Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam canım dün nasıl geçti?ne tatlısı yaptın bakim cokacimcoook
ben yemeğe gitmicem bugün

dün harikaydı keşke bıdaha gelseler:)
şu kadayıflı muhallebılı tatlı varya bı ondan yaptım bı un kurabıyesı bıde salata yaptım
annem pilav falan getırmıstı kızartma yapıp getırmıs
bide üstüne mısır ekmegı yaptılar süperdi vallaa
çok eğlencelıydı
sanırım bugunde kayınvalıdemler gelıcek ama tam emın degılım
sen nasılsın ?neden yemege gıtmıyosun?

canım sunum yapıcam öğleden sonra,ağır yemek yemek istemiyorum
ne güzel geçmiş,kadayıflı muhallebi hiç yapmadım,tarifini alırım senden:))
maşallah misafirlere başlamışsın:)
kızlar ben çıkıcam birazdan benim için dua edersiniz artık saat iki gibi yerimseniben:Saruboceq:

tamam hayatım veririm tarıfını
sunumun için başarılar
rahat ol sen yaparsın mutlaka en ıyısını başarırsın

verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim lazer epilasyonu düşünüyorum ama hem çok pahalı hemde sağlık açısından düşündürüyor..
düğün tarihini soran olmuş kesin değil ama 2010 eylül diye düşünüyoruz

canım ben iğneliye gidiyorum acıyo bişraz ama zararı yok doktorla görüştüm sadece kalp hastalarıyla hamilelere yapılmıyo,lazere de gittim ama iğneli kadar etkili değil.ben ilk gittiğimde yüzde elli azalma gördüm, evlenene dek tamamaen yok olmaz ama yarıdançoğu gider, acıya bakma git.ama lazere tavsiye etmem

ah pamuğum hamişlerin duasıda kabul olurmuş sen bana aklına geldikçe ette bende sana adaş olayım hem ikimizde ankaradayız ikizlerden dert yanar fikir alırız birbirimizden

sağol alınyazım düşüne düşüne bi hal oluyom valla bu konuda..uyuşturursalar ancak öyle katlanırım sanıyorum..vakit bulursam denerim ama sanırım evlenmeden önce zor gibi,koşturma filan bide kurs haftasonları..kışa kalsın artık oda cnm.

haklısn canım evlenmeden insan gidemiyo evlenince rahatlık olsun diyesıkıyosun dişini gidiyosun.hımm bu arada san bi müjde bazı yerler uyuşturucu iğne vuruyo ve hiç hissetmiyosun ben bikini bölgesişni uyuşturuyorum.araştır bulursun o şekilde bi yer.evlenmeden önce yada sonra muhakkak gitmeni öneririm sana balım

sağol alınyazım işllh böle memnun kalanları duydukça cesaret gelir ve giderim canım,uyuşturmalarına sevindim yoksa bayılırım ben walla...kafamçokkarıştı

pamukçuğum bu durumda teyzemin kızının ikizi var bende ailenin en küçük kızıyım opuyorumnanaktan,benimde ikiz hamile kalma olasılığım yüksek ozaman kaydirigubbakcemile3,:a015:
oy oyy dirimim seninde bi ihtimal görünüyor valla. hayırlısı inşallah şekercim.. bu arada gelmişsin nasıl geçti sunumunnnn değdimi yemek filan yemediğine :)
ah pamuğum hamişlerin duasıda kabul olurmuş sen bana aklına geldikçe ette bende sana adaş olayım hem ikimizde ankaradayız ikizlerden dert yanar fikir alırız birbirimizden
ederim inşallah alınyazım he yaa beraber yakınır dertleşiriz ama inşallah meleklerimiz bizi hiç üzmez akıllı akıllı büyürler :) ay düşündümde yiyesim geldi canlarımıııı
kimse yokmuuuuuuuuuu

biss geldiiik uyuduk uyuduk geldik şimdi yimeeek yapcaaz

evet geldim canım çük şükür atlattım,inşallah bir aksilik olmazda bundan sonrada :Saruboceq:
canım evet bir ihtimal başıma gelebilir valla,tek çocuğu geçtim iki çocuk birden :1shok: inşallah bünyem kaldırır yane
canım sende dinlenmişsin iyi hadi bakalım yoğurlu çorbanı ve yaprak sarmanı yap bakalım,ay annem keşke yaprak sarmış olsa bugün canım çekti

dzcelciğim ben burdayım ya aşkolsun
sen nasılsın kaç gündür girmiyordun,nerelerdeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…