Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya gitmyin
balım ilgin için teşekkür ederim,kimse selam vermiyo zaten
konuya bayağı bi dalmışsınız

canım kıyamam sana , napıyosun anlat bakalım

ayy Allah sabır versin cnm ,hayırlısıylka işllh bende 4 yıl oldu demek daha uzun bekleyenler varmış,bende üzülüyodum cnm..

malesef canım okuldu askerlikti derken hepsi sırayla, zamanla yavaş yavaş oluyor opuyorumnanaktan hep doya doya yaşıyoruz tüm anlarımızı çok hatıralırımız biriyor :1rolleyes:

kendi kendini ele verdin aferin sana ilk gece bitmiş sonrasındanda korkmuş.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun mısracım.

alınyazım ve bal çokd erin konulara dalmışsınız.
çığlıklar falan :dance: :dance: :dance:
bişicik olmuyor anlatırken abartıyorlar.

css, iyimisiniz canım topikte ikimiz üçümüz kalmışız.
bende çıkıyorum bebişin ve sana kalıyor burası.
iyi tatiller.

iyi akşamlar arkadaşlarr
nasılda sakinleşmiş topiğimiz benimde kursun son günüydü bugün 6 yı buldu çıkmam eve gel topla düzelt vs derken anca oturabildim ama heryerim ağrıyor
önümüzdeki haftada sergi telaşı var . sonrasında da istanbul yolcusuyum kısmetse :)
bi geçmişi okuyayım

katılayım canım:)))) merhaba kızlar bende nişanlı bekarlardanım 7 temmuzda 1 yıl olacak nişanımız.aşkımda asker bu arada (
merhaba canım hoşgeldin aramıza . benim eşimde daha gitmedi askere

canımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen ve yorma bu kadar

bal canım benden tavsiye balayı için çok uzaklara gitme . bizde düğünün ertesi gecesi çıktık yola antalya sideye gitmiştik 11 saat sürdü otobüsle işkence gibiydi bide düğün yorgunluğu vardı kendime gelemedim 2 gün
kolay gelsin tatlım
Allah kabul etsin şimdiden

iyiyim canım sana birşey soracaktım,ufuk hastanesi nerde biliyomusun?
akrabanın kisti patlamış,ona gitcez :sm_confused:
dirimcim çok geçmiş olsun tatlım inşallah kötü bir durum yoktur
kızlar ya bana balayı için fikir verirmisiniz?? ben ölüdenizi düşünüyorum ama yinede emin değilim...tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ??
biz antalya side de cesars palm otele gitmiştik tatlım tam pansiyondu ve herşey harikaydı
dün akşam, muhallebili kadayıf denemesi yaptım.
arkadaşım gelmişti oda tatsın die 2 saatte dolaptan çıkardım sıvıktı, akşama bakıcam halen öyleyse tarifte sorun var demektir.
deneyen varmı?
muhallebili kadayıfı sık sık yaparım tatlım vereyim tarifini
kadayıfı az yağla ve şekerle kavuruyorsun
yarısını borcamın altına seriyorsun
muhallebi içinde yarım paket margarin, 1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker, 1 lt süt ve bir paket vanilya kullanıyorum. ama vanilyayı en son piştikten sonra ekliyorum . araya muhallebini koyduktan sonra geri kalan kadayıfı üzerine serpiyorsun . kıvamı yerinde oluyor.

sorma tatlımyaa öyle özledimki sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi. kısmet olmuyor bi türlü
inşallah dualarında kabul olur bitanem kursta bitsin dinlenicem bol bol :)
senide bebişlerinide öpüyorum canımcım kendine çok çok dikkat et Şeniz

ben varım cnm inşallah.bahara yada seneye yaza bende hamiş olcam ALLAH nasip ederse.azcık kilo veriyim bide ilaçlarımı bırakayım öyle.
inşallah birsamcım
canım bir türlü sohbet edemiyoruz valla :sm_confused:
canım sen nasılsın?
çok şükür iyiyim bitanem bildiğin gibi herşey inşallah karşılaşırızda hasret gideririz

kızlarr hadi bi kadayıf tarifi daha vereyim dün akşam yaptım gayet güzel oldu
şimdi kadayıfı bir parmak kalınlığında kesiyorsunuz . 100 gr kadar margarini yada tereyağını eritip ılıyorsunuz ve kadayıfınıza ekleyif yediriyorsunuz. sonra tepsinizin tabanına bir yemek kaşığı pekmez ve biraz ayçiçek yağını sürüp kadayıfınız yarısını bastırarak döşüyorsunuz. arasına ceviz serpip geri kalan kadayıfıda üstüne döşüyorsunuz. ve iyice bastırıyorsunuz. tepsinin üzerine yine aynı ebatlarda bi tepsi daha yerleştirip üzerine de ağırlık yapacak şeyleri koyuyorsunuz mesela ben sürahi ve 5 kiloluk yağ şişesini kullandım yarım saat kadar bekletip 180 derece fırına verdim. şerbeti içinde 3 su bardağı su, 2 su bardağı şeker ve bir kaç damla limonu 15 dk kaynatıyorsunuz. tatlıda şerbette ılık olacak .

sonra da bu tatlıyı yiyip bir sürü kilo alıyosunuz:)daha daha sonra da o kiloları vermeye çalışıyosunuz:)bu arada kadayıf en sevdiğim tatlıdır.ve aldığım kiloların 1. dereceden de sorumlusudur:)

mrb kızlar
buğün kimsecikler gelmemiş
benimde eşim işe gitti
bende etrafı toparlayıp geldim
ama kimscikler kalmamış
geçmişi okuyamadım
birsamla jnazın yazısını gördüm
jnaz sevindim canım kursun bitmesine daha çok katılırsın inş.

birsam inş. istediğin zaman bebek sahibi olursun.

bende istiyorum ama çokda kafaya takmıyorum
en hayırlı zamand aolur inş.

canım merhaba seninlede karşılaşamaz olduk hiç . özledim :1hug:

dediğin gibi hayırlı bi zamnda gelecektir bebişin sağlıkla gelsin inşallah :1hug:

canım merhaba seninlede karşılaşamaz olduk hiç . özledim :1hug:

dediğin gibi hayırlı bi zamnda gelecektir bebişin sağlıkla gelsin inşallah :1hug:

evet canım ya
ben akşamları giriyorum
sizler sabahları
göreşemez olduk.

sen nasılsın hamilelik inş. kolay geçiyordur.

ben iyi olmaya çalışıyorum canım. hamilelik eh işte pek kolay geçtiği söylenemez ama şükür bunada. hayırlısıyla geçicek inşallah..

sevindim canım iyi olmana.
inş. sonu çok güzel olacak.
düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor
ikiz bebekk
ALLahım saglıklı kucagına almak nasip etsin.

Bir bakiyim dedim tabi gecenin bu saatinde kimsecikler yokmuş.
Bugün birazdaha iyiyim canlarım,yarın işyerinde nöbetciyim geniş zamanlarda görüşeceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…