Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok severim o şarkıyı DENıZ KOYDUM ADINI KEDERı BENDE SAKLI, hoşgeldin canım katılsana bize

haklısın canım iyiki hepimiz varızda dertleşiyoruz, hepimiz beraberce zor günlerimiz aşçaz korkma sen bizler yardımcı olcaz size, sizde bize, yuvarlanıp gideriz işte böyle

samimiyetin için sağol alınyazım,evt iyiki sizde varsınız,aynen öyle yuvarlanıp gidiceğiz canım..

bebişlerim utandıı biz didiyos

harbiden epey dalmışsınız kızlar yaşamadan öğrenilmez balım boşver korkma bırak akışına ölüm gibi bişey başkada bişi demiycem naniknanik beni asıl korkutan şimdi doğum olayı o öyle zor gelmişti hatta boşanalım bile demiştim o gece şimdi doğumda neler diycem Allah bilir mafoldumben abartma pamuuuk şşşttt cısssss aguu bebişlerim benim annelerim kıyamam siseeee kaydirigubbakcemile5

balım ilgin için teşekkür ederim,kimse selam vermiyo zaten
konuya bayağı bi dalmışsınız

ayy pardon pamuğum ya bebişleri unttuk valla,konuya bak..duymamıştırlar işllh,agucu gucu..tamam canım herşeyi unutuyım şimdi artık başa gelince öğrencez napalım..bebişlerine söle eee tüü kaka bunlar duymasınlar:CüvCüv:

dirimimmm bizz utandık yüzümüz kapalıydı göremedik senii şekercimmm zemuszemus hoşş geldin yarın cumartesiii oleyy dimiii

balım ilgin için teşekkür ederim,kimse selam vermiyo zaten
konuya bayağı bi dalmışsınız

rica ederim canım,ya kızlara kızma sen ben sürükledim onları bu konuya,aslında seninde tecrübelerinden yararlanmak isterdim ama ağzımıza acı sürersin diye korktum walla sormaya...mafoldumben

Kızlar merhaba....

Mısraacım çok geçmiş olsun canım.Nasılsın şimdi??

Balcım biz balayında yurtiçinde değildik;ama tatil için bu yaz Fethiye-Ölüdeniz düşünüyoruz.Oradaki otellere bakabilirsiniz canım.

sağol canımcım bikaç yer var arkadaşlarda sağolsun önerdiler ölüdenizde favorilerde canım..:içelim:

ya emekli yazıyoda avatar da şaşırdım o yüzden sordum canım,benimde yarın 28 doluyo canım,memnun oldum tanıştığıma,çalışıyomusun,hangi ildesin??

yok canım ya daha gencim:)) evet çalışıyorum insan kaynakları departmanında özel bir şirkette konyadayım canım :))kaydirigubbakcemile2 sen neler yapıyorsun kaydirigubbakcemile2

Kızlar kk da mı benim pc'de mi yoksa nette mi sorun var anlamış değilim acayip sinir oluyorum çok yavaş netim sürekli bağlantı kopuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…