Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralım canım aynıyım,eşimi ağustosta askere gönderiyorum,bunun dışında bir değişiklik yok yane
bu aralar yutkunmada sıkıntı yaşıyorum,sanki biri boğazımı sıkıyor :1shok: ,nodülden şüpheleniyorum,tüm belirtileri taşıyorum nerdeyse mafoldumben
onun dışında bu sene tatil yok,belki yakın yerlere de gidebiliriz,ama ben tatil istiyorum,canım sen nereye gideceksin?
canım çocuk olayına bende hazır değilim,daha birşey anlamadım evlilikten ya,ders çalışıyorum,yarın seminer sunumum var,öğleden sonra dua edersin artık,çok heycanlıyım,çünkü bölümdeki hocalara anlatacağım,hata yaparım yada soru sorarlarda bilemessem diye çok korkuyorum mafoldumben
canım eşin sanki biraz daha ılımlı yaralım öle geldi bana,ama azcık daha bekleyebilirsin,erkek milleti evlendikten sonra birtürlü,bebek olduktan sonra bitürlüler
telefonda annemle konuşuyordum,ısrarla arıyor,istiyor ki kimle konuşuyorsam hemen kapatayım,onun telefonunu açayım,acil bir durum olur neyse, klava:

iyiyim yaralim, eşimin yanında tatil yaptım geldim herşey çok güzel, sende ne var ne yok eşinle nasılsınız,

bende bi 3 kilo alsam çok ii olcak,çok zayıf görünüyorum böyle.hele düğünde görseydiniz sanırınız kopcam, ama 3 kilo aldım şimdi ehh oldum :))

dualarim seninl guzelim, heyecan yapma hersey iyi olacak merak etme, guveniyorum sana ben :1hug:
Ben bebek istiyorum artik ama...bilmiyorum çok çok korkuyorum...Hazir hissetmiyorum kendimi yinede
Allaha biraktim artik ne zaman kismet ederse o zaman olur insallah :1hug:

cok sukur iyiyiz tabi arada tartisma olmuyor mu ? oluyor ama ilk gunlere bakarak çok çok iyiyiz yani
Tatil çok iyi geliyor insana degilmi ? Allah herkese nasip etsin vallahi...
iple çekiyorum ben gelecek tatilimizi...çok çok hemde....

neden kız dirim kilodanmı kaç kilosunki sen
canım düğünde 46 kiloydum,ama şimdi 48-49 oluyor,ama ben kabul etmiyorum,kilo aldığımı :1shok:,biraz takıntım var canım,hemen yok buram şuram büyümüş derken stres oluyorum.hamilelikte nolur halim bilmiyorum artık :çok üzgünüm:

canım ya yarın kurtuluyorum,inşallah :Saruboceq:
sonra 3 ay tatil bana :lepi:
aynı canım bende hazır hissetmiyorum ya,anne lafına alışamadım daha
heycanlıyım oyüzden :bbo::1shok:

Yaralım dostum bu yaz hep birlikte hamile olacağız demedi deme.
Sen,ben,jnaz,angel,çakırgözlü
Var mı arkamızdan gelen?:)

mısracığım ben geliyorum arkandan diyemiyorum malesef:1no2:
kate hoşgeldin tanıtırmısın kendini
jazmin canım nasılsın

6 senelik evliyim bu sene 7. seneye girecek bir tane oğlum var bu sene anaokuluna başlıcak hayırlısıyla.
sizleride tanımak isterim arkadaşlar.
opuyorumnanaktan

dirimim geçmiş olsun yutkunma problemi bende de var 1 haftadır.....
kızlar ya hamile kalıp durmayın durun evleneyim hep beraber kalırız :)))
bu arada albüme resim koyacktım nişanlımla beni kardeş sanıyolar fikirlerinizi alıcaktım ama beceremedim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…