canım benim geçmiş olsun ne oldu sana böyle.Dikkat et kendine ne pastası allahaşkına sen önce kendi sağlığınla ilgilen.Kızıcam bak sana:jeyyar:
canım bence otelde olursa rahat edersin kalabalıkta çığlık sesi az duyulur, komşulara mahçup olmazsın.korkma canım eminim eşin herşeyde yardımcı olacak sana.sende abartmışım galiba dieceksin, düşünme pek bukonuyu
hımm evet kasgevşeticiyi ben demiştim bana yaramıştı.ama olsn sonuçta oldu ya önemli olan o.hadi hayırlı olsun :))ev hayatı naıl gidiyo peki
şaka yaptım balım korkma haa, o kadar fena bişey değil.pınar olsaydı ballandırdı olayı sana :))
alınyazım ne çığlığı ya((((
benimde korkularım var aslında karşımdakine güveniyorum ama kendime güvenemiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
:))) pınarı bulun bana :))) :teytey:
korkutmayın laa kızı canım benim şey çığlığı emmmm:asigim:sölemicem
Sıcak bir banyo yaparsın rahatlarsın.İnan korkma balayında otelde zor olabilir hani belki kanaman fazla gelebilir yatağa geçebliir bunu korkarak yapamayabilirsin diye zaten ilk gece evinde olsun diye bilgilendirmek istedim seni.Bana da çünkü o gece olsun otelde olmasın diye akıl verdiler ben inat ettim evde olacak diye senin gibi bende korkuyordum olmadı sandım eşim tamam kalsın başka gün mü yok dedi ahaa bi baktım olduda bittii maşallah olmuşbenimki-tatlicadiarzu- yani hiiiç anlamadım bile:icecream::
canım zaten korkudan dolayı beceremiyorz relaks olun dilek dilek e kulak verin derim, vazelinide unutmayın, biz hala vazelin kullanıyoruz mesela
ben daha çok utandım ama valla ben çığlık mığlık atmadım hepsi yalan. azra, balım korku yok, olsada ecele faydası yok ama asla korku yok herşey mükemell :asigim: kızlar bakmayın siz ban ya kafam iyi bugün bi dengesiz oldum bi depresyondayım bi neşede:)) aldırmayın siz bana, serbest bırakın deli anlarımdayım galiba :)))
siz bayağı bir derin mevzulara dalmışınız,maşallah yaneklava:
ilk gece için bir merhem var,yanma hissi yapıyor,doktor vermişti,birde vazelin o malum şeyle kullanılmıyor,biliyosunuzdur,
canım zaten nişanlın bile teklif edebilir bunu, gerçekten çok işe yrıyo acıyı daha az hissedersinya o sırada vazelin aklıma gelmezki,hem ben utanırım ne dicem dur bekle falan nasıl olur ya,kafam iyice karıştı,sakin sakin çığlık yok....:1no2:
hadi diyelim kaza bela oldu..ikincidede canım acırmı?? ay ne saçma soru oldu ya
ya alınyazım valla dediğin gibi korkunun ecele faydası yok,depresyon takılmaktansa böle kafan hep güzel olsun canım,artık el birliği ile aşıcağız o günüde napalım artık,zaten 4 ayda siz beni pişirirsiniz bu konuda,adam belki bende kaçar :) cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?