gelirim benyerimseniben
off ben çok ösledim özdereyi eskiden her yıl gelirdik ama son 3 senedir gelemedim özderede her sene festivaller olurdu eğlenceli geçer orda akşamlar herkes terasta şıkır şıkır okey sesleri şen kahkahalar ayyy canım istedi yaadelikafadulden
bu sene kocişlede güzel geçer iyice:asigim:
nere gidiyon dirim
canım naber?baskı tşörtleri bir arkadaşta yaptırmıştı internetten sipariş vermiş,canım sen nerde yaptırıyorsunzkysn canım karar verdim ama şekil olarak tam veremedim karar sende madem yaptırdın sendende fikir alırım hangi renk yaptırdın cnm sen
canım nerelerdesin,sen yok oldun,geçen hafta yoktun :sm_confused:selammm kızlar bn geldmmmm özledmm siziii
ne kadar ödedin sen cnm,kaç günde geldi,ne zaman yaptırmıştın sen bide ben tish-o baktım bunlara ordan yaptırcam sen oradan mı yaptırdın cnm
uhhhuu uhu kurs iptal olmuş,gittim geri geldimklava:
canım iş yerinin gönderdiği bir kurs,ama iptal olmuş haberim yoktuklava:
canım naber?baskı tşörtleri bir arkadaşta yaptırmıştı internetten sipariş vermiş,canım sen nerde yaptırıyorsun
canım nerelerdesin,sen yok oldun,geçen hafta yoktun :sm_confused:
hoşgeldin dirim aşkım sende hoşgeldinn
evet int yaptıcam yasmin 3 güne geliomuş e geç benimkininde tişört ihtiyacı yok ama yapcak bişi yok yaptırcm ben
hoşgeldin dirim aşkım sende hoşgeldinn
evet int yaptıcam yasmin 3 güne geliomuş e geç benimkininde tişört ihtiyacı yok ama yapcak bişi yok yaptırcm ben
slm kızlarrr biz geldiikk ne var ne yok
zkysn canım karar verdim ama şekil olarak tam veremedim karar sende madem yaptırdın sendende fikir alırım hangi renk yaptırdın cnm sen
uhhhuu uhu kurs iptal olmuş,gittim geri geldimklava:
canım iş yerinin gönderdiği bir kurs,ama iptal olmuş haberim yoktuklava:
canım naber?baskı tşörtleri bir arkadaşta yaptırmıştı internetten sipariş vermiş,canım sen nerde yaptırıyorsun
canım nerelerdesin,sen yok oldun,geçen hafta yoktun :sm_confused:
canım son sınıflar rapor almadı mı daha,senin ne işin var ki okulda hıı :sm_confused:iyim walla okulla uğraşıyodum ondan giremedm kusura bakmayın bugn işyerndeym sizler napıyosunuz keyiflernz nasıl
canım bende o siteye bakıyorum şimdi,belki bende eşimin doğum gününde yaptırırım,evde giyerhoşgeldin dirim aşkım sende hoşgeldinn
canım çalıştığım kurum gönderiyor işle ilgili sositososito,neyse artık bidahaki pazartesiyeHadi yaaaaaaaNe kursuydu canım?
anladım zkysn cnm bakalım yaptırım inş
canım son sınıflar rapor almadı mı daha,senin ne işin var ki okulda hıı :sm_confused:
yok dirim abla bizim hala sınawlarımız war gerçe bitti artık cuma günü son sınw war yani benmde bitiyo snra üniwerste allah nasp ederse
canım temmuzda ama ağustostada gidiyor,iş çantası alıcaktım,askerden sonra diyor,aldığın şeyi kullanamayacağım diyor of ya canım sıkılıyor bu duruma :1no2:olabilir dirimcim ne zaman doğum günü
aşkım iiz ablası bebişim de ii saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?