alınyazım zor elbette ama biraz daha sık dişini,kötünün kötüsü vardır,en azından eşin tayin isteyip gelebiliyor :sm_confused:sizde seneye çıkartırsınız tadını,bak ağustostan sonra bende yanlızım,birbirimize destek oluruz yerimsenibenoff kızlar yaa çok moralim bozuldu şimdi, 8 aylık evliyiz sadece 6 hafta beraber kaldık, çok üzülüyorum ya bende ilk aylarımı eşimle geçiremiyorum diye.herşey vaktinde güzel tamam bizim içinde iyi olan şeyler çabucak sıkılmayız birbizimizden ama böyle olmasını hiç istemezdim keşke kocamla aynı evde yaşayabilme şansım olsaydı(((
canım ne yazıkki bizde de var,ama bir araya geldiklerinde sohbet edebiliyorlar yinede,bayramda vs.,yılda 2-3 kere görüşüyorlar.kızlar selam 9.9.2009 da da ben yolcuyum.ancak eş adayımın ailesiyle ailem arasında dağlar kadar fark var.ya alışamazsam diye çok endişe ediyorum.dillerinin pek kemiği yok
canım hoşgeldiniz,dün aklım sende kaldı yedin mi yaprak sarmasını?yoğurlu çorba da yapıcaktın,ah ah canım çekti valla cokacimcoooksenağlamaöncelikle günaydın kızlar herkeslere
alınyazım kıyamam ya durumun zor elbette ama sabretmen lazım üzme kendini tam ent bilemesemde inşallah tez vakitte bir araya gelirsiniz o zaman tadını çıkarırsınız. vardır bundada bi hayır canım ya. 1 ay kadar fark var evliliğimizin arasında senle, umarım sende kısa zamanda eşinle bir araya gelip ikiz ikiz bebeklerin olucak (bugün cuam içimden geliverdi valla)
selam canım naberselam kızlar nasılsınız bakayım???alınyazım,azra,dirim,pamukşeker,sensi,tubiş.... hepiniz iyimisiniz??
ya hatice diye bi arkadaşın yazısı beni çok üzdü cnm ya keşke elimizden bişey gelse...:1no2:
iyiyim canım sana birşey soracaktım,ufuk hastanesi nerde biliyomusun?canım ben yedim keşkül gibi geldş bana ama daha lezetli bence.bende deniycem bi ara bakalım tutturabilcekmiyim.sen nasılsın dirimim
selam canım nasılsın,geç cevap verdim çalışıyorum ya :sm_confused:
yok canım okul açılana kadar evde tatil yapıcam,biryere gittiğim yok yani yerimseniben
haktan yaptı onu bende tarifini alıp denicem ama hiç yemedim neye benziyo acaba fisfisfis
canım ölü deniz güzel gerçekten,siz otele mi gideceksiniz?yani aklında bir otel ismi varmı?biz sorgun-club voyageye gitmiştik,otel olarak memnun kaldım,belekte güzelkızlar ya bana balayı için fikir verirmisiniz?? ben ölüdenizi düşünüyorum ama yinede emin değilim...tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ??
alçaklar :dilcikar:alinyazım, nezaman kavuşacaksınız eşinle.
bal, ben kaya select otele gittim belekte, arkadaşım kemerde simena sun cluba gitti, diğer topikten arkadaş laresparka gitti nerdeydi hatırlayamadım herkes memnun döndü.
mutlaka herşey dahil bir yere git.
dirim artık topiğe bekçilik yaparsın tatildeyken opuyorumnanaktan
saol canım inş, valla sizler varsınızda hayat buluyorum hepinizsağol alınyazım yoğunluğuma geri dönmek istemiyom size çok alıştım,Allah sabır versin canım çle kendini depresyona filan sokma işllh tez zamanda kavuşursunuz..vardır her işte bir hayır az daha sabret canım..
saol tatlım inş siz hiç ayrılmayıninşallah bir an önce kavuşursunuz hayatım üzme sen kendini bir ömür birliktesiniz ne de olsa
alınyazım zor elbette ama biraz daha sık dişini,kötünün kötüsü vardır,en azından eşin tayin isteyip gelebiliyor :sm_confused:sizde seneye çıkartırsınız tadını,bak ağustostan sonra bende yanlızım,birbirimize destek oluruz yerimseniben
canım ne yazıkki bizde de var,ama bir araya geldiklerinde sohbet edebiliyorlar yinede,bayramda vs.,yılda 2-3 kere görüşüyorlar.
canım hoşgeldiniz,dün aklım sende kaldı yedin mi yaprak sarmasını?yoğurlu çorba da yapıcaktın,ah ah canım çekti valla cokacimcoooksenağlama
canım ya her evlilik bi ayrılık yaşıyo galiba neyse ağustosta beraber ağlarız :)) allah sabrımızı versin hepimizin inş
selam canım naber
iyiyim canım sana birşey soracaktım,ufuk hastanesi nerde biliyomusun?
akrabanın kisti patlamış,ona gitcez :sm_confused:
tatile gidemiyorum bari avatarıma tatil resmi koyayım dimi ama kaydirigubbakcemile
canım hoşgeldiniz,dün aklım sende kaldı yedin mi yaprak sarmasını?yoğurlu çorba da yapıcaktın,ah ah canım çekti valla cokacimcoooksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?