canım aynı,bendede alışkanlık yaptınız vala,girmeden duramıyorum
Dirimcim iim canım herhangi bir sorun yok şuan da arada sizleri özleyip giriyorum valla napiim:) Alışkanlık yaptınız.:1hug:
ya evet ya nedir bu lost aşinalığı benimde kardeşim izliyodu 1 kere bile izlemedim, ne diziymiş diyorum Türkiyeyi bile fethetti ya, helall
canım düğünde 46 kiloydum,ama şimdi 48-49 oluyor,ama ben kabul etmiyorum,kilo aldığımı :1shok:,biraz takıntım var canım,hemen yok buram şuram büyümüş derkenstres oluyorum.hamilelikte nolur halim bilmiyorum artık :çok üzgünüm:
izleyelim valla, eminim okadar insan beğeniyosa bende beğenirimde bi izleyemedeim, nettenmi indiriyosunuzİzlersen sende hak vereceksin.Ama asıl dizi 3. sezonda başlıyor.Şuan 6. sezonu bekliyoruz şubatta gösterime gircekmiş.
anlaştık şekerim, bizimkiler bari yaşdaş olsun dimi yerimsenibendirimcim teşekkürler oldu canım...albümde resim,yorumlarınız???
kate b.paşa da oturuyorum ya sen???
2011 mayıs banada uyar alınyazım muck
Alınyazımsın , dirimcim valla yakalanmamak için elimden geleni yapıyorum artıkkaydirigubbakcemile2 Lost'un 6. sezonunu bizde bekliyoruz kocişle...Prison Break 'de bitti,Lost'ta bitti kaldık TV'yemafoldumben
izleyelim valla, eminim okadar insan beğeniyosa bende beğenirimde bi izleyemedeim, nettenmi indiriyosunuz
anlaştık şekerim, bizimkiler bari yaşdaş olsun dimi yerimseniben
aman canım hep beraber dikkat edeli, ben ağzıma bant vurddum aman durduk yere canımı sıkmak istemiyorum,kk dan gelen msjları maillerimden siliyorum, onun yanındada hem bahsetmiyorum sizden hemde girmiyorum.
bence eşleriniz burayı başka çok farklı sanıyo yani chat odası filan sanıyodur bay bayan kimin ne olduğu belli olmayan odalardan sanıyodur,görse burdaki muhabbeti eminim böle düşünmez...
izleyelim valla, eminim okadar insan beğeniyosa bende beğenirimde bi izleyemedeim, nettenmi indiriyosunuz
aynen canım,aman nerden aklına geldi,düşüncesi bile geriyo valla:1shok:aman jazmin cim yakalanmada yine...
kız dirim bizim koçişlerde duyarsa bi felakette biz yaşamayalım sonra, ikimizinkide aynı kafadan galiba kk konusunda ama biz e diyoruz buna :enbuyukkk::enbuyukkk: oleyyy
mersi canım,bakıyorum şimdidirimcim teşekkürler oldu canım...albümde resim,yorumlarınız???
kate b.paşa da oturuyorum ya sen???
2011 mayıs banada uyar alınyazım muck
canım inşallah,sen yinede kocam yakaldı ile ilgili mesajlarını edit yap,belki denk gelirde okur yerimsenibenAlınyazımsın , dirimcim valla yakalanmamak için elimden geleni yapıyorum artıkkaydirigubbakcemile2 Lost'un 6. sezonunu bizde bekliyoruz kocişle...Prison Break 'de bitti,Lost'ta bitti kaldık TV'yemafoldumben
hamileliği düşünemiyorum artık herkes bana ye diyecek,al sen iki canlısın diye,gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3hımm anladım şeker.bede katılıyorum sana insan hep zayıofke kilo almak istesede,isteyince yinede şikayet ediyoruz.valla bende geçen eşimin kuzenni gördüm hamileydi.kızın beli bir karış, göbek50 cm vardı.dedim eyvahhh ben napcam komplekse girer işede gelemem sonraaa senağlamasenağlama
kate cim sen kaç yaşındasın bizlerden büyüksündür belki aynı yaşlardayızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?