canım yaa kıyamam ben kötü düşünme inşallah yoktur bişey. bu ara bi ılık bi serin oluyor ondan olmuştur belkide. inşalalh yoktur nodul filan varsada artık çabucak hallediliyo sakın stres yapma emi şekercimkızlar bende çekap yaptırmayı düşünüyorum,boğazımda bir ağrı var,yutkunmada da sıkıntım var,kendi kendime kuruntu yapıyorum diyordum ama boğazda nodül belirtisiymiş canım çok sıkıldı ya,inşallah guatr felan çıkmaz :Saruboceq:
Nereye kayboldunuz?
Pamukcum senin bebişler hangi burçtan olacak birde cinsiyetleri belli oldu mu çokkkkk merak ediyorumkaydirigubbakcemile2
Merhaba fistiklarim
Nasilsiniz ?
Misraa'cim, dusuk musuk demissin...Ne dusugu be guzelim ? Testlerin negatif çikti, hamile olman mumkun degil. doktora gitsen iyi olur...
Korkutuyorsun beni vallahi...
Insallah kizlarin olur Pamugum..Kiz çocugu baskadir, tabi Allah saglikli hayirli evlat versin ama ne biliyim kiz diye dusunuyorum ben.
Eee dostlarim bugun pc baya çalisiyor siz yoksunuz...
inşallah pamuğum,eşim dondurmayı yasak etti zaten,dondurmadan olmuyor diyorum yok diyocanım yaa kıyamam ben kötü düşünme inşallah yoktur bişey. bu ara bi ılık bi serin oluyor ondan olmuştur belkide. inşalalh yoktur nodul filan varsada artık çabucak hallediliyo sakın stres yapma emi şekercim
canım benim bebişler normal vakitlerinde doğacak olurlarsa akrep olucaklardı ki en büyük korkumdu. tamam akrepler kararlı başarılı oluyo ama ben bazı özelliklerini sevmiyorum. o yüzden çok korkuyordum açıkçası. ama büyük ihitmal erken doğacaklar o zamanda terazi olurlar sanırım. hayırlısı artık. cinsiyetimiz henüz kesin değil ama birisinde bişey göremedi dr kız olabilir dedi kesinleşmemekle birlikte. biri kız olursa diğeride kız olucak. 21. haftamızda kesinleşir inşallah hayırlısıyla. herkez erkek gibi duruyor erkek hissediyoruz diyorlar ya herkesi yanıltıcak benim melekler :) Allahım sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlarda ..
Merhaba fistiklarim
Nasilsiniz ?
canım tek değil ki iki tane kaydirigubbakcemile3,haliyle yoruluyorsun,canım az kaldı 4 ay çoğu gitti,azı kaldıbayağı yoğun bi dönem geçirmişsin yaralım . tatilde var oh maşallah iyice dinlenirsin artık.
uçak sanırım bulundu ama yaşama ihtimalleri yok diyordu az önce tam dinlemedim amaAllah sabır versin geride kalanlara. insan korkuyor artık böyle şeyleri duydukça. bide çok hassaslaştım eşim artık yasakladı haber dinlemeyi internette olumsuz şeyler okumamı. durmadan ağlıyorum.
ben iyiyim iyi oluyoruz yavaş yavaş canım bunlar geçici rahatsızlıklar hayırlısıyla atlatıcaz inşallah. rabbim görünmez kazalardan korusun hepimizi.
yatalım biz birazcık daha oturunca karnım acıyor
kocaman öpüyoruz yaralım seni opuyorumnanaktan
canım yaa kıyamam ben kötü düşünme inşallah yoktur bişey. bu ara bi ılık bi serin oluyor ondan olmuştur belkide. inşalalh yoktur nodul filan varsada artık çabucak hallediliyo sakın stres yapma emi şekercim
canım benim bebişler normal vakitlerinde doğacak olurlarsa akrep olucaklardı ki en büyük korkumdu. tamam akrepler kararlı başarılı oluyo ama ben bazı özelliklerini sevmiyorum. o yüzden çok korkuyordum açıkçası. ama büyük ihitmal erken doğacaklar o zamanda terazi olurlar sanırım. hayırlısı artık. cinsiyetimiz henüz kesin değil ama birisinde bişey göremedi dr kız olabilir dedi kesinleşmemekle birlikte. biri kız olursa diğeride kız olucak. 21. haftamızda kesinleşir inşallah hayırlısıyla. herkez erkek gibi duruyor erkek hissediyoruz diyorlar ya herkesi yanıltıcak benim melekler :) Allahım sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlarda ..
bayağı yoğun bi dönem geçirmişsin yaralım . tatilde var oh maşallah iyice dinlenirsin artık.
uçak sanırım bulundu ama yaşama ihtimalleri yok diyordu az önce tam dinlemedim amaAllah sabır versin geride kalanlara. insan korkuyor artık böyle şeyleri duydukça. bide çok hassaslaştım eşim artık yasakladı haber dinlemeyi internette olumsuz şeyler okumamı. durmadan ağlıyorum.
ben iyiyim iyi oluyoruz yavaş yavaş canım bunlar geçici rahatsızlıklar hayırlısıyla atlatıcaz inşallah. rabbim görünmez kazalardan korusun hepimizi.
yatalım biz birazcık daha oturunca karnım acıyor
kocaman öpüyoruz yaralım seni opuyorumnanaktan
canımın içi nolur ditme sohbet edelim
kızlar burda nasıl yağmur yağıyor :1shok:,elektrikler felan ditti
yaralım canım Allah rahmet eylesin,çok üzüldük bizde ya
kaderde ne yazıyorsa onu yaşarız ama
insan uçağa binmeye korkuyor,
sen nasılsın tatlım,keyfin yerinde maşallah yani kaydirigubbakcemile2
tatil yaramış,1 ay sonra tekrar mı tatile gidiyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?