Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şaka yaptım balım korkma haa, o kadar fena bişey değil.pınar olsaydı ballandırdı olayı sana :))

alınyazım ne çığlığı ya ((((

benimde korkularım var aslında karşımdakine güveniyorum ama kendime güvenemiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

canım zaten korkudan dolayı beceremiyorz relaks olun dilek dilek e kulak verin derim, vazelinide unutmayın, biz hala vazelin kullanıyoruz mesela

dilekçim işllh bende bişey anlamam,tabi o aşamaya gelene katar kaç km yol katetçeğiz bilmem,döner dururruz evin içinde artık napalım ..:bbo:

canım zaten korkudan dolayı beceremiyorz relaks olun dilek dilek e kulak verin derim, vazelinide unutmayın, biz hala vazelin kullanıyoruz mesela

ya o sırada vazelin aklıma gelmezki,hem ben utanırım ne dicem dur bekle falan nasıl olur ya,kafam iyice karıştı,sakin sakin çığlık yok....:1no2:

mısracığım geçmiş olsun neyin var,bu aralar bir düzelemedin ya,neyin var:1no2:
hasta halinle niye iş yapıyosun,hiç canının kıymeti yok klava:
doktor 3 gün rapor vermiş,yataktan kalkma sakın

ben daha çok utandım ama valla ben çığlık mığlık atmadım hepsi yalan. azra, balım korku yok, olsada ecele faydası yok ama asla korku yok herşey mükemell :asigim: kızlar bakmayın siz ban ya kafam iyi bugün bi dengesiz oldum bi depresyondayım bi neşede:)) aldırmayın siz bana, serbest bırakın deli anlarımdayım galiba :)))

ben daha çok utandım ama valla ben çığlık mığlık atmadım hepsi yalan. azra, balım korku yok, olsada ecele faydası yok ama asla korku yok herşey mükemell :asigim: kızlar bakmayın siz ban ya kafam iyi bugün bi dengesiz oldum bi depresyondayım bi neşede:)) aldırmayın siz bana, serbest bırakın deli anlarımdayım galiba :)))

ya alınyazım valla dediğin gibi korkunun ecele faydası yok,depresyon takılmaktansa böle kafan hep güzel olsun canım,artık el birliği ile aşıcağız o günüde napalım artık,zaten 4 ayda siz beni pişirirsiniz bu konuda,adam belki bende kaçar :) cokacimcoook

siz bayağı bir derin mevzulara dalmışınız,maşallah yane klava:
ilk gece için bir merhem var,yanma hissi yapıyor,doktor vermişti,birde vazelin o malum şeyle kullanılmıyor,biliyosunuzdur,

siz bayağı bir derin mevzulara dalmışınız,maşallah yane klava:
ilk gece için bir merhem var,yanma hissi yapıyor,doktor vermişti,birde vazelin o malum şeyle kullanılmıyor,biliyosunuzdur,

dirimcim kusura bakma evt konu konuyu açınca mesele derinlere indi benim yüzümden hep...:a015:

ya o sırada vazelin aklıma gelmezki,hem ben utanırım ne dicem dur bekle falan nasıl olur ya,kafam iyice karıştı,sakin sakin çığlık yok....:1no2:
canım zaten nişanlın bile teklif edebilir bunu, gerçekten çok işe yrıyo acıyı daha az hissedersin
hadi diyelim kaza bela oldu..ikincidede canım acırmı?? ay ne saçma soru oldu ya

balım bu acı atla deve değil bize öyle öğretilmiş ama dayanılmayacak bi acı değil.herkesin acı eşiği farklı mesela insanlar iğneli epilasyona dayanamıyolar ben hisstmiyorum bile, kimi ilişkide çok acı çeker yıllar geçse bile ama kimi ilkinde bile yıllardır ilişkiye giriyomuş gibi anlamaz bile.aman aman bi acı değil.normal olarak acıyacak açılmamış bi yer açılırken tabiki hasara uğrar bi sızı duyarsın aman çok acıması yok korkmayın, iraz öncekiler şakaydı.kanamn çok azda olabilir fzlada.benimki toplasan 2 büyük altın büyüklüğündeydi kuzenimse 5-10 kat fazlası.herşey kişisel değişiyo

haklısın canım iyiki hepimiz varızda dertleşiyoruz, hepimiz beraberce zor günlerimiz aşçaz korkma sen bizler yardımcı olcaz size, sizde bize, yuvarlanıp gideriz işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…