yani sanırım gitmek doğru olur, illa bi sorun olmasa şart değilde bizler pek alışkın değiliz milletçe.ama bence hamile kalmadan 1 kaç ay önce gidip muayene ol, vücudunun ihtiyacını bil, bebeğine zara vermesin sonra.hamilelikte gidersen gecikilmiş sorunların olabilir.mesela dişlerin kontrol ettrir en başta, sonrada genel muayaen.ben öyle düşünüyorum umarım hepimiz saglıklı gebelikler geçiririzCanım bende hic gitmedim kontrole falan,, acaba kotu mu ediyorum, gitmek gerekir mi,, yani sen yazmıssınya evlenmeden "1 hafta önce giderdim, bunda utnacak işey yok sadece bilgilenmek istiyorum dersin zaten doktorlarda bunu bekliyor, yani doğru olan şeyi yapacaksın hiç çekinme.biz bi telaşla evlendik o arada kaynadı gitti gitmek isterdim bende" diye
Ben daha hic gitmedim,, reglim falan duzenli geliyor,, o yuzden de problem etmedim,, ama sen 1 hafta once giderdim deyince,, ben eger hamile kalırsam gitmeyi dussunuyorum, hata mı ediyorum ki,??
canım normaldir artık çift canlısın sositososito
canım görüşürüz,yemek dedin de bende çok acıktım ya
canım dinlenin hadi,görüşürüz hihoyyyt
görüşürüz canımkızlar iyi akşamlar ben kaçtım yarın görüşmek zere, öpüyorum hepinizi
slm yeni gelinler bende sizden sayılırım gerci eskidim sayılır yarın 8 ay olucak benimde :)
valla bende çok şaşırdım, dirim, mısraa, kimse olmasa onlar muhakkak oluyodu.
bende iyiyim canım, bi yazım var onla uğraşıyorumm işte.kızlar gelsin dimi
canım ya özledik valla iyiyiz çok şükür,senden de bekliyoruz en yakın zamanda güzel haberler:))))mrb kızlar nasılsınız
yeni girebildim buğün
camdan kalp hamileymiş çok sevindim canım hayırlıuğurlu olur inş.
haktan evlenmişin canım bir yastıkda kocayın inş.
teoloğ tayinin istediğin yere çıkmış galiba hayırlı olsun canım
mısracım hiç üzülme bir dahaki aya inş.
cssa, dirim, angel,jnaz inş. sizlerde çok iyisinizdir.
canım benim ne yemek yaptın dün bakim CADIARZUiyi akşamlar kızlarr
ben geldim ama kimseler kalmamış galiba
kurstaydım bütün gün şimdide hiç halim yok yemek yapmam lazım ama ona da üşeniyorum
cokacimcoookkaydirigubbakcemile3evet canım ya gelsinler bencede alkisalkisalkis işe dalmışlardır belkide
açım açım doymuyorum ufffff yakında kapıları pencereleri yemeye başlıycam sanki :jeyyar:
olsun canım gel sanada yer var, bizlerde genellikle 6 ayını bitirmiş gelinleriz.benimde 7. yaım bitti mesela.şimsdi sorular
nerede yaşıyosun
kaç yaşındasın
çalışıyomusun, mesleğin ne,
bebek düşünüyomusun
bizim klasik sorular
oo en genç gelinimz sensin galiba, yaş ortalaması bizde 25-26, hoşgeldin tekrardanBursa/Mudanya'da yaşıyOrum :)
21 Yaşındayım
ÇalışıOrum..ßi firmanın Muhasebesine ßakıOrum şuandada İşteyim:)
ßeßek henüz düşünmüyOrum çünkü eşimin askerliği warüniversite nedeniyle eşimin askerliği kaldı o yüzden bu kış gidicek kısmetse hayırlısıyla geldikten sora bebek düşünüOrum :)
Gunaydın arkadaŞlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?