ya gitmyinbebişlerim utandıı biz didiyos
harbiden epey dalmışsınız kızlar yaşamadan öğrenilmez balım boşver korkma bırak akışına ölüm gibi bişey başkada bişi demiycem naniknanik beni asıl korkutan şimdi doğum olayı o öyle zor gelmişti hatta boşanalım bile demiştim o gece şimdi doğumda neler diycem Allah bilir mafoldumben abartma pamuuuk şşşttt cısssss aguu bebişlerim benim annelerim kıyamam siseeee kaydirigubbakcemile5
balım ilgin için teşekkür ederim,kimse selam vermiyo zaten
konuya bayağı bi dalmışsınız
ne zaman düğün canım :dance: bende askerlik için son 3 ayı sayıyorum canım kaydirigubbakcemile5
kısmetse eylül sonu cnm,sizin varmı peki bi tarih??
canım bizim daha 1 yılı bulur iş güç derken anca olacak 2002 den beri bekliyorum 1 yıl daha beklerim ne yapayım turkbayragiopuyorumnanaktan
ayy Allah sabır versin cnm ,hayırlısıylka işllh bende 4 yıl oldu demek daha uzun bekleyenler varmış,bende üzülüyodum cnm..
KIZLAR DELİMİ OLDUM NE NASIL GÜLESİM VAR ANLATAMAM şuan mesela kendi kedime gülüyorum, gülerken ve dzcell i düşünürken aklıma geldi.
yeni evlenmişizi işe yeni başlamışım cinsellikten acayip korkuyodum bekarkende.akşam eve gidince eşim isterse diye ödüm kopra akşama dek korkuyla geçirirdim vaktimi.eve gidince aşkım çok korkuyorum yaa derdim.garibim benden ümidi kesmişti ve hiç bu kadar ümitsiz gömemiştim onu.sonra düzeldi tabi.ama allah bana dediki sen msin kaçan kocanı öbür dağın ardına atıyorum istesende bu durmları yaşamazsın her an
Merhaba arkadaşlar.
İki gündür topiğe gelemedim,Çarşamba gün gece 23:30 gibi çok rahatsızlandım,midem altüst oldu sonrası malum,hemen eşimi aradım,acil servise gittik bir iğne vurdular sonrasında sabaha kadar mahvoldum,evin heryerinide berbat ettim sağolsun eşim temizledi.3 gün rapor verdi dr pazar güne kadar evdeyim.Halen ağrılarım var o günkü kadar olmasada.((((
Dün o halimle ablamın misafirleri için 3 çeşit pasta hazırladım.Bugünde temizlik ütü bu saat oldu,birazdan ablamlar gelecek pastaları almaya onlarla gideceğim.
Bugün tkr gelemem kendinize iyi bakın.
merhaba canım hoşgeldin aramıza . benim eşimde daha gitmedi askerekatılayım canım:)))) merhaba kızlar bende nişanlı bekarlardanım 7 temmuzda 1 yıl olacak nişanımız.aşkımda asker bu arada(
Merhaba arkadaşlar.
İki gündür topiğe gelemedim,Çarşamba gün gece 23:30 gibi çok rahatsızlandım,midem altüst oldu sonrası malum,hemen eşimi aradım,acil servise gittik bir iğne vurdular sonrasında sabaha kadar mahvoldum,evin heryerinide berbat ettim sağolsun eşim temizledi.3 gün rapor verdi dr pazar güne kadar evdeyim.Halen ağrılarım var o günkü kadar olmasada.((((
Dün o halimle ablamın misafirleri için 3 çeşit pasta hazırladım.Bugünde temizlik ütü bu saat oldu,birazdan ablamlar gelecek pastaları almaya onlarla gideceğim.
Bugün tkr gelemem kendinize iyi bakın.
dediğin gibi canım ağva sonraki yıllara kalsın,ben dahada uzağa kaçırmak istiyom nişanlımı :))
Allah sağlık versin canım para olur nasılsa busene olmazsa başka sene,belki bigün birliktede gideriz ağvaya :)):lepi::lepi:
kolay gelsin tatlımkızlar haftasonu bizim eve dua okutcaz bikaç akraba gelcek benim ve eşim tarafından.pide ayran ve tatlı vermeyi düşünüyorum.sizin varmı bi fikriniz, na yapayım.akşamda eve gidip temizlik yapcam.mutfak dolabı, cm,kapı silincek.evide bi spürüp silcem.ohh mis gibi olcak inş
dirimcim çok geçmiş olsun tatlım inşallah kötü bir durum yokturiyiyim canım sana birşey soracaktım,ufuk hastanesi nerde biliyomusun?
akrabanın kisti patlamış,ona gitcez :sm_confused:
biz antalya side de cesars palm otele gitmiştik tatlım tam pansiyondu ve herşey harikaydıkızlar ya bana balayı için fikir verirmisiniz?? ben ölüdenizi düşünüyorum ama yinede emin değilim...tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ??
muhallebili kadayıfı sık sık yaparım tatlım vereyim tarifinidün akşam, muhallebili kadayıf denemesi yaptım.
arkadaşım gelmişti oda tatsın die 2 saatte dolaptan çıkardım sıvıktı, akşama bakıcam halen öyleyse tarifte sorun var demektir.
deneyen varmı?
sorma tatlımyaa öyle özledimki sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi. kısmet olmuyor bi türlüoy oyy jnazımda gelmiş özledik canım ya hiç karşılaşamaz oldukamin canım . inşallah seninde tez vakitte gelir bebişlerin ama çok yoğunsun biraz dinlen be tatlımcım kendine vakit ayır relax ol emi. zaten hamilelik süreci epey yorucak bugünlerin kıymetini bil dimi ama şekerim :) kocaman öpüyorum tatlım inşallah karşılaşabiliriz ..
inşallah birsamcımben varım cnm inşallah.bahara yada seneye yaza bende hamiş olcam ALLAH nasip ederse.azcık kilo veriyim bide ilaçlarımı bırakayım öyle.
çok şükür iyiyim bitanem bildiğin gibi herşey inşallah karşılaşırızda hasret gideririzcanım bir türlü sohbet edemiyoruz valla :sm_confused:
canım sen nasılsın?
kızlarr hadi bi kadayıf tarifi daha vereyim dün akşam yaptım gayet güzel oldu
şimdi kadayıfı bir parmak kalınlığında kesiyorsunuz . 100 gr kadar margarini yada tereyağını eritip ılıyorsunuz ve kadayıfınıza ekleyif yediriyorsunuz. sonra tepsinizin tabanına bir yemek kaşığı pekmez ve biraz ayçiçek yağını sürüp kadayıfınız yarısını bastırarak döşüyorsunuz. arasına ceviz serpip geri kalan kadayıfıda üstüne döşüyorsunuz. ve iyice bastırıyorsunuz. tepsinin üzerine yine aynı ebatlarda bi tepsi daha yerleştirip üzerine de ağırlık yapacak şeyleri koyuyorsunuz mesela ben sürahi ve 5 kiloluk yağ şişesini kullandım yarım saat kadar bekletip 180 derece fırına verdim. şerbeti içinde 3 su bardağı su, 2 su bardağı şeker ve bir kaç damla limonu 15 dk kaynatıyorsunuz. tatlıda şerbette ılık olacak .
mrb kızlar
buğün kimsecikler gelmemiş
benimde eşim işe gitti
bende etrafı toparlayıp geldim
ama kimscikler kalmamış
geçmişi okuyamadım
birsamla jnazın yazısını gördüm
jnaz sevindim canım kursun bitmesine daha çok katılırsın inş.
birsam inş. istediğin zaman bebek sahibi olursun.
bende istiyorum ama çokda kafaya takmıyorum
en hayırlı zamand aolur inş.
canım merhaba seninlede karşılaşamaz olduk hiç . özledim :1hug:
dediğin gibi hayırlı bi zamnda gelecektir bebişin sağlıkla gelsin inşallah :1hug:
evet canım ya
ben akşamları giriyorum
sizler sabahları
göreşemez olduk.
sen nasılsın hamilelik inş. kolay geçiyordur.
ben iyi olmaya çalışıyorum canım. hamilelik eh işte pek kolay geçtiği söylenemez ama şükür bunada. hayırlısıyla geçicek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?