pamuk hoşgeldin cnmmmmmm
pamuğum hoşgeldiniz,ikizlerin nasıl?sen nasılsın?
pmuk cum hoşgeldin, naber :))) bi hamişte pamuk hemde ikiz annesi olcak :)))
ösym demi çalışıyodu pınar, bende neden gelmiyo bu kız diyodum ...canım ozi'yi bilmiyorum ama pınar işten fırsat bulamıyor sanıırm,öss bittikten sonra rahatlayacakhihoyyyt
canım benim olsun valla tek yumurtalarda çok tatlı oluyo, banada öyle geliyoki senn ikizler iki tatlı kız olacak sanırım.pamuğum dua et bana bende ikiz annesi olayım ::))) yeğenlerimizi öpüyoruzgünaydın şekerleeerrr (ne günaydını pamuk öğlen oldu dediğinizi duyar gibiyim) ama yeni kalkmadık uzanıyorduk sonra kızlara bi bakalım diye geldikk ..
dirimcim hayırdır çok heyecan sarmış relax please :) hayırlısıyla atlatırsın semineri inşallah..
alınyazımsın dün hani biri farklı cinsiyet diğeri farklı olabilir demişsinya elbette olur olmaz olurmu hiç ama bizimki tek yumurta ikizi tatlım öyle bi şansımız yok cinsiyetlerimiz aynı olacağı gibi karakterlerimiz görünüşümüzde aynı olacak Allah izin verirse.
azra cım utanma olayına gelince evlendikten sonra kalkıyor utanma durumları kendi kendin rahatsız olsa bile eşin rahatsız olmuyor hiç birşeyden herşeyin oluyor artık.. ama evlenmeden önce aklım olsaymış epilasyon yaptırırmışım bi artkadaşım yaptırmış hiç bişey kalmamış öyle hoşuma gittiki kız heryerine yaptırmış yumuşacık olmuş ömür boyu artık öyle bi sorunu olmayacak hamilelik sürecim bi geçsin hayırlısıyla herşeyden önce yaptırmak istiyorum..
derken bi baktım alınyazım bana hoşgeldin demiiş hooşbuldum tatlımcım bağımlılık yaptınız size bakmaya geldim sizden naberrr hihoyyyt
pamukşekerim isim düşünmeye başladınmı bebişlerine??cinsiyetleri belli olmasada vardır mutlaka kafanda bikaç isim,merk ettim canım..
ya bu arada epilasyon dedinizde ben şimdi başlasam yazın zor olur değilmi??
canım sen gelincede biz mutlu oluyoruz yane kaydirigubbakcemile2
canım sen nasılsın,ikizler seni yoruyor mu bakim opuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun sağlıcakla doğsunlarda :Saruboceq:
pamukşekerim isim düşünmeye başladınmı bebişlerine??cinsiyetleri belli olmasada vardır mutlaka kafanda bikaç isim,merk ettim canım..
ya bu arada epilasyon dedinizde ben şimdi başlasam yazın zor olur değilmi??
canım benim olsun valla tek yumurtalarda çok tatlı oluyo, banada öyle geliyoki senn ikizler iki tatlı kız olacak sanırım.pamuğum dua et bana bende ikiz annesi olayım ::))) yeğenlerimizi öpüyoruz
evet pamukşeker isim bulmak zor,her anne baba hep özel farklı bi isim düşünüyodur eminim ..arada ama bu konuyu açıp fikirlerimizi dökeriz ortaya belki çok beğeneceğin isimlerde çıkar canım..
canım hoşgeldindirim, alinyazım iyim bende kızlar.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
pamuk ve bebişler hoşgeldiniz.
bana nedense kızların olucakmış gibi geliyor.
canım dersane gibi bir yer galiba :uhm:ösym demi çalışıyodu pınar, bende neden gelmiyo bu kız diyodum ...
canım benim olsun valla tek yumurtalarda çok tatlı oluyo, banada öyle geliyoki senn ikizler iki tatlı kız olacak sanırım.pamuğum dua et bana bende ikiz annesi olayım ::))) yeğenlerimizi öpüyoruz
canım epilasyon yazın çk sıkıntı vermiyo yüz olmadığı sürece.şimdi başlasan bile evlenene dek yarıdan çoğu gide kesinlikle düşün derim,, hatta düşünme harekete geç.nişanlın hiç bi zamankıllı göremez hemde evlenince sende nişanlında rahat edersiniz
sağol canım ya siz geldiğinizde ben gitmiş olacağım :a015::))) 2 sene sürerse yandık ozmn pamukşekerim...
alınyazım sanada afiyet olsun..
bende kaçıyorum kızlar,iyi öğlenler..
dirimcim tekrar bol şans canım..
canım görüşürüz,bu arada menünde muhteşem yani cokacimcoooksanada afiyet olsun alınyazımsın..
bizde gidiyoruz kızlar akşama zeytinyağlı sarmayla yoğurt çorbası yapıcam o yüzden biraz yatıp uyuyup dinlenelim sonra ayakta durmamız zorlaşıcak. yemek yapmaya yeni yeni başlıyorum tekrardan inşallah güzle yapabilirim tiksinmemde :1closedeyes:
baş baş herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?