Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tubişciğim çok şükür güzel geçti,bir süreliğine özgürüm artık,çalışmak yok zemuszemus
sen nasılsın canım işlerin yoğun sanırım:sm_confused:

sevindim canım güzel geçmesine, tatilemi çıkıyorsun artık.

alinyazım, kk açık ama ben bakamıyorum. arada eski topiğimede göz atıyorum.

yerimde çok fazla olmadığım için bakamıyorum.
yoksa aman aman çok yoğun işim yok.

dün akşam, muhallebili kadayıf denemesi yaptım.
arkadaşım gelmişti oda tatsın die 2 saatte dolaptan çıkardım sıvıktı, akşama bakıcam halen öyleyse tarifte sorun var demektir.
deneyen varmı?

olsun ya yanlış yapa yap doğruyu öğrencez, kırma isteğini yap, sonraada tarifin meşhur olur bize verirsin ok :))

anladım canım, ya o tatlıyı bende merak ediyorum haktanda vermişti tv dede izledim çokta lezeettli yemiştim bi kere,sende veririsin tarifi

dzcell evlilik nasıl gidiyo canım göremedinm ben seni hiç evlendiğinden beri, herşey nasıldı

bende tarifi netten aldım. kıvamını pek sevmedim donunca olmuştur belki pazartesi sonucu bildirirm.
olduysa tarifinide yazarım.
tadı güzel ama görüntü olmadı.

ılkdefa duydum sizden muhallebili kadayıf.Ağır olmuyor mu kızlar hafif bir tatlıysa banada sölin bende yapim gerçi kadayıfı pek tutturabileceğimi sanmıyorum ama denerim en azından.

dilekcim hafif bir tatlı,
kadayıf şerbetli değil zaten kavuruyorsun. o uzun sürütor bir tek yapımı basit.

evet canım güzel bi tatlı bende bi arkadaşımda yemiştim.sevmem kadayıfı dedim ama bak bu çok güzel kadayıf gibi değil dedi, cidden öyleymiş.
tubiş seninki olmazsa haktan gelirse onada sorarız geçenlerde misafirlerine yapmıştı

off kızlar yaa çok moralim bozuldu şimdi, 8 aylık evliyiz sadece 6 hafta beraber kaldık, çok üzülüyorum ya bende ilk aylarımı eşimle geçiremiyorum diye.herşey vaktinde güzel tamam bizim içinde iyi olan şeyler çabucak sıkılmayız birbizimizden ama böyle olmasını hiç istemezdim keşke kocamla aynı evde yaşayabilme şansım olsaydı (((

kızlar selam 9.9.2009 da da ben yolcuyum.ancak eş adayımın ailesiyle ailem arasında dağlar kadar fark var.ya alışamazsam diye çok endişe ediyorum.dillerinin pek kemiği yok

ah ah şu kaynanalarımızı kayınpederlerimiz napsak kii hepimiz sorunluyuz yaa napacağız bende bilmiyorum ama görünce bile sinirlerim bozuluyor..

öncelikle günaydın kızlar herkeslere

alınyazım kıyamam ya durumun zor elbette ama sabretmen lazım üzme kendini tam ent bilemesemde inşallah tez vakitte bir araya gelirsiniz o zaman tadını çıkarırsınız. vardır bundada bi hayır canım ya. 1 ay kadar fark var evliliğimizin arasında senle, umarım sende kısa zamanda eşinle bir araya gelip ikiz ikiz bebeklerin olucak (bugün cuam içimden geliverdi valla)

selam kızlar nasılsınız bakayım???alınyazım,azra,dirim,pamukşeker,sensi,tubiş.... hepiniz iyimisiniz??

ya hatice diye bi arkadaşın yazısı beni çok üzdü cnm ya keşke elimizden bişey gelse...:1no2:

kızlar selam 9.9.2009 da da ben yolcuyum.ancak eş adayımın ailesiyle ailem arasında dağlar kadar fark var.ya alışamazsam diye çok endişe ediyorum.dillerinin pek kemiği yok

allah kolaylık versin canım işin zor desene.düşünce farkı çok önemli alaha şükür bizde çok büyük sorunlar olmadı ama bizimkiler arasındada acayip fark var, oturunca konuşabiliyolar seviyolar birbirlerini ama yinede düşünce uçurumları özellikle bana sıkıntılar yaşatıyo

Merhaba kizlar nasilsiniz?
selam canım nasılsın,geç cevap verdim çalışıyorum ya :sm_confused:

yok canım okul açılana kadar evde tatil yapıcam,biryere gittiğim yok yani yerimseniben
haktan yaptı onu bende tarifini alıp denicem ama hiç yemedim neye benziyo acaba fisfisfis

alinyazimsin sen nie ayrısın ki kocandan
canım biz evlendikten 1,5 ay sonra eşimin memur olarak ataması geldi, bende ankarada memurm.evimiz ailelerimiz burda, yaşamamızı ankarada planladık, asalet tastiki bekliyoruz ondan ayrıyızsenağlama

canım arkadaşım saol valla bu duan beni mest etti,ya eminim bi hayrı var mesela en hayrı iş buldu kocam ömür boyu garantisi olacak tesellim o ama arada bi depresyona giriyorum yaaa, ama inş ikiz bebeklerimiz olunca hiç yaşanmamış gibi gelecektir emin bu vakitler.sen nasılsın canım bebeklerin nasıl,inş hayırlı doğumlar sağlıklı çocuklar olur inş.buda benden cuma uası

canım hoşgeldin, ben iyiyim arda bi depresyona giriyorm koçişten ayrıyım diye.sen nasılsın ne var ne yok.

ya bene haticeye üzüldüm ama ne yazacağımı bilemediim içinde kendime kızdım

kızlar ya bana balayı için fikir verirmisiniz?? ben ölüdenizi düşünüyorum ama yinede emin değilim...tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ??

canım ben yedim keşkül gibi geldş bana ama daha lezetli bence.bende deniycem bi ara bakalım tutturabilcekmiyim.sen nasılsın dirimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…