Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yasmin aa hiç sorma haziran da bizimde evlilik yıldönümümüz var koçişin doğum günü var babalar günü var işim zor bnm
cnm sende tişört bastır çok hoşlar ne dersin

Evet baktım bende;ama birşey alma dedi bana.T-shirtleri de acaip derecede fazla :) Sanırım o beni tatile çıkaracak.Birde sipariş versem hemen gelir mi acaba??

ühüühühühüh kıskandım tabiiisenağlama
uhhhuu uhu kurs iptal olmuş,gittim geri geldim klava:

canım iş yerinin gönderdiği bir kurs,ama iptal olmuş haberim yoktu klava:

zkysn canım karar verdim ama şekil olarak tam veremedim karar sende madem yaptırdın sendende fikir alırım hangi renk yaptırdın cnm sen
canım naber?baskı tşörtleri bir arkadaşta yaptırmıştı internetten sipariş vermiş,canım sen nerde yaptırıyorsun

selammm kızlar bn geldmmmm özledmm siziii
canım nerelerdesin,sen yok oldun,geçen hafta yoktun :sm_confused:

iyim walla okulla uğraşıyodum ondan giremedm kusura bakmayın bugn işyerndeym sizler napıyosunuz keyiflernz nasıl

hoşgeldin dirim aşkım sende hoşgeldinn
evet int yaptıcam yasmin 3 güne geliomuş e geç benimkininde tişört ihtiyacı yok ama yapcak bişi yok yaptırcm ben

bankaya gittim geldim hava çok sıcaaak delikafadulden

ne kadar ödedin sen cnm,kaç günde geldi,ne zaman yaptırmıştın sen bide ben tish-o baktım bunlara ordan yaptırcam sen oradan mı yaptırdın cnm

canım ben sevgililer gününde yaptırmıştım hatta sitede yoğunluk nedeniyle sevgililer gününden sonra yollanacak yazmasına rağmen yetişmişti yanlış hatırlamıyosam 3 günde gelmişti
ne kadardı ondan pek emin deilim 44-50 arası bişiydi sanırım bende tish-o da yaptırdım canım

Hadi yaaaaaaa Ne kursuydu canım?

evet int yaptıcam yasmin 3 güne geliomuş e geç benimkininde tişört ihtiyacı yok ama yapcak bişi yok yaptırcm ben

Ben de bi bakayım iyice şu siteye canım.Düşünüyorum ne ihtiyacı var diye aklıma da gelmiyorCADIARZU Aslında işyerinde kullanacağı birşey de olabilir.Mudo'da oluyor bazen.

slm kızlarrr biz geldiikk ne var ne yok

iyiyiz canımcım sen nasılsın

zkysn canım karar verdim ama şekil olarak tam veremedim karar sende madem yaptırdın sendende fikir alırım hangi renk yaptırdın cnm sen

ya bu tişörtleri nerden bulucaz peki şekercim
sen internettenmi sipariş verdin bende vereyim
internet adersi falan varmı sende

hım şimdi tekrar mı geldin işe
havada baya sıcak olmuş yaaa

iyim walla okulla uğraşıyodum ondan giremedm kusura bakmayın bugn işyerndeym sizler napıyosunuz keyiflernz nasıl
canım son sınıflar rapor almadı mı daha,senin ne işin var ki okulda hıı :sm_confused:

canım bende o siteye bakıyorum şimdi,belki bende eşimin doğum gününde yaptırırım,evde giyer
Hadi yaaaaaaa Ne kursuydu canım?
canım çalıştığım kurum gönderiyor işle ilgili sositososito,neyse artık bidahaki pazartesiye

anladım zkysn cnm bakalım yaptırım inş

canım ilk siparişten sonra indirim kuponu geliyo %10 luk tu sanırım
ben uzun bi süre daha sipariş vermeyi düşünmüyorum eğer kullanılabiliyosa onu kullanabilirsin
ben bi bakim siteye kuponları başkası kullanabilir mi diye

olabilir dirimcim ne zaman doğum günü
aşkım iiz ablası bebişim de ii saol cnm
canım temmuzda ama ağustostada gidiyor,iş çantası alıcaktım,askerden sonra diyor,aldığın şeyi kullanamayacağım diyor of ya canım sıkılıyor bu duruma :1no2:
ANGEL evet iptal olmuş,haber verilmediği için çok kızdım bu duruma zaten,bu aralar çok hareketsiz kaldım,yürüyerek gideyim dedim.bi gittimki iptal tekrar geri dön,hem yorgunum hemde sinirli kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…