haklısın canım iyiki hepimiz varızda dertleşiyoruz, hepimiz beraberce zor günlerimiz aşçaz korkma sen bizler yardımcı olcaz size, sizde bize, yuvarlanıp gideriz işte böyle
bebişlerim utandıı biz didiyos
harbiden epey dalmışsınız kızlar yaşamadan öğrenilmez balım boşver korkma bırak akışına ölüm gibi bişey başkada bişi demiycem naniknanik beni asıl korkutan şimdi doğum olayı o öyle zor gelmişti hatta boşanalım bile demiştim o gece şimdi doğumda neler diycem Allah bilir mafoldumben abartma pamuuuk şşşttt cısssss aguu bebişlerim benim annelerim kıyamam siseeee kaydirigubbakcemile5
katılayım canım:)))) merhaba kızlar bende nişanlı bekarlardanım 7 temmuzda 1 yıl olacak nişanımız.aşkımda asker bu arada(
balım ilgin için teşekkür ederim,kimse selam vermiyo zaten
konuya bayağı bi dalmışsınız
hoşgeldin aramıza sende bekarsın,bendensin canım...yaş kaç bu arada??
25 canım kaydirigubbakcemile2vereliniortak
Kızlar merhaba....
Mısraacım çok geçmiş olsun canım.Nasılsın şimdi??
Balcım biz balayında yurtiçinde değildik;ama tatil için bu yaz Fethiye-Ölüdeniz düşünüyoruz.Oradaki otellere bakabilirsiniz canım.
ya emekli yazıyoda avatar da şaşırdım o yüzden sordum canım,benimde yarın 28 doluyo canım,memnun oldum tanıştığıma,çalışıyomusun,hangi ildesin??
yok canım ya daha gencim:)) evet çalışıyorum insan kaynakları departmanında özel bir şirkette konyadayım canım :))kaydirigubbakcemile2 sen neler yapıyorsun kaydirigubbakcemile2
bende ist deyim,muhasebe finans çalışıyorum,evlilik için ay sayıyorum cnm turkbayragi..
Kızlar kk da mı benim pc'de mi yoksa nette mi sorun var anlamış değilim acayip sinir oluyorum çok yavaş netim sürekli bağlantı kopuyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?