iyim canım, aynı ev işi gidip geliyorum. sen nasılsın?
dün işlerim vardı akşamüstü bir dolandım kkda sonra çıktım.
nasıl geçmiş düğünü sorun falan olmamış dimi.
onun için hiç dr gitmedim. h.sonu sağ baldırımda kılcal damarlarımın çok belirginleştiğini fakettim. c.tesi kistim için dr gidicem onalrıda göstereyim diyorum.
genel cerrahamı gidilmesi gerekiyor bilen varmı?
evet patronum sağolsun 2 dk boş bırakmıyor. şimdi misafiri varda rahatım.
biz geldiikkk
biz geldiikkk
hoşbulduk kızlar bebişimizde gayet ii çok şükür bi sıkıntımız yok Rabbim böle hamileliği bütün arkadaşlarıma nasip etsin bazen unutuorum hamile olduğumu çünkü belirti yok çoğu zaman:)tek sıkıntım bebiş için daha özenli beslenmek gerekio biliosunuz o biraz gerio beni az az sık sık yemek gerekio ben sevmem sürekli bişiler yemeyi o yüzden zor oluo biraz bide babamız sürekli sıkıştırıo bişiler getirio ye ye ye die:)
şimdilik düşünmüo dirimcim erteleyebildiğimiz kadar ertelicez bedelli çıkar inş
mısracım neden canın sıkılıoki pasta börek işinide bıraktın sanırım yani belkide yapıosunda bize bahsetmiosun çok güsel kurslar oluo belediyenin açtığı belki bende kışın giderim die düşünüorum ama bakalım şimdilik keyfim gayet yerinde(maşallah)benim koçişimde sürekli yanımdaya o yüzden sıkılmıorum senin koçişte geç gelio onunda etkisi olabilir cnmm bebişin gelsin kalmaz sıkıntın inş şekerim
şekerim hepimiz aynı yoldan geçtik inan niye biz kadınlar böyle güzel zamanlarda kendimize bu kadar dert buluyoruz hiç anlamıyorum
sana bitmiycek gibi gelsede gerçekten nikah masasında bitiyo hepsi az kaldı biraz daha sabır hihoyyyt
ay ya abimde aynı eşin gibiydi,zorla bişeyler getiriyordu.tabak tabak,fıstıktı,cevizdi vs..doktor kızmış.yengem tabi bayağı bir kilo felanda almıştı,sonra normale döndüler.kaydirigubbakcemile3hoşbulduk kızlar bebişimizde gayet ii çok şükür bi sıkıntımız yok Rabbim böle hamileliği bütün arkadaşlarıma nasip etsin bazen unutuorum hamile olduğumu çünkü belirti yok çoğu zaman:)tek sıkıntım bebiş için daha özenli beslenmek gerekio biliosunuz o biraz gerio beni az az sık sık yemek gerekio ben sevmem sürekli bişiler yemeyi o yüzden zor oluo biraz bide babamız sürekli sıkıştırıo bişiler getirio ye ye ye die:)
napıyorsunuz kısslar
ben daraldım iyice((
mısracığım dün dükkanın açılışı nasıl geçti canım
napıyorsunuz kısslar
ben daraldım iyice((
Canım eşimin epeyce morali bozuldu dün ,böyle bir semtte nasıl iş olmaz diye
Bence karar vermek için çok erken ama eşimin sıkıntısı banada yansıyor
İşyerini açtığı semt şehrin en iyilerinden ama ne ilginçtir ki sokak lambaları bile yanmıyor.Esnaflar kendilerince çözüm üretmişler,projetkör falan taktırmışlar.
İşte böle cnm
niye canım:sm_confused:
Bende bayılmak üzereyim resmen ,acaipte uykum var.Bugün hiç iş yapamıyorum ,müdür görev verdi,gidemeyeceğim dedim çokkkkkkkkkkkkkkkkk halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?