Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sabah sabah ağdadan geldim de ordan geldi aklıma.. birde kızlar ben ileride pişman olmaktan çok korkuyorum.. sizinde evlenmeden önce kafanızda soru işaretleri var mıydı

sabah sabah ağdadan geldim de ordan geldi aklıma.. birde kızlar ben ileride pişman olmaktan çok korkuyorum.. sizinde evlenmeden önce kafanızda soru işaretleri var mıydı
canım eşimle ilgili kafamda soru işaretleri neredeyse hiç olmadı,şimdiye kadar pişman da olmadım,ufak tefek kavgalarımız olur ama birbirimize karşı saygısızlık etmeyiz,evlenmeden önce de sonrada böyle oldu.benim tek sıkıntım ailemden ayrılmam.sen neden korkuyorsun:uhm:

buyrunnnnnnnnn

yeni katılanlar hoşgeldi aramıza...bişey demedik kızlar ya merak etmiş olabilir,konumuz başka bişeydi de dirimin konuşması var bugün onunla ilgiliydi,o yüzden dedim..neyse kızlar siz merakınızı giderin,dirimcim sana bol şanslar canım...

ben 17 yaşındayım.. çok iyi bir ilişkim var.. herşey yolunda çok seviyor ve seviliyorum ama tek korkum illeride keşke evlenmeseydim demek

canım ya sağol,az kaldı zaten,heycan yok ama,sonuçta onlara muhtaç değilim :sm_confused:
görende iş görüşmesine felan gidiyorum sanır kaydirigubbakcemile3
ben 17 yaşındayım.. çok iyi bir ilişkim var.. herşey yolunda çok seviyor ve seviliyorum ama tek korkum illeride keşke evlenmeseydim demek
canım yaşın çok küçükmüş,ne zaman düşünüyorsun evlenmeyi?

ben forumun hepsini okumadım pardon bilmediğim için yazdım.. dirime de bol şanslar
sağol canım yerimseniben

burdan hamiş falan çıkmadı dmii:))))))))

oo olmazmı cssa, camdankalp38, ozicelcius, sende mi hamilemisin, buarada hoşgeldin canım.ne kadardır evlisin bebek kaç aylık

azracım

canım öncelikle hoşgeldin çekiniyorum ben kendi adıma tabşkş, en büyük düşüncem oydu napcaz ağdayı diye.görmesini engelleyebilirsin sanırm sadece.tabi jilet kullanıyosan hiç birzaman tüy göremez ozamanda senin başına bela olur kıllar.ben iğneli epilasyona başladım evlendikten sonra, 3 ay oluyo başlıyalı çok azaldı tavsiye ederim.acısına bakma sık dişini ömür boyu kurtul derim, şu karınca yumurtası yağıda çok işe yarıyo onuda deneyebilirsin ben bekarken yapmıştı epey azaltmıştı

burdan hamiş falan çıkmadı dmii:))))))))

canım çok küçükmüşsün acelen ne, bence ertele bi oku, iş sahibi ol, evlilik güzel ama bazı hakların olmayınca çok ezmeye kalkıyolar abla tavsiyesi dinlersen, nişanlımısın, kesin tarihi aldınızmı peki

ben de bebek yok tatlım:))))))

inş hayırlısıyla olur canım herşey gönlünce.biz genelde ekim gelinleriyiz 2008 den, sonradan katılımlar tabi bizde eskidik artık, seninki n zaman dün bi arkadaş daha katıldı 2003 te evlenmiş, gel sende katıl bize, kapımız herkese açık

dirim ya özicelcius la pınar nerelerde, angel tatilde onu biliyorumda, diğerleri gelmiyo epeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…