Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kate aramıza hoşgeldin bende burda çok yeniyim
istanbuldan,muhasebeciyim,bekarım,81 doğmluyum..

Iyiyim jazmin'cim, bi yaramazlik yok çok sukur, seni sormali ?
uzun suredir goremedim seni gerçi bende uzun zamandir giremiyordum normal yani
Hersey yolunda mi ?

Kate'cim hosgeldin,
Ben 7 buçuk aylik evliyim yakinda 8 aya girecegiz...çalisiyorum, esimde ayni, çocugumuz yok henuz
Evlilige alismaya çalisiyorum ben sahsen

Dirimcim merhaba canım nasılsın?
Yaralim hoşbuldum cnm.Nasılsın?
canım biz iyiyiz de sen nasılsın fisfisfis

6 senelik evliyim bu sene 7. seneye girecek bir tane oğlum var bu sene anaokuluna başlıcak hayırlısıyla.
sizleride tanımak isterim arkadaşlar.
opuyorumnanaktan
canım maşallah,çocuğu yapıp büyütmüşsün bile,benim daha çok ekmek yemem gerek

Dirimim oyle deme...Ahhhhhhhh
demiyorum canımın içi zemuszemus
canım inşallah geçerde :Saruboceq:
canım albüme mi ekleyeceksin anlatabilirim

kateciğim bitane ist li çıkmasına sevindim ya kendimi gurbette gibi hissediyodum :)) sen mşllh bebişi büyütmüşsün bile ben daha evlencemde o ooooo yandık walla..

canım ben evlenirken 2 sene sonra çocuk olsun diyodum hep kendi kendime ama nasip bu ya 6 ay içinde hamiş kaldım.İyi yönleride oldu kötü yönleride tabiki çocuğun bu kadar erken olmasının.Karşılaştırma olursa iyi yönler ağır basar tabiki ama herşeyi ona göre ayarlıyosun bütün planların çocuk yönünde oluyo.
Eğer isteğinizle olmuyosa çocuğunuz bekleyin derim biraz daha çünkü çok zor oluyo evliliğin ilk yıllarında.

evt dirim albüme ama büyükmü geldi anlamadım ekliyemedim sevinirim yardımcı olursan canım ya...

kateciğim bitane ist li çıkmasına sevindim ya kendimi gurbette gibi hissediyodum :)) sen mşllh bebişi büyütmüşsün bile ben daha evlencemde o ooooo yandık walla..

Avrupada mı asya da mısın? Buna bende sevindim tatlım ya.Merak etme evlenince bi de çocuk doğunca nasıl doğdu nasıl büyüdü anlamıyosun çünkü zaman çok çabuk geçiyo

yeni gelenler hoşgelmişler, ya mısraa arkanızdan bende gelmek iisterdim ama eşim dolayısıyla çok zor.ama zaten eşim yokken olmasında o varken hamişile olup na naz etcem, yok çatlarım nazlanamadan doğrudum diye.

balım ya boşver onlar bizi beklemezlerse bizde berber hamile kalırız, korkarım sende benden önce hamile kalıp doğurusun çünkü, biz ancak ve ancak en erken seneye ağustosta başlarız çalışmala, oda eşimin tayini verilirse,ohoooooo çokkk var çooook senağlama

Canım valla ne olsun.Benim kociş buralarda takıldığı öğrendi evde kıyamet koptu Eski üyeliği sildi.Yediremedi ona yalan atmamı....Şimdi iyiyiz ama..Siz nasılsınız canım..

avrupadayım kate..çocuk nasıl büyüdü nasıl geçti zaman anlamıycam ama bu gidişle artık anane der bana yawrucak :)) sen peki hangi yakadasın cnm

evt dirim albüme ama büyükmü geldi anlamadım ekliyemedim sevinirim yardımcı olursan canım ya...

canım resmi küçültmek için bilgisayarından painti aç,dosya menüsünden aç'ı tıkla,yükleyeceğin resmi seç,tamam de,
sonra yukarıdaki menüden resim menüsünü tıkla,
uzat/eğ'i tıkla yatay ve dikeyi %40 yap
sonra bu şekilde masaüstüne farklı kaydet

Dirimcim iim canım herhangi bir sorun yok şuan da arada sizleri özleyip giriyorum valla napiim:) Alışkanlık yaptınız.:1hug:

alınyazım sen ağustosta başlarsan çalışmaya beni geçersin ben çok küçükmüşüm gibi 2 yılda bebe düşünmüyorum :)))

kateim o dizinin namını çok duydum ama bi ben kalmışım müftelası olmayan,zaman bulamadık malesef :(

Canım benimde eşim getirdi cd lerini öyle izledik 2 günde 1 sezon bitirdiğimi hatırlıyorum.

yok kız 2010 ağustosta düşünüyoruz, o da eşim gelebilirse tabi.yani doğumunu 2011 mayıs olacak şekilde istiyoruz tabi allah nasip ederse.ben 3. yıl çocuğumuz doğar 2 yıl yapamam diyodum, 41 defa söyledim galiba ki aha önce yapmak için şansımızz yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…