selam kızlar
herkes yemekte sanırım
afiyet olsun
selam canım dün nasıl geçti?ne tatlısı yaptın bakim cokacimcoook
ben yemeğe gitmicem bugün
canım sunum yapıcam öğleden sonra,ağır yemek yemek istemiyorum
ne güzel geçmiş,kadayıflı muhallebi hiç yapmadım,tarifini alırım senden:))
maşallah misafirlere başlamışsın:)
kızlar ben çıkıcam birazdan benim için dua edersiniz artık saat iki gibi yerimseniben:Saruboceq:
canım ben iğneliye gidiyorum acıyo bişraz ama zararı yok doktorla görüştüm sadece kalp hastalarıyla hamilelere yapılmıyo,lazere de gittim ama iğneli kadar etkili değil.ben ilk gittiğimde yüzde elli azalma gördüm, evlenene dek tamamaen yok olmaz ama yarıdançoğu gider, acıya bakma git.ama lazere tavsiye etmemalınyazım ama 4 ay var 1 ayını düş ramazanda olmaz...3 ayda kurtulabilirmiyim sence?? bnim canım çok tatlı hem uyuştururlarmı öncesinde?? ayrıca ilerde de zararı olur diye hep vazgeçtim bu düşünceden,aslında beni korkutan ilerde bi sağlık problemi çıkması,lazer ya o yüzden..
canım benim ya inşallah hayırlıısyla sanada verir Rabbim ikiz ikiz.. zaten benim ikizler dua ala ala oldu diyorum ben :) biz eşimle 6 senedir çıkıyorduk ama şartlar evlenmeyi geciktirmişti annem hep dert ederdi yaşın geçiyo çocuğun olmayacak diye o yüzden hep dua ederdi Allahım ikiz ikiz versin yaşın geçmeden diye.. hep ona bağlıyorum ben tabi bide kısmetimde olunca.. tabi bdie hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah Allahım. ha ne diyordum olur inşalalh seninde bi istatistik yapmış çevredekiler ailede ablanlardan birinin ikizleri olmuşsa senin olmuyormuş bide annen tarafında varsa sende evin en küçük kızıysan ikiziğn olma ihtimali yüksekmiş. ne derece doğru bi istatistik bilemiyorum ama :)
evet canım ya . inşallah cinsiyetlerimiz kesinleşsin hayırlısıyla yardımlarınıza başvurucam . ama babamız biraz herşeye onay verecek gibi görünmüyor kesin ansiklopediler okur araştırır bebişler 2 yaşına glir isim bulabiliriz diye düşünüyorum delikafadulden
oy oyy dirimim seninde bi ihtimal görünüyor valla. hayırlısı inşallah şekercim.. bu arada gelmişsin nasıl geçti sunumunnnn değdimi yemek filan yemediğine :)pamukçuğum bu durumda teyzemin kızının ikizi var bende ailenin en küçük kızıyım opuyorumnanaktan,benimde ikiz hamile kalma olasılığım yüksek ozaman kaydirigubbakcemile3,:a015:
ederim inşallah alınyazım he yaa beraber yakınır dertleşiriz ama inşallah meleklerimiz bizi hiç üzmez akıllı akıllı büyürler :) ay düşündümde yiyesim geldi canlarımııııah pamuğum hamişlerin duasıda kabul olurmuş sen bana aklına geldikçe ette bende sana adaş olayım hem ikimizde ankaradayız ikizlerden dert yanar fikir alırız birbirimizden
kimse yokmuuuuuuuuuu
canım hiç sorma bilgisayarıma bi haller olmuştu neyseki bugün yapıldıdzcelciğim ben burdayım ya aşkolsun
sen nasılsın kaç gündür girmiyordun,nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?