Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm cocita,,Allah mutluluğunu bozmasın canım,yeni gelinsin demek ohh ohh ne güzel kaydirigubbakcemile2

oyy balım bırak okadar düşünme olur gider hepsi.. tabi mükemmel olamsını herkes isterde ne kadar çok takarsan kafaya okadar aksilik çıkıyo.. yok yok çıkmas hepsi hallolur gider be şekerimmmm

tubişim sen daha yeni evli değilmisin en tatili bakıyım balayınada gittin otur evinde bence naniknanik

Balımm sen şimdiden bu kadar düşünürsen oooooo.Pamukşekerinde dediği gibi ne kadar düşünürsen o kadar aksililk çıkar gerçi düşünülmeden de edilmiyor. ınşallah herşeyin en güzeli olur senin için.ve hepimiz için.

kızlar birşey soracağım biz düğünü eylül gibi düşünüyoruz hazırlıklara ne zaman başlamamız gerek?
Ne gibi hazırlıklara ufak ufak hazırlıklarınızı yapmaya başlayın eviniz varsa ona göre şimdiden mobilya bakın beyaz eşyalarınzı alın ki borçla girmeyin dünya evine. Herşeyi yavaş yavaş yaparsanız son ana bırakmaz sıkışmamış olursunuz.

evimiz yok eşya bakmamız zor biraz başka ne gibi hazırlık yapabilirz şimdiden

Sen çeyizlerini tamamla hergün bir eksik çıkıyor çünkü.Bu pike sarmalar felan oluyor sizdede vardır sanırım ben pek anlamam benimkileri annem yaptırmıştı onları yaptır.
Temmuz gibide ev bakmaya başlayın bence ha demeyle ev bulunmuyor çünkü.Allah kolaylık versin canım zor ama tatlı koşturmalar bunlar ne güzel.

BALAYI ÖNERİLERİNİZİ bekliyorum....buyrunnnnnnnnn
canım alanya balayı için gelişmiş bi adres, sakinlik istersen fethiye yada karadeniz derim ben.biz alanyaya gittik
canım gazi hastanesinin tam karşısı mı? yoksa aştiyi geçtikten sonra,yani eskişehir yolu ile konya yolunun kesiştiği yoldan sonra mı?anlatabildim mi ya?:bbo:
o yoldan sonra canım sağa sapmıyosun yani, ama sanırım ben yazana dek sen gitmişsindir çok özür dilerim neti bile kapatamadım bissürü iş versdilerde, geçmiş olsun hastanıza nasıl durumu

canım inş seneye mayıs haziran diyoruz, onların elide tayin onayı verilerse şubat marttan itiibaren her an olabilir, asalet bile tastiklenmedi henüz.oyüzden şüpheliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…