Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gunaydın kızlar,, ben su anda is yerinde oldugum icin sık sık katılamıyorum sizlere, siz calısıyor musunuz?

EVT shining çalışıyorum ben,patron rapor istedi 3 gündür toparlayıp götüremedim :))) burası meşgul eti beni ya

selam kızlar,

nasılsınız geçmişe bakıyorum ama önce yazayım dedim.

dün sabah yazdımsonra ekranım tamamen bozulduğu için giremedim.
taze ekranım geldi bende damladım hemencik.

ben burdan turkiyeye gelin gidiyorum canim orda henuz bi isim yok :çok üzgünüm:
alisirim insaallahzemuszemus
alışırsın canım,eşin sana iyi olduktan sonra :1rolleyes:
hahah çok güldüm ya canım o saatte kalkıyorum ama 1 saatte hazırlanamıyorum,eşim hazırlıyor kahvaltıyı

evet canım bu dönem 140 ödedim.yüksek lisans için ales,ingilizce,lisans not ortalaması,mülakat gerekiyor,puan derken anlamadım

canım urfalıların yeme kültürü farklı oluyor,hep et yemeği,acılar felan
hazırlarsın artıkın

Kızlar merhaba....Bir bakayım dedim sizlere....
selam canım,hoşgeldin hihoyyyt

Tünaydınnnn iyi günler çalışanlara kolay gelsin,evde olanlara keyifli saatlerrrropuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:
mısram evdemisin mafoldumben
bende istiyorum mafoldumben

selam kızlar,

nasılsınız geçmişe bakıyorum ama önce yazayım dedim.

dün sabah yazdımsonra ekranım tamamen bozulduğu için giremedim.
taze ekranım geldi bende damladım hemencik.
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

EVT shining çalışıyorum ben,patron rapor istedi 3 gündür toparlayıp götüremedim :))) burası meşgul eti beni ya
sen patronun telini versene :jeyyar:
yazılar neden geç gidiyor öğrensin gayrı

gunaydın kızlar,, ben su anda is yerinde oldugum icin sık sık katılamıyorum sizlere, siz calısıyor musunuz?
günaydın canım

dirimim urfalılar dediğin gibi yemek kültürü farklı bizim canım çarliston biberini bile adam yerine koymuyolar :)) demek eşin kahvaltı hazırlıyor ohh mşllh ne eşler varmış...patronun telini veririm vermesinede sonra bu sitede sadece namım kalır ben giderim...klava:

dirimim urfalılar dediğin gibi yemek kültürü farklı bizim canım çarliston biberini bile adam yerine koymuyolar :)) demek eşin kahvaltı hazırlıyor ohh mşllh ne eşler varmış...patronun telini veririm vermesinede sonra bu sitede sadece namım kalır ben giderim...klava:

cssa , tubiş nasılsınız :))

ben birazdan çıkacağım, şimdiden hepinize afiyetler olsun

selam kızlarrrr
bütün işlerimi bitirdim şimdi misafirlerimi beklıyorum beklerkende size bakayım dedim:) nasılsınız*

Dirimcim işyerindeyim cnm,mesaim 11 de başlıyor akşam da 19:00 da çıkıyorum.Oda arkadaşım izinli ,onun çalışma saatlerinde ben geliyorum .Böyle çok iyi oldu ,sabah kalkıyorum 9 da kahvaltı hazırlayıp saat 10 a doğru eşimi kaldırıyorum,kahvaltıdan sonra beni işe bırakıyor kendiside işine gidiyor.Böylece birbirimizi daha çok görüyoruz,oda arkadaşım gelince dönüşümlü olarak böyle çalışmayı teklif edeceğim bakalım.

Güleceksiniz...
Delinin birisi bilmeden havuza düşmüş. Bunu da bir başka deli görmüş ve onu kurtarmak için havuza atlamış ve kurtarmış.

Doktorlar daha sonra kurtaranı çağırmışlar ve tebrik etmişler ve:
- Havuza düşeni çağır da, onunla konuşalım demişler.

Kutaran deli de:
- Olmaz, onu kurusun diye astım.
demiş.
:roflol:

Dirimcim bu senin için;
Tek tip ve bedellide son noktaABD’de bulunan Genelkurmay Başkanı Başbuğ tek tip askerlikle ilgili son noktayı koydu.ABD’de bulunan Genelkurmay Başkanı Başbuğ tek tip askerlikle ilgili, "Uygulama için çok erken", bedelli askerlikle ilgili de, "Bu konu kapanmıştır" diyerek spekülasyonlara son noktayı koydu. Milli Savunma Bakanı Gönül de, "Terör bitmeden, bedelli imkánsız" diye konuştu.

Hürriyet’e konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral ılker Başbuğ ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "bedelli askerlik" ile "herkes için tek tip, aynı süre askerlik" konularıyla ilgili spekülasyonlara son noktayı koydular. Gönül, "Türkiye’nin özel şartları ve terörle mücadele gerçeği varken, kimseye kalkıp bedelli askerlikten bahsedemesiniz. Bir şehit annesi ileride gelse ve ’Benim oğlum, parası olmadığı ve bu nedenle askere gittiği için mi öldü?’ diye sorarsa ne diyeceğiz? Bu ülkede PKK terörü bitmeden bedelli uygulaması imkánsız" dedi.

Amerikan-Türk Konseyi toplantıları için Washington’da bulunan Orgeneral Başbuğ da tek tip askerlik konusunda halkın yaratılan söylentilere kesinlikle kulak asmaması gerektiğini belirterek, "Henüz bu uygulama başlayacak demek için çok erken. Birçok yeni düzenleme seçeneği üzerinde çalışıyoruz" dedi. Başbuğ, bedelli askerlik konusunun sürekli olarak gündeme getirilmesinden rahatsız olduğunu da vurgulayarak, "Kesin olarak söylüyorum, bu konu kapanmıştır. Genelkurmay Başkanlığı’nın kesinlikle böyle bir çalışması yoktur" diye konuştu.

hoşbuldun kızlar,

alinyazım iyiyim canım çok şükür yok yaramazlık. (sen gitmişsin ben yazana kadar)

cssa, nasılsın canım minik nasıl?

mısracım sen nasılsın ağrıların geçtimi?

biz de iizde kızlar ya çokk iştahsızım gün boyu hiç bişey yemesem yemem hiç bişi yemek istemiorum ama bebiş için üzülüorum bu duruma
mısracım bencede böle çok ii çalışma saatin inş arkadaşın kabul eder inş cnm ağrılarında geçer biran önce
tubiş iiz cnm sen nasılsın

bizde bedelli çıkmasını dört gözle bekleyip duruyoduk çıkana kadar koçişin okumadığı okul kalmayacak heralde:)
inş tek tip olmaz ayrıca inş bir kaç seneye bedelli çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…