sürmeli demek sende bendensin ama sen benden önce o kervana katılacaksın...hihoyyyt
ozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))
canım çok yakın oturuyoruz ama bekarlıktaki gibi olmuyor tabi,işten geldiğimde çeşit çeşit yemek olurdu,şimdi haftada 3-4 kere gidiyoruz,ama annecğim 55 yaşında kıyamıyorum,torunlara da bakıyor,tansiyon,kalp :çok üzgünüm: herşey var canım,ama yinede canım yaprak sarması vs.çekti dediğimde yapıyor yerimsenibencanım benim yaa hayırdır annenden uzaklaştınmı evi taşıyınca ondanmı olsun aynı şehirde olunda sen hamile kal anneciğin uçar gelir :1hug:
ne demek canım yerimsenibenozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))
canım biz eşimle 7:30 da kalkarız,birlikte hazırlar çıkarız,ay ya okul yıllarında az kalkmadım altıbuçuklardakizlar sabahlari esinizi kaçta i$e yolluyorsunuz
kahwaltisini hazirliyormusunuz
benim nisanlim 6.30da kalkiyor buda demek oluyorki 2 ay sonra o wakit benimde kalkip kahwalti hazirlamam gerekbuyrunnnnnnnnn:bbo:
canım görüşürüzbanada bakıcı tutman gerekecek o zaman balım :) ikiz hamileyim 5 aylık demek oluyorki o zamana 8. ayımızda olucaz :) ne güzel iş yaparız dimi gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
neysem şekerler size kolay gelsin biz uzancaz başımız ağrıdı uff olduk kafamçokkarıştı
nişanlıyım alınyazım ama sıkıldım artık ya bu 4 ay hiç geçmiycek gibi geliyo....herkez en güzel günlerin saltanatlık sona eriyo,evlilik zor desede benim imanım gevredi bekarlıktan canımşakkıdı
canım biz eşimle 7:30 da kalkarız,birlikte hazırlar çıkarız,ay ya okul yıllarında az kalkmadım altıbuçuklardacanım alışırsın,sende çalışıyormusun
biraz olsun rahatladım canım,inşallah bir aksilik olmaz :Saruboceq:
zemuszemus
sınavlar stres yapmıyor ama anlatma olayına gıcık oluyorum ya :çok üzgünüm:
ekonomi canım
semineri verdikten sonra teze geçiyorum,seneye şubat yada haziranda inşallah bitiyor :Saruboceq:
aman canım yemene d,kkat et boşver, zaten başlarda kusmaktan bi hal olmuştun yiyebildiklerinden bol bol yebiz dolanıp duruyos evin içinde canım ne yesek diye bakınıyos yedikten sonra durum vahim oluyo ama. bi eyrlerimden peynir fışkırmaya başlayacak yakında kaydirigubbakcemile2 çok acıkmaya başladım harbiden ama yemekte beğenmiyorum kıymalı yumurta çekiyor canım ama ben yapmayım biri yapsın ama güzel yapsın sonra ben yiyim mafoldumben aman neyse yemekle bozmayım kafayı zaten şiştim Çok üzgünüm çoook
açım açımmm dirimim yerim seni diyecem ama kesin bi gram fazlalığın yoktur cokacimcoook
ozmn bekliyorum pamukşekerim ve dirimim sizi çeyiz yerleştirmeye:)) ama ben istanbuldayım kıvırmak yok ona göre :))
alınyazım doğru söylüyosun ama 4 senedir bekliyorum ben o anı sanırım o yüzden sıkıldım canım,belki çok arıycam bu günleri ama nişanlım çok anlayışlı biri işllh değişmezde,ayrıca çok evcimen ve yemek yapmaya çok yatkın o yüzden işllh beni o konularda yanlız bırakmaz..şu anda evde annem sağolsun ne yemek ne temizlik hiçbirşey elletmedi bu yaşa kadar,te korkum evin sorumluluğu birden ağır gelmesi..
ohh türkiyemize türk gelinimizi getiriyoruz ne mutluben burdan turkiyeye gelin gidiyorum canim orda henuz bi isim yok :çok üzgünüm:
alisirim insaallahzemuszemus
Alınyazım yeterkİ gelİcem deyİn bende zaten onu İstİyom :)) sen hangİ İldeydİn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?