alışırsın canım,eşin sana iyi olduktan sonra :1rolleyes:ben burdan turkiyeye gelin gidiyorum canim orda henuz bi isim yok :çok üzgünüm:
alisirim insaallahzemuszemus
hahah çok güldüm ya canım o saatte kalkıyorum ama 1 saatte hazırlanamıyorum,eşim hazırlıyor kahvaltıyıpamukşekerim sen dinlen sağlıklı bebişlerin gelsinde dünyaya ben geç evleneyim sorun değil
dirimim çok hamarat baksana 7.30 da kalktına göre o bana yetişir..
sürmelim ben 27 eylül nasipse evleniyorum canım senin az kalmış gerçekten,kalbin başlamıştır küt küt yapmaya canım...
evet canım bu dönem 140 ödedim.yüksek lisans için ales,ingilizce,lisans not ortalaması,mülakat gerekiyor,puan derken anlamadımhadi bakalım canım hayırlısıyla biter inş, bölümün süpermiş valla.sanırım yüksek puanlı bölümlerden biri değilmi, nayse darısı bana.bide harçlar için ne kadar ödüyosun, gazide yapıyosun galiba sen
aman canım yemene d,kkat et boşver, zaten başlarda kusmaktan bi hal olmuştun yiyebildiklerinden bol bol ye
bende gelmek istiyorum ama evini sermeye, lütfennnn :1rolleyes:
canım urfalıların yeme kültürü farklı oluyor,hep et yemeği,acılar felanalınyazım işllh bende senin kadar iyibir evhanımı olurum :)) nişanlım urfalı olduğu için onun tarafını ağırlamak biraz zor çünkü yemekleri hep et ağırlıklı ve zahmetli,artık kebapçıdan söylerim :))) canım ben istanbuldayım bu gidişle çeyiz sermeniz için ordan bi otobüs kaldırcam artık :)
selam canım,hoşgeldin hihoyyytKızlar merhaba....Bir bakayım dedim sizlere....
:çok üzgünüm:Tünaydınnnn iyi günler çalışanlara kolay gelsin,evde olanlara keyifli saatlerrrropuyorumnanaktan
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2selam kızlar,
nasılsınız geçmişe bakıyorum ama önce yazayım dedim.
dün sabah yazdımsonra ekranım tamamen bozulduğu için giremedim.
taze ekranım geldi bende damladım hemencik.
sen patronun telini versene :jeyyar:EVT shining çalışıyorum ben,patron rapor istedi 3 gündür toparlayıp götüremedim :))) burası meşgul eti beni ya
günaydın canımgunaydın kızlar,, ben su anda is yerinde oldugum icin sık sık katılamıyorum sizlere, siz calısıyor musunuz?
mısracım çalışma saatlerine bayıldım benide oda arkadaşın yaparmısın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?