pamukk günaydın nasılsınız bakalım
Canlarım ben daha iyiyim ilginiz için teşekkür ederim.
Cssa cım polkek in görüntüsü muhteşemdi ancak şu mide rahatsızlığımdan dolayı tadına bile bakamadım.Ablam bir dilim koymuş evde bekliyor,bilmiyorum yer miyim.Çünkü son bir ayda yaklaşık 5 kg almışım (64 kg olmuşum)diyete başladım biraz biraz.Şu rahatsızlıklarım geçsin hızlandıracağım diyeti,derhal zayıflamam lazım hedef 10 kg.Bu halimle bebiş gelirse aynen topkek olacağımdelikafadulden
bende başlıyorum mısracım diyete ve spora. sporsuz olmuyo.ve bende eğer bu halde bebişe hamile kalırsam ben duble top kek olurum:1no2:bu arada geçmiş olsun cnm
mısracım aslında sen vermesnde olur.bence normal senin kilon.aslın benim vermem lazım anormal olan benim kilom:)zaten şu an normal kilomda olsam da hamile kalamam kullanmam gereken ilaçlar var.ilaçlarım bitene kadar hem kilo veririm hemde ilaçlarımı bırakmış olurum hayırlısı ilePamukcum senin gibi bebişlerimiz olsun topkek te olalım herşeye değer tatlım.Sakın yiyeceklerindenn kısma gerçi daha yeni birşeyler yemeye başladın sanırım.:))))
Dün akşam bir abimizin eşi doğum yaptı bebişi görmeye gittik,çokkk tatlı minicik 3.550 kg doğmuş sanki 2 kg gibi,kucağıma alamadım kırılacak gibi duruyordu :))))))
Birsamcım bizim biraz kg vermemiz lazım pamuğun hamile kalmadan önce gayet normaldi kg su
Azra hoşgeldin,ne güzel Antalyadan birini görmek yaşasınnnnnnnnnnnn.Merkezde misin cnm?
Biraz kendinden sözedermisin?
Yaş?
İş?
Evlilik hazırlığı vs
aa pardon görmedim evet merkezdenim
oyy mısram ne minicik dimi bide düşünsene onu kucağımıza alıcaz giydiricez hele ben onları oy oyy düşündükçe heyecan basıyo :) hayırlısıyla inşallah. yok be mısram sen vermiştin sonradan şişlik olmuştur bi ayda 5 kilo almamışsındır zaten yoğun bi ay geçirdin. ama hamilelik felaket şişlik yapıyor onu söyleyim ben aslında zayıf değildim ama şu bi gerçek zayıf hamilelere hamişlik çok yakışıyoo.. ben şimdi kendimi 1 kaç ay sonrası düşünemiyorum şimdiden gerilmeye başladı karnım tek başıma zor kalkıyorum sonrasında napıcam onu dert ediyorum o yüzden zayıf olmak en güzeli heralde ama benim için iş işten geçti hamileliğim boyunca 5 kilo aldım hatta 6 kilo oldu bile. daha 20 ye kadarda yolu var gibi görünüyor bu gidişle :)
aman mısram hesapla olmuyor işte rahat bırak kendini bence hayırlısı kilo milo geçer gider hayırlısıyla anne olalımda
birsam cım geçmiş olsun sende stres yapma vericem diye şartlandırırsan kendini veremiyosun rahat bırak sağlıklı bi şekilde gider inşallah kilocuklar.. bebişte gelir ilaçların bitince hayırlısıyla..
misafir bekliyorum bende kızlar uyduruk bi emnüm var :) yemeğemi gelicekler bilmiyorum cesarte edemedim sormaya bende kek sigara böreği zeytinyağlı sarma mantıyla geçiştiricem yemek yapacak cesaretim yok çünkü bulantılarım yeniden başladı.. bide şişko şişko oldum yuvarlanıp duruyom işte belimde ağrıdı ufss..
Birsamcım senin tedavi bitmedimi daha,ne kadar var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?