Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok canım herşey yolundaymış
gelir belki bugün:))

hoşgeldiniz şekerler
nasılsınız canımcım

hoşgeldiniz, annenin miğde bulantısı dışında keyifi iyi sanırım, bebişin keyfi nasılmış?

baba ne zaman askere gidecek, neden gitmedi.

walla kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah değişmeden giderlerde kısa dönemde yaparlar.

şimdilik düşünmüo dirimcim erteleyebildiğimiz kadar ertelicez bedelli çıkar inş
mısracım neden canın sıkılıoki pasta börek işinide bıraktın sanırım yani belkide yapıosunda bize bahsetmiosun çok güsel kurslar oluo belediyenin açtığı belki bende kışın giderim die düşünüorum ama bakalım şimdilik keyfim gayet yerinde(maşallah)benim koçişimde sürekli yanımdaya o yüzden sıkılmıorum senin koçişte geç gelio onunda etkisi olabilir cnmm bebişin gelsin kalmaz sıkıntın inş şekerim

hoşbulduk kızlar bebişimizde gayet ii çok şükür bi sıkıntımız yok Rabbim böle hamileliği bütün arkadaşlarıma nasip etsin bazen unutuorum hamile olduğumu çünkü belirti yok çoğu zaman:)tek sıkıntım bebiş için daha özenli beslenmek gerekio biliosunuz o biraz gerio beni az az sık sık yemek gerekio ben sevmem sürekli bişiler yemeyi o yüzden zor oluo biraz bide babamız sürekli sıkıştırıo bişiler getirio ye ye ye die:)

maşallah
inş sonuna kadar böyle sıkıntısız geçer hamileliğin uslu bi bebiş olur

Tatlım belediyelerin kusrları gibi gündüz eğitim veren yerler bana uymaz,çalışıyorum çünkü.
Tabi sıkılmamın en büyük nedeni eşimin eve geç gelmesi

Pasta börek konusuna gelincede yapıyorum ama keyfimin olmaması onlarıda etkiliyor resmen.Benim kekler apartman gibi çok çok yüksek olur ,şimdi normal kabarıyor

aa evet cnm onlar gündüz oluo unutmuşum
inş geçer biran önce keyifsizliğin cnm bizide mahrum bıraktın o süper tariflerinden

çok teşekkür ederim zkysn, içime su serptin biraz kaydirigubbakcemile5

aa evet dün okudum onu ama yapmayı düşünmemiştim nasıl olabilir hiç kafamda canlandıramamıştım
demek sen yaptın nasıl oluo çok farklı bi tadı varmı yani neye benzio tadı

Çok çok güzel oluyor cnm,yumuşacık,pastane poğaçasından bile daha güzel bence.Ben hafta sonu yeğenime yaptım birazcıkta mahlep ekledim,su koymayı unuttuğum halde yine muhteşem oldıu:)

ay ya abimde aynı eşin gibiydi,zorla bişeyler getiriyordu.tabak tabak,fıstıktı,cevizdi vs..doktor kızmış.yengem tabi bayağı bir kilo felanda almıştı,sonra normale döndüler.kaydirigubbakcemile3

mısracığım dün dükkanın açılışı nasıl geçti canım

Canım eşimin epeyce morali bozuldu dün ,böyle bir semtte nasıl iş olmaz diye
Bence karar vermek için çok erken ama eşimin sıkıntısı banada yansıyor

İşyerini açtığı semt şehrin en iyilerinden ama ne ilginçtir ki sokak lambaları bile yanmıyor.Esnaflar kendilerince çözüm üretmişler,projetkör falan taktırmışlar.
İşte böle cnm

Merhaba mısracım epeydir konuşamıyoruz.işyeriniz hayırlı olsun.sıkmayın canınızı inşallah kısa zamandda tanınır ve berekete bolluğu kavuşur

niye canım:sm_confused:

ay ne biliyim yaa
avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum
delirdim galiba yada delirmek üzereyimkötükedihüso

Bende bayılmak üzereyim resmen ,acaipte uykum var.Bugün hiç iş yapamıyorum ,müdür görev verdi,gidemeyeceğim dedim çokkkkkkkkkkkkkkkkk halsizim

bende canım aynen öleyim ölcek gibiiyim içim sıkılıyor:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…