Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hoşgeldin aramıza,buyrunnnnnnnnn
ne zaman evlendin ben kaçırdım,7 ay mı oldu???
askerlik dedinde genelkurmay başkanı açıklama yapmış tek tip askerlik için daha var diye delikafadulden ay çok mutlu oldum zemuszemuszemuszemus
canım senin eşin ne zaman gidiyor,aralıkta mı?

Gunaydın arkadaŞlar nasılsınız
günaydın canım bugün nasılsın hihoyyyt

günaydın arkadaşlar burası çok kalabalık olmuş..ne güzel ya..benden başka bekar yok heralde ( genelde hamile ve evliler var burda dişimi sıkıcam 4 ay sonra aranızdayım işllh..vereliniortak

iyiyim alınyazımsın nolsun işte,dün babişin doğum günüydü,kümbet pastadan yaptım,üstünüde erittiğim çikolatayla süsledim azcık,babam çok şaşırdı,tek ben hatırlamışım güzel birgündü yarında seminer sunumum var :Saruboceq:
heycandan patlıcam valla mafoldumben,danışmanım bölümdeki bütün hocaları çağırıyor,gel sende dinle diye,bir düzine hocaya ders anlatıcam,ay heycanlandım şimdi :a015:
canım sen nasılsın,ay ne çok anlattım yahu alkisalkisalkis
angel canım arkadaşım izmire selamlar,sen yap tatilini biz burda çalışırız senağlamakaydirigubbakcemile3

valla benimde aklıma sen geldin okuyunca, hadi gözün ayın canım

bi arkamı döndüm herkesler gelmiş hoşgeldiniz kızlarrrr

öyle olmuş valla, ama sen gitmişsin şimdide, bebekler seni çok mu acıktırıyo yemeğe gittin galiba :))

günaydın arkadaşlar burası çok kalabalık olmuş..ne güzel ya..benden başka bekar yok heralde ( genelde hamile ve evliler var burda dişimi sıkıcam 4 ay sonra aranızdayım işllh..vereliniortak

olsun canım senide 4 ay sonra evli bayan olarak ağırlarız olmazmı, sende evliliğe adasın sonuçta.haa buarada nişanlımısın yoksa daha varmı

hadi ya babaın doğum günü kutlu tek vefalı aile ferdi sen çıktın yani :) bende iyiyim napıyım.ya sana allah kolaylık versin insan stres oluyo öyle durumlardaa, yüksek lisans ne zaman bittiyo senin, hangi bölümde yapıyosun.bende düşünüyorumda

bi arkamı döndüm herkesler gelmiş hoşgeldiniz kızlarrrr
okus pokus yaptık sositososito
canım bugün nasılsın kaydirigubbakcemile2

canım eylülde mi düğün hihoyyyt

nişanlıyım alınyazım ama sıkıldım artık ya bu 4 ay hiç geçmiycek gibi geliyo.... herkez en güzel günlerin saltanatlık sona eriyo,evlilik zor desede benim imanım gevredi bekarlıktan canımşakkıdı

evet dirimim eylül sonu işllh anlatmıştım ya ev teslimi olursa eylül sonu ama teslim olmassa uzar gene...:1no2:

valla benimde aklıma sen geldin okuyunca, hadi gözün ayın canım

öyle olmuş valla, ama sen gitmişsin şimdide, bebekler seni çok mu acıktırıyo yemeğe gittin galiba :))
biraz olsun rahatladım canım,inşallah bir aksilik olmaz :Saruboceq:
zemuszemus

sınavlar stres yapmıyor ama anlatma olayına gıcık oluyorum ya :çok üzgünüm:
ekonomi canım
semineri verdikten sonra teze geçiyorum,seneye şubat yada haziranda inşallah bitiyor :Saruboceq:

evet dirimim eylül sonu işllh anlatmıştım ya ev teslimi olursa eylül sonu ama teslim olmassa uzar gene...:1no2:
canım şimdi hatırladım tamam,eşyaları almıştınız ama evin teslim edilmesini bekliyordunuz kaydirigubbakcemile2

,

biz dolanıp duruyos evin içinde canım ne yesek diye bakınıyos yedikten sonra durum vahim oluyo ama. bi eyrlerimden peynir fışkırmaya başlayacak yakında kaydirigubbakcemile2 çok acıkmaya başladım harbiden ama yemekte beğenmiyorum kıymalı yumurta çekiyor canım ama ben yapmayım biri yapsın ama güzel yapsın sonra ben yiyim mafoldumben aman neyse yemekle bozmayım kafayı zaten şiştim Çok üzgünüm çoook
okus pokus yaptık sositososito
canım bugün nasılsın kaydirigubbakcemile2

açım açımmm dirimim yerim seni diyecem ama kesin bi gram fazlalığın yoktur cokacimcoook

evt dirimim aynen öyle elimiz kolumuz bağlı işte..artık ağustos sonu teslim olursa burdaki kızlar bi el atar benim çeyizi eşyaları yerleştiririz..tabi ozamana kadar herkez karnu burnunda olur ya..:CüvCüv:

evt dirimim aynen öyle elimiz kolumuz bağlı işte..artık ağustos sonu teslim olursa burdaki kızlar bi el atar benim çeyizi eşyaları yerleştiririz..tabi ozamana kadar herkez karnu burnunda olur ya..:CüvCüv:
biz geliriiz hemde 3 kişiyiz elimizde çabukture şekerim dert etme sen delikafadulden ay yok ben o aylarda sanırım yerimden kalkamayacak halde olurum düşünemiyorum bile uf uffff mafoldumben dert etme şekerim olup gider yerleştirme düğün nasıl olduğunu anlamıyosun bile yeterki stres yapma tadını çıkar opuyorumnanaktan

ay kıyamam ben ya :1hug:
canım sanki beni anlatıyosun,valla benimde canım neler çekiyor şimdi,(hamile kalsam nolur acaba )anneciğim ne güzel yapyordu,şimdi iş başa kaldı ah ah :çok üzgünüm:

geliriz kız kocişte askerde olacak mafoldumben,aklıma geliverdi

ay kıyamam ben ya :1hug:
canım sanki beni anlatıyosun,valla benimde canım neler çekiyor şimdi,(hamile kalsam nolur acaba )anneciğim ne güzel yapyordu,şimdi iş başa kaldı ah ah :çok üzgünüm:

canım benim yaa hayırdır annenden uzaklaştınmı evi taşıyınca ondanmı olsun aynı şehirde olunda sen hamile kal anneciğin uçar gelir :1hug:

ozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))

kizlar sabahlari esinizi kaçta i$e yolluyorsunuz
kahwaltisini hazirliyormusunuz
benim nisanlim 6.30da kalkiyor buda demek oluyorki 2 ay sonra o wakit benimde kalkip kahwalti hazirlamam gerekbuyrunnnnnnnnn:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…