canım geçmiş olsun inşallah kötü birşeyi yoktur :sm_confused:annem biraz rahatsızmış kızlar telefon geldi şimdi
çıkıyorum ben görüşmek üzere
canım iyi geçti çok şükür,kurtuldum sıra tezde artıkalkisalkisalkisdirimcim nasıl geçti seminerin çok merk ettim???saat 14 te demişsin yazını okurken bi baktım saat 14 hemen dua ettim cnm ..
ee yok mu benim gibi evlenmekten korkan
bu arada shining ben bu konuda bilgi sahibiyim tek başına dışa boşalma yöntemiyle korunmada kadınların %35i sanırım 2 yıl içinde hamile kalıyor.bu yöntem hiç güvenli değil.beraberinde takvim yöntemi kullanırsan etkinliği artırabilirsin.ama en güveniilir olan oral kpntraseptifler yani doğum kontrol hapları,rahim içi araç yani spiral ve prezervatif.bunlardan birini tercih etmende yarar var.Kızlar bi soru soracam,, biraz utanıyom gerci,, biz dısa bosalma yoluyla korunuyoz,, bu yontemle yanlıslıkla hamile kalan oldu mu tanıdıklarınızdan hic?
geçmişi de okudum:)
bugün pamukçum ve bebişlerimizde gelmiş hoşgelmişş
pamukçum iyi olmanıza çok sevindim tatlım inşallah hayırlısıyla alırsın bebişlerini kucağına banada dua et olur muu gelsin bir an önce:)
dirimciminde sunumu varmış iyide geçmiş hadi geçmiş olsun canımcım
ah kızlar ya bi türlü vakit bulamıyorum nete girmeye o kadar yoğun geçiyorki günler şimdide kalkıp yemek yapacağım yarında misafirim var menüye karar vermedim daha
Yaralım dostum bu yaz hep birlikte hamile olacağız demedi deme.
Sen,ben,jnaz,angel,çakırgözlü
Var mı arkamızdan gelen?:)
canım bir türlü sohbet edemiyoruz valla :sm_confused:geçmişi de okudum:)
bugün pamukçum ve bebişlerimizde gelmiş hoşgelmişş
pamukçum iyi olmanıza çok sevindim tatlım inşallah hayırlısıyla alırsın bebişlerini kucağına banada dua et olur muu gelsin bir an önce:)
dirimciminde sunumu varmış iyide geçmiş hadi geçmiş olsun canımcım
ah kızlar ya bi türlü vakit bulamıyorum nete girmeye o kadar yoğun geçiyorki günler şimdide kalkıp yemek yapacağım yarında misafirim var menüye karar vermedim daha
inşallah canımben varım cnm inşallah.bahara yada seneye yaza bende hamiş olcam ALLAH nasip ederse.azcık kilo veriyim bide ilaçlarımı bırakayım öyle.
Kızlar bi soru soracam,, biraz utanıyom gerci,, biz dısa bosalma yoluyla korunuyoz,, bu yontemle yanlıslıkla hamile kalan oldu mu tanıdıklarınızdan hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?