inşallah canım kaydirigubbakcemile3Misraam, sanirim oyle olacak bu arada arkamizdan gele gele ancak Dirimim gelir :-D
hosgeldiniz kizlar
kate aramıza hoşgeldin bende burda çok yeniyim
istanbuldan,muhasebeciyim,bekarım,81 doğmluyum..
canım biz iyiyiz de sen nasılsın fisfisfisDirimcim merhaba canım nasılsın?
Yaralim hoşbuldum cnm.Nasılsın?
canım maşallah,çocuğu yapıp büyütmüşsün bile,benim daha çok ekmek yemem gerek6 senelik evliyim bu sene 7. seneye girecek bir tane oğlum var bu sene anaokuluna başlıcak hayırlısıyla.
sizleride tanımak isterim arkadaşlar. opuyorumnanaktan
demiyorum canımın içi zemuszemusDirimim oyle deme...Ahhhhhhhh
canım inşallah geçerde :Saruboceq:dirimim geçmiş olsun yutkunma problemi bende de var 1 haftadır.....
kızlar ya hamile kalıp durmayın durun evleneyim hep beraber kalırız :)))
bu arada albüme resim koyacktım nişanlımla beni kardeş sanıyolar fikirlerinizi alıcaktım ama beceremedim(
Iyiyim jazmin'cim, bi yaramazlik yok çok sukur, seni sormali ?
uzun suredir goremedim seni gerçi bende uzun zamandir giremiyordum normal yani
Hersey yolunda mi ?
Kate'cim hosgeldin,
Ben 7 buçuk aylik evliyim yakinda 8 aya girecegiz...çalisiyorum, esimde ayni, çocugumuz yok henuz
Evlilige alismaya çalisiyorum ben sahsen
kateciğim bitane ist li çıkmasına sevindim ya kendimi gurbette gibi hissediyodum :)) sen mşllh bebişi büyütmüşsün bile ben daha evlencemde o ooooo yandık walla..
Iyiyim jazmin'cim, bi yaramazlik yok çok sukur, seni sormali ?
uzun suredir goremedim seni gerçi bende uzun zamandir giremiyordum normal yani
Hersey yolunda mi ?
Kate'cim hosgeldin,
Ben 7 buçuk aylik evliyim yakinda 8 aya girecegiz...çalisiyorum, esimde ayni, çocugumuz yok henuz
Evlilige alismaya çalisiyorum ben sahsen
evt dirim albüme ama büyükmü geldi anlamadım ekliyemedim sevinirim yardımcı olursan canım ya...
canım biz iyiyiz de sen nasılsın fisfisfis
canım maşallah,çocuğu yapıp büyütmüşsün bile,benim daha çok ekmek yemem gerek
demiyorum canımın içi zemuszemus
canım inşallah geçerde :Saruboceq:
canım albüme mi ekleyeceksin anlatabilirim
avrupadayım kate..çocuk nasıl büyüdü nasıl geçti zaman anlamıycam ama bu gidişle artık anane der bana yawrucak :)) sen peki hangi yakadasın cnm
alınyazım sen ağustosta başlarsan çalışmaya beni geçersin ben çok küçükmüşüm gibi 2 yılda bebe düşünmüyorum :)))
kateim o dizinin namını çok duydum ama bi ben kalmışım müftelası olmayan,zaman bulamadık malesef :(
alınyazım sen ağustosta başlarsan çalışmaya beni geçersin ben çok küçükmüşüm gibi 2 yılda bebe düşünmüyorum :)))
kateim o dizinin namını çok duydum ama bi ben kalmışım müftelası olmayan,zaman bulamadık malesef :(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?