canım herşey çok güzeldi çok şükür
rüya gibi geldi geçti
Balımm sen şimdiden bu kadar düşünürsen oooooo.Pamukşekerinde dediği gibi ne kadar düşünürsen o kadar aksililk çıkar gerçi düşünülmeden de edilmiyor. İnşallah herşeyin en güzeli olur senin için.ve hepimiz için.
oyy balım bırak okadar düşünme olur gider hepsi.. tabi mükemmel olamsını herkes isterde ne kadar çok takarsan kafaya okadar aksilik çıkıyo.. yok yok çıkmas hepsi hallolur gider be şekerimmmm
tubişim sen daha yeni evli değilmisin en tatili bakıyım balayınada gittin otur evinde bence naniknanik
selam biz geldikk :))
kızlar haftasonu bizim eve dua okutcaz bikaç akraba gelcek benim ve eşim tarafından.pide ayran ve tatlı vermeyi düşünüyorum.sizin varmı bi fikriniz, na yapayım.akşamda eve gidip temizlik yapcam.mutfak dolabı, cm,kapı silincek.evide bi spürüp silcem.ohh mis gibi olcak inş
tubişim öyle valla hem zor hem güzel.hala sevgili gibi her daim.vakitler az olunca karınakide kıymetli oluyo :)) senin nasıl gidiyo hayat
kızlar haftasonu bizim eve dua okutcaz bikaç akraba gelcek benim ve eşim tarafından.pide ayran ve tatlı vermeyi düşünüyorum.sizin varmı bi fikriniz, na yapayım.akşamda eve gidip temizlik yapcam.mutfak dolabı, cm,kapı silincek.evide bi spürüp silcem.ohh mis gibi olcak inş
alınyazım alanyanın denizi benim hoşuma gitmiyo ama bakalım araştırcaz artık heryeri...
azra33 sen 17 yaşındasın canım daha çok ufaksın,ne evlenmesi,sen 1 yıl var demiştin daha önce öyle değilmi??
bu arada shining ben bu konuda bilgi sahibiyim tek başına dışa boşalma yöntemiyle korunmada kadınların %35i sanırım 2 yıl içinde hamile kalıyor.bu yöntem hiç güvenli değil.beraberinde takvim yöntemi kullanırsan etkinliği artırabilirsin.ama en güveniilir olan oral kpntraseptifler yani doğum kontrol hapları,rahim içi araç yani spiral ve prezervatif.bunlardan birini tercih etmende yarar var.
shining, camdankalp38 hoşgeldiniz naber kızlar
dirimim kızmadın diimii bana
istanbulda olmasan ağvayı düşün derdim ama...
oradaki otellerin konsepti rüya gibi, hergecesi süper romantik görünüyo ama oraya kaçamak yaparsınız belki sonra.bizde yıldönümümüzde ağvaya gelmeyi düşünüyoruz inş paramız olursa
istanbulda olmasan ağvayı düşün derdim ama...
oradaki otellerin konsepti rüya gibi, hergecesi süper romantik görünüyo ama oraya kaçamak yaparsınız belki sonra.bizde yıldönümümüzde ağvaya gelmeyi düşünüyoruz inş paramız olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?