Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teşekkürler dilekçim umarım öle olur...

kaydirigubbakcemile2 ama denize girmek istiyom sengözlerimebaksanab

bebişler napıyor

selam biz geldikk :))

hoşgeldiniz, nasılsınız.

jazmin, hoşgeldin.

alınyazım, daha bir yıl var yani off off Allah yardımcınız olsun canım.
Ama bir yandan da iyi birbirinizi özlüyorsunuz görüşünce yeni sevgililer gibi olursunuz opuyorumnanaktan

shining, camdankalp38 hoşgeldiniz naber kızlar

dirimim kızmadın diimii bana

tubişim öyle valla hem zor hem güzel.hala sevgili gibi her daim.vakitler az olunca karınakide kıymetli oluyo :)) senin nasıl gidiyo hayat

alınyazım alanyanın denizi benim hoşuma gitmiyo ama bakalım araştırcaz artık heryeri...

azra33 sen 17 yaşındasın canım daha çok ufaksın,ne evlenmesi,sen 1 yıl var demiştin daha önce öyle değilmi??

kızlar haftasonu bizim eve dua okutcaz bikaç akraba gelcek benim ve eşim tarafından.pide ayran ve tatlı vermeyi düşünüyorum.sizin varmı bi fikriniz, na yapayım.akşamda eve gidip temizlik yapcam.mutfak dolabı, cm,kapı silincek.evide bi spürüp silcem.ohh mis gibi olcak inş

kızlar haftasonu bizim eve dua okutcaz bikaç akraba gelcek benim ve eşim tarafından.pide ayran ve tatlı vermeyi düşünüyorum.sizin varmı bi fikriniz, na yapayım.akşamda eve gidip temizlik yapcam.mutfak dolabı, cm,kapı silincek.evide bi spürüp silcem.ohh mis gibi olcak inş

Allah kabul etsin alın yazım,bendece pide ayran tatlı iyi fikir,pilav düşünmüyosun sanırım..

tubişim öyle valla hem zor hem güzel.hala sevgili gibi her daim.vakitler az olunca karınakide kıymetli oluyo :)) senin nasıl gidiyo hayat

iyiz canım bize nazar değmesin cicim aylarımızda ilerliyoruz hihoyyyt

olur canım pideyle pilav yer değiştirebilir birde genelde ikisinden biri oluyor.
Allah dualarınızı kabul etsin.

istanbulda olmasan ağvayı düşün derdim ama...

oradaki otellerin konsepti rüya gibi, hergecesi süper romantik görünüyo ama oraya kaçamak yaparsınız belki sonra.bizde yıldönümümüzde ağvaya gelmeyi düşünüyoruz inş paramız olursa

teşekkür ederim hatice ben esasen hamile kalmak istiyom da esim askerden once olmaz diyoo,, sevidim bak simdiiihihoyyyt

evet bende Ağvayı öneririm,, :lepi:

dediğin gibi canım ağva sonraki yıllara kalsın,ben dahada uzağa kaçırmak istiyom nişanlımı :))

Allah sağlık versin canım para olur nasılsa busene olmazsa başka sene,belki bigün birliktede gideriz ağvaya :)):lepi::lepi:

Daha ne olsunn:icecream:,,, kolay gelsin bu arada

Ağva ilerleyen zamanlarda gzel olur .Alanya çok da iyi bir fikir gibi gelmiyor hem çok sıcak oluyormuş hemde denizi güzel değilmiş.Marmarisi de düşünebilrisin canım Marmaris içmelerin denizini hiç bişeye değişmem

KIZLAR DELİMİ OLDUM NE NASIL GÜLESİM VAR ANLATAMAM şuan mesela kendi kedime gülüyorum, gülerken ve dzcell i düşünürken aklıma geldi.

yeni evlenmişizi işe yeni başlamışım cinsellikten acayip korkuyodum bekarkende.akşam eve gidince eşim isterse diye ödüm kopra akşama dek korkuyla geçirirdim vaktimi.eve gidince aşkım çok korkuyorum yaa derdim.garibim benden ümidi kesmişti ve hiç bu kadar ümitsiz gömemiştim onu.sonra düzeldi tabi.ama allah bana dediki sen msin kaçan kocanı öbür dağın ardına atıyorum istesende bu durmları yaşamazsın her an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…